Zoeken naar keur*

Uw zoekactie voor keur* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
fijnproever 55 jaar West-Vlaanderen - Brugge
kleine borstjes gezocht
Eerlijke man zoekt dame of 2 vriendinnen of een stelletje waarvan de lady kleine stevige borstjes heeft. Een ondeugende dame met zin en verlangen om respectvol te genieten waarbij niets moet maar veel kan bij klik ...gewoon zien waar een babbel, een glas en een hapje toe kan leiden en dit bij voorkeur overdag. Niet op zoek naar extremen maar aangenaam ondeugend doen, eventueel gewaagde fotografie, maar vooral genieten en bij ieders tevredenheid ook voor herhaling vatbaar... Zelf een stijlvolle, verzorgde goed gebouwde vijftiger uit de regio Brugge, intiem geschoren, respectvol, vrouwvriendelijk en niet-roker wil bij klik ook graag jouw/jullie friend with benefits worden... vertel ook jouw/jullie dromen en wie weet maken we ze waar. Ruime regio kust ... oost west zeeuws vlaanderen ...ik kan verplaatsen en ontvangen.  
12 dagen
Stany 46 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Vrouw tussen 40 en 60j gezocht voor spannende leuke momentjes
Hey Ik zoek een toffe (gebonden) vrouw om samen te genieten van gesloten momentjes tijdens de kantooruren. Verlangen om elkaar te zien, weg van de dagelijkse sleur, even in onze eigen bubbel ... Gebonden vrouwen genieten mijn voorkeur, ik begrijp die beter. Leeftijd of uiterlijk is minder belangrijk, goed in je vel zitten wel! Ik ben een sportieve 40 er die geniet van een leuke babbel en elkaar te leren kennen, wat er verder al dan niet kan gebeuren zien we dan wel weer, mijn moto is go with the flow.  
Mr.G. 34 jaar Limburg - Bilzen
Man 34 zoekt geile meid
Hallo, Ik ben een man van 34 uit Bilzen. Ik heb een vriendin waar alles perfect bij is. Behalve mijn seks leven. Ik heb zin en nood om nog eens met een geile meid/vrouw te sturen en eventueel af te spreken. We kunnen elkaar in het begin wat plagen en wat knuffelen enz. Of we gaan direct wat verder. Hangt er allemaal vanaf hoe we ons voelen. Dus wat zoek ik? Een geile meid, wat liefst door de dag kan sturen. En iemand wat liefst niet te ver van Bilzen woont. Uiterlijk heb ik geen voorkeuren. Als het maar goed klikt Hopelijk tot snel.  

Man 34 zoekt geile meid
12 dagen
Meester o 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
Meester o heeft terug tijd voor een slavin
Hallo, ben zeer verzorgde meester en heb terug de tijd om een dame te verwennen. Heb je geen ervaring in de sm wereld maar je zou het graag eens ervaren, geen enkel probleem we zoeken samen naar de gepaste sessie, heb je al ervaring of fantasien, ik laat deze uitkomen. Ook rollenspelletjes, sm keuring, volledig lichaamelijk onderzoek of gyno onderzoek kan, dit alles in een rustige hygienische huiselijke sfeer. Welke dame droomt ervan om een meester te dienen?? Laat mij weten wat je graag zou willen en ik zorg ervoor dat jou behoeftes uitkomen. Alleen voor dames en koppels. Ik kan ontvangen en verplaatsen tijdens de week overdag.  
12 dagen
carpe Diem 49 jaar Vlaams-Brabant - Asse
discreet passie en genot gezocht
Ben jij ook gehuwd, maar is passie en opwinding in je relatie ook verdwenen? Verlang je ook terug naar lichamelijk contact? Misschien kunnen wij elkaar wat prikkelen, stimuleren, teasen en pleasen? Deze sportieve slanke man zoekt een partner in crime. Bij voorkeur woon je in de omgeving (ternat-asse-zellik) of werk je in Brussel centrum. Eerst natuurlijk vertrouwen opbouwen via email, stap per stap, zien waar het ons brengt.Een single vrouw mag natuurlijk ook reageren, maar ik verwacht dat die eerder een single man verkiest.  
12 dagen
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een date met een gebonden vrouw…
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
13 dagen
Bonapart 60 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Dame gezocht
Hallo, Hierbij zoek ik lieve dame voor deze jong van geest die door het leven gaat als man met leeftijd 59 jaar , normaal gebouwd , met een beetje vormgeving des goede levens. Ben gehuwd en mijn echtgenote is hiervan op de hoogte. Zoek hierbij dame als FWB om samen evt te genieten, dit kan van gesprek ( evt via mail , voor degene die mij niet willen zien ) tot lichamelijk genot zijn , alles staat open als er maar een klik is . Hierbij speelt leeftijd geen rol, maar liefst rond de 50- 60 jaar , omdat iemand van deze leeftijd meer weet wat we willen, is toch mijn ervaring. Andere mogen proberen mij te overtuigen. Sta positief in het leven en wil dit zolang mogelijk aanhouden , met ieder die mijn pad kruist, dus zoek iemand die gelijk van aard is in het leven. Iemand die in een kasteel woont en met een grote dikke wagen rijd hebben mij voorkeur , hihi. ( dit bedoel ik figuurlijk natuurlijk ) Alle ander mogen ook een mailtje sturen . Hierbij groet deze heer allen .  
Sdp 39 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Effe los gaan ! fun samen en plezier (fwb/massage/Ons)
Elaba Dames, aangenaam en fijn dat ik jullie hier even kan aanspreken en in de hoop kan overtuigen tot een spannende leuke aangename sexy date vol passie en lust en verlangen! Ik ben dus stijn, 38jaar, slank gebouwd, 1m76, 72kg, bredere borst en schouders. Kort kalend haar, intiem kaal en zeer hygiënisch en netjes altijd. Ik ben iemand die wel durft als het goed voelt, die graag uitdaagt en plaagt, speels karakter. Verwenner en zowel leidend als dominant dus geen egoïstisch persoon. In bed, vrij wild, passioneel in de start en hou wel van voorspel, opbouwen en dan lekker open minded msch elkaar nieuwe dingen doen ontdekken en doen voelen. Ik zal het hierbij houden of ik schrijf een heel boek haha :)Indien interesse, stuur een berichtje met foto en wat uitleg graag. dank u . Voorkeur nr meermaals en uiteraard eerst een babbeltje of iets drinken, alsook FWB kan. x  

Effe los gaan ! fun samen en plezier (fwb/massage/Ons)
Sensueel 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Klasse en discretie.
Rijpere man met klasse en dicretie en jong van geest Advertentietekst : Hey lieve dames.Ik (190cm) ben op zoek naar een leuke dame die open is van geest met de nodige klasse en discretie.Samen etentje,short trip,shoppen enz...voorkeur ??.Sta open voor uw wensen.Graag reactie met foto van je lichaam en eventueel snoetje.Hopende kunnen we elkaar regelmatig ontmoeten bij juiste klik.En we zien wel waar we naartoe groeien,Zeer jong van geest en open xxx  

Klasse en discretie.
13 dagen
EightyFive 38 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
Oudere dame met interesse in jongere man?
Hallo, zijn er dames aanwezig die interesse hebben in een jongere man? Dit zowel voor zowel vrienschap als erotiek, seks en spanning. Ikzelf ben een openminded man van 36, groot, normaal gebouwd en verzorgd. Bij voorkeur iemand die iets vast zoekt en dus meermaals wil afspreken. Gehuwd is geen probleem.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10