Zoeken naar ikzelf wie wil

Uw zoekactie voor ikzelf wie wil leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 33 jaar Limburg - Alken
Sauna ofzo
Hoi ik ben Tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ik ben opzoek naar een vrouwtje die eens of geregeld mee wil naar sauna en wellness. Gewoon publieke naakt sauna. Voor gezelschap en leuke babbel zonder meer verplichtingen. Als het klikt kan er meer maar zeker geen verplichtingen. Enkel samen genieten van de sauna's en baden enzo. Als je interesse hebt hoor ik het graag. Grts Tom  
--- 52 jaar Antwerpen - Kasterlee
leuke date
Hallo, ik ben een man van 52, maar voel me veel jonger. Ben positief ingesteld, vrolijk, eerlijk, … . Zoek hier een leuke dame voor een gezellige babbel, drankje, vleugje erotiek. Niets moet, alles kan. De foto is van 6 kg geleden. Wil je meer over mij weten, dan verneem ik het graag.  
Bart 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Deze namiddag pijpen
Bij welke dame/meisje mag ik op weg naar huis eens langskomen voor een lekkere pijpbeurt deze namiddag. Ik ben respectvol, hygiënisch, 38, 185, 83, 15. Als je wil bef of vinger ik jou ook graag.  
Daniël 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Vast contact voor sprankelende momenten in discretie
Lieve zeer verzorgde (geh) man wil geen gefladder, maar wel 1 vast contact met een lieve vr die ook die sprankeling in haar leven mist. Om in alle discretie iets moois samen te kunnen opbouwen zonder druk op je huidige relatie te leggen.  
Brecht 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek een toffe vrouw voor een discrete date…
Hallo! Welke dame wenst eens flink verwend te worden, dit zonder de miserie achteraf. We gaan achteraf elk onze eigen weg of spreken indien gewenst meermaals af op een discrete locatie. Ikzefl ben een slanke 47-jarige man , 75kg, 1,75m , respectvol en uiterst hygiënisch. Ik kan makkelijk vrijmaken en ben 100% eerlijk. Wie wil er nog deze week daten ? Ik betaal alle kosten. Mail me vlug, Brecht.  
Mil 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Knappe, sportieve zakenman zoekt jonge vrouw voor date
Hoi, ik ben een grote, sportieve en knappe dertiger die op zoek naar een jonge, aantrekkelijke vrouw met enig niveau die graag met mij op lunchdate wil in het Antwerpse waar we nadien, als de klik er is, een leuk vervolg aan kunnen breien. Ik kijk uit naar je reactie.  
Dirk 63 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
FWB
Ik ben deel van een stel in open relatie. We doen samen niet aan pr maar weten wel van elkaar waar we mee bezig zijn. Bij deze zoek ik een vrouw voor vriendschap, intimiteit en gezelligheid (rang of stand, religie, etnische afkomst, leeftijd, al dan niet in relatie zijn allemaal ondergeschikt) Wat ik zoek is een dame voor vast contact. Ik heb niet een specifieke type waar ik op val. Je hoeft echt geen babe te zijn, ook een maatje meer mag. Wel val ik op vrouwen die er verzorgd en vrouwelijk uitzien. Ben je het zoeken zat, wil je eindelijk je eigen FWB/Lover hebben ? Aarzel niet en stuur aub een bericht voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben 100 % discreet.  

FWB
Thomas 43 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
lick & go
titel is duidelijk. niet onknappe man dat verzot is op beffen, welke dame wil het ondergaan zonder dat er iets tegenover staat. leeftijd niet belangrijk. Natuurlijk als er een klik is kan uiteraard meer besproken worden.  
MassageM 62 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Massage en meer voor vrouwen
Ik geef massage aan vrouwen. Leeftijd of uiterlijk speelt geen rol. Wil je eens genieten van een massage van kop tot teen contacteer me dan. Ik kom aan huis of waar jij wilt. Kan ook ontvangen. Veel is mogelijk. Ook happy ending. Intieme scheerbeurt kan ook. Jij kiest wat je wilt. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. 0473 39 59 83  
Ward 58 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Borsten om te betasten
Zoek vrouwen die graag hun Borsten laten betasten , knuffelen , kussen en masseren , niets meer ! Geen sex ! Ik ben heel lief en zachtaardig en wil enkel genieten van uw borsten , leeftijd geen belang , ook vrouwen met een beperking , enkel overdag..  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10