Zoeken naar welke dame

Uw zoekactie voor welke dame leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ben 38 jaar Limburg - Lommel
Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Hoi dames. Ik ben een lieve gebonden man opzoek naar een leuke lieve dame voor regelmatige afspraakjes. Ik ben blond heb blauwe ogen en ben 187cm lang. Ik zoek een lieve dame uit de omgeving van Lommel en Eindhoven. Uiterlijk en leeftijd zijn niet van belang. Vrouwen met een maatje meer zijn ook zeer welkom. Ben discreet dus ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Geen probleem. Vertel me jou wensen en of fantasieën en misschien kunnen we die samen werkelijkheid maken. Hopelijk tot snel Xxx Ben  

Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Elkaar plezieren...
Hallo, ik zoek een dame die net zoals ik eens een pleziertje wilt maar zonder dat er intieme sex bij hoeft te zijn, geen penetratie dus. Wat dan wel, elkaar verwennen en bevredigen door te masturberen, te vingeren, te beffen, te pijpen... Wie ziet dit zitten...? Uiteraard met alle nodige hygiene, respect en discretie! Leeftijd en lichaamsbouw vind ik niet belangrijk, als we maar van elkaar genieten...  
Geert 52 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Sportieve verzorgde man zoekt rijpere dame.
Sportieve niet onknappe man zoek rijpere(oudere) volslanke / vollere dame die ik een sensuele massage mag geven.we maken er een leuk moment van en dit met respect!  
Dimi 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Seksdate, cardate of fwb
Hey ben een man van 29j, 1m87 85kg blauwe ogen en kort bruin haar. Ik zoek alleen dames/meiden of studenten. Ik zoek seksdate,cardate of een fwb. Hygiene en discretie en hopelijk vind ik hier een leuke dame/meid.  
MisterSecret 42 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie?
Sportieve en potente man zoekt gelijkgestemde ruimdenkende dames/koppels die zin hebben in pure fun en (ont)spanning. Ervaring met trio's en gangbangs en de perfecte bull om de dame in kwestie heerlijk te laten genieten. Graag serieuze reactie terug met concrete info !  

Wie?
Tim 42 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Volslank gezocht
Slanke 40er zoekt een leuke volslanke dame om dit weekend af te spreken voor een leuke date. Ikzelf van 42, slank, 1.87, vrijgezel, korte baard, discreet en hygiënisch, niet roker. Jou profiel, volslank, grote mooie borsten, stevige billen, volle poep, mooi rond buikje, mooie lovehandels, zin in sex, ... afspraak dit weekend bij mij of bij jou of hotel, rustig opbouwen tot een hoogtepunt. Graag eerlijke reacties met wat uitleg over jezelf. (met foto )  
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve slanke 55j goed geschapen man en zoek een rijpe volslanke dame om regelmatig met af te spreken en samen vele het en genotvolle momenten te beleven.  
raf 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie,fwb , niet roker
Hoi deze man zoekt slanke toffe dame die soms op een avond zich laat verwennen door mij, ikzelf 195/100kg gespierd maar niet perfect. Zoenen ,knuffelen ,je tepels zuigen , poesje en jouw kontje en reet lik ik lekker klaar ,vingeren en eventueel een speeltje erbij. Neuken kan in allerlei standjes, zowel vaginaal als anaal. Ikzelf xl besneden , en kom niet snel klaar dus je kan tegen een stootje. Ontvangen kan ik na 19h of naar jouw komen kan ik ook. Vorige Fwb haakten af omdat ze te ver woonden , dus beter ben je van niet te ver weg . Voorstellen hoor ik graag tegenmoed komen. Lingerie en panty's zen u ook niet vreemd. Ik weet da ik veel vraag maar je krijgt super seks. Men type zen normaal blonde vrouwen, maar iedereen krijgt kans dus niet twijfelen. Slank tot normaal postuur min 1,70m is voor mij gemakkelijker als je wat groter bent. Weinig reacties momenteel maar de vorige fwb zeiden da ik gerust gigolo kon worden.Jij pijpt ook graag is pluspunt.  
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Jongeman zoekt 'ervaren' dame
Dag dames, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een (iets) oudere vrouw (30+, milf, gilf,...). Daarbij denk ik aan een lekkere massage voor jou om mee te beginnen en we zien wel waar het eindigt. Met andere woorden zoek ik iemand die graag geniet maar mij ook wil laten genieten. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Eventueel kan ik ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Geile groetjes  
Bart 59 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Dame gezocht voor een koppeldate
Ik ben een man van 59j uit Leuven. Ik zoek een dame om mij te vergezellen naar een date met een ander koppel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10