Zoeken naar allemaal mogelijk

Uw zoekactie voor allemaal mogelijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

djkzzzz 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
op zoek naar een (vaste) jongere kerel nog
hoi, ik ben nog steeds op zoek naar een jongere (liefst -30) en liefst slank of sportief gebouwd voor sexafspraakjes. Graag iemand van de buurt van Zemst, da's makkelijk. Regelmatig is mogelijk, zelfs wekelijks. Ik kan ontvangen en dichtbij verplaatsen. Ik ben 53 170 58 slank, heel sportief en top. Ik hou vooral van onderdanige kerels die graag pijpen en zich laten neuken. Dat laatste is geen verplichting maar wel mooi meegenomen. Serieuze reacties zijn welkom! Vraag maar info.  

op zoek naar een (vaste) jongere kerel nog
Roel 50 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Penismassage - edge
Ben je een mannelijke kerel, bij voorkeur hetero of bi, die zin heeft in een lekkere massage van penis en ballen met warme olie. Ik laat mijn handen over je paal glijden, je ballen en de zone errond. Ik probeer je zo lang mogelijk tegen je hoogtepunt te houden, tot je je niet meer kan inhouden en explodeert. Muziekje, pornoke, ik naakt of kleren aan, je kiest .... zoek niks meer. Ben zelf slanke gast van 51, bi, single en kan je makkelijk ontvangen. Stuur je interesse of fantasie door, fotooke is zeker welkom.  
Steven anoniem 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
droomscenario bij jou
Hey, ik ben 45 j bi single en heb zin in een volgend scenario, bij jou thuis, zo anoniem mogelijk... Je laat me binnen, de deur staat op een kier en je zegt me waar de slaapkamer is. Ik ga op bed liggen en draag een bivakmuts. Ik heb ook een bivakmuts voor jou. Ik blijf passief en jij mag met mij doen wat je wil. Je ontkleed me, bewerkt mijn kont, rukt en pijpt me stijf en uiteindelijk neuk je me veilig. Je hebt condooms en glijmiddel. Ik laat me gewillig neuken, in verschillende standjes, maar blijf hierin wel passief. Bij voorkeur kom je klaar in mij. In je condoom wel te verstaan. Nadien vertrek ik terug. We blijven zo anoniem mogelijk. Ik hoef niet klaar te komen, alleen geneukt te worden. Ik verplaats met de fiets in regio Gent...  
Anoniem 34 jaar Limburg - Beringen
Aftrekken
Ik zou graag iemand van mijn regio aftrekken. Wat ik zoek is iemand van mijn leeftijd die zich eens wil laten aftrekken, eventueel ook pijpen maar dat hangt van de moment af. Wederzijds aftrekken mag altijd :) Ik kan vanavond verplaatsen. Indien wederzijdse klik eventueel meer in de toekomst. Zou iemand willen vinden die openstaat om meer af te spreken maar gewoon soft beginnen. DISCRETIE GEVRAAGD EN GEBODEN! Ik ben 34, 1m75, 80kg. Wie mag ik eens lekker laten klaar komen? Ben aan het werk momenteel ik antwoord zo snel mogelijk.  
Bi-man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
Ben op de baan omgeving Zele-Sint-Niklaas-Dendermonde
Wie ontvangt me om samen te genieten, met respect voor elkaars wensen en fantasieën. Veel is mogelijk.  
Bram 23 jaar Antwerpen - Malle
Jonge slet wilt meerdere mannen pijpen
Dag heren, vandaag ben ik enorm geil en heb ik zin om mij eens goed te laten gebruiken. Ik ga dus vandaag zoveel mogelijk mannen pijpen! Als je in de buurt van Malle woont en kan ontvangen stuur maar een reactie! Ik ga vandaag niemand afwijzen dus als je stuurt zal ik je sowieso komen pijpen! Tenzij je te ver woont natuurlijk. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, enkel fris gewassen zijn! Wanneer we afspreken kom ik naar je toe, kleed ik me helemaal uit en ga ik braaf op mijn knieën en neem ik je heerlijke lul in mijn mond! Dan pijp ik je klaar en mag je op mijn gezichtje spuiten! Als dat je goed klinkt laat maar weten! Ik kan niet wachten om al die heerlijke lullen te proeven vandaag! Tot zo x  
Biman 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere pik gezocht
Hallo, vanavond tussen 17 en 19u wil ik graag een lekkere pik in m'n mond,safe neuken is eventueel ook mogelijk. Verzorgde kerel van 45 uit Gent hier  
Llerak 64 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Gratis massage
5 km ten oosten v Ninove - ik geef gratis heel degelijke relax-totaalmassage (opleiding gevolgd) met koude of warme olie – deze massage is al dan niet erotisch maar soft, vrijblijvend en zonder enige verplichting (in ieder geval zeker geen geneuk) – dit kan bij mij thuis of op verplaatsing (in de regio) – ik kan zelf ook naakt zijn maar dat hoeft niet – dit aanbod geldt voor -30 jaar (absoluut maximum is voor mij 35 jaar) – sorry voor wie ouder is - Nooit in het weekend maar op weekdagen zowel overdag als 's avonds mogelijk (bij mooi weer kan dit in open lucht als je dat wenst (ik heb een afgesloten tuin zonder inkijk). Schrijf gerust met je stats en/of foto. Antwoord verzekerd.  
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie zuig ik leeg?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
Man zoekt 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Groot geschapen
Verzorgde discrete man zoekt man indien mogelijk groot geschapen die ik mag zien spuiten  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10