Zoeken naar ik zoek alleen

Uw zoekactie voor ik zoek alleen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Timothée 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Passie & (ont)spanning
Hoi. Ik stel mezelf even kort voor. Ik ben een hoogopgeleide sportieveling (1m81/67kg) die op zoek is naar een iets oudere klassedame om op vaste basis te (ero)daten. Bij voorkeur tweewekelijks of maandelijks. Kernwoorden: wederzijds respect en vertrouwen, emotionele klik, (ont)spanning, safe seks.. Ben jij een verzorgde klassedame en fantaseer je af en toe over een potente, charmante jongeheer die jou intens fysiek genot bezorgt en jou jouw hoogtepuntjes gunt? Word je graag diep en lang verwend op jouw ritme en volgens jouw wensen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Wie weet pas ik in jouw plaatje. Tussen de lakens ben ik een gever die de spanning weet op te bouwen en het spel van zacht en ruw écht onder de knie heeft. Ik ben spontaan in de omgang - niet te braaf, niet macho - ga steeds goed gekleed de deur uit en ben erg gesteld op hygiëne. Misschien tot gauw ;-).  
Steve 45 jaar Antwerpen - Kasterlee
Gezocht: vrouw/milf/ jongedame voor speciaal avontuur
Goedemiddag dames, Ben jij (single of gebonden) op zoek naar ontspanning en plezier? Ik doe klusjes bij jou in ruil voor ontspanning...al dan niet schaars gekleed of helemaal naakt... Durf je het aan om mij langs te laten komen voor een kluswerkje, ramen lappen, kleine schilderwerken, berging opruimen, ... Ik ben sociaal, open minded, sportief Aarzel niet en mail me vandaag nog voor een onvergetelijk avontuur! 1m85, 78kg, korte bruine haren, ... Groetjes, Steve  

Gezocht: vrouw/milf/ jongedame voor speciaal avontuur
gisteren
50j man 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Oudere dame gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde goed uitziende,vrouwvriendelijke 50j gescheiden man en zoek een liefst oudere dame tussen 60j en 75j. Vroew van koppel mag ook. Ik ben 1m83 voor 88kg. Graag zou ik daten waar de nadruk ligt op u verwennen. Gezellig samen knuffelen,tongzoenen,etentje,TV kijken,ik geef u massage,u oraal verwennen,enz. Zelf kan u alles met mij doen wat u wenst,ik sta voor alles open,doch is dit geen must. Als ik u kan verwennen geniet ik zelf. Dit kan zowel eenmalig als bij juiste klik vast contact. Vrijblijvend eerste ontmoeting. Ik kan mij makkelijk verplaatsen en kan indien gewenst overnachten. Discretie gevraagd en geboden en GEEN FAKE Bij interesse stuur foto (van volledig lichaam) mag uiteraard onherkenbaar en hoeft uiteraard niet naakt (dat ontdekken we wel op de date zelf). Groetjes en hopelijk tot gauw xxx  
2 broers 35 jaar Antwerpen - Borsbeek
Op zoek naar U
Wij zijn 2 broers van 33 en 35 jaar uit regio Antwerpen. Beide sportief normaal figuur en 1m76 en 1m81 groot verzorgd en zelfs beide vrijgezellen zonder kinderen. Wij zoeken 2 vrouwen, graag mogen het ook 2 vriendinnen, zussen zijn. Reacties aub met foto en van nr om sneller afspreken te kunnen. Alles mag niets moet. Hete grt van onze 2  

Op zoek naar U
gisteren
Op zoek er 61 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Dame of stel met zin gezocht..
Aangename normaal gebouwde wereldburger wil kennismaken met een leuke dame of koppel waar haar genot belangrijk is. Seduce the mind..., verleiden en uitdagen een glas en een babbel ... het spel kan beginnen.... strippoker, dobbelen, een wandeling en wie weet wat volgt er na? Zelf respectvol, eerlijk, gemanierd, vrouwvriendelijk, intiem geschoren, en al wat je nog wil weten bespreken we tijdens onze kennismaking. Deze week overdag vrij ..... welke openminded dame of stel durft de uitdagingen aan.. en wil stiekem lekker genieten en laten genieten een voor of namiddag deze week? wandelen aan zee of in een bos? ergens aan een zwembad? Op het strand? foto-opdrachtjes? doe-dingen....  
Alex 40 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Samen genieten
Ik woon in Heist op den Berg en ik ben 40j, eerder nederig en met de nodige trots. Op zoek naar iemand om passie mee te delen en stomende avonden te hebben. Dit kan één- of meermalig. Elkaar verleiden, strelen en genieten. We kunnen op een neutrale plaats afspreken hiervoor of meteen overgaan tot actie. Bij voorkeur woon je niet te ver zodat we makkelijk kunnen afspreken als de nood het hoogst is. Ik ben kieskeurig en ik schaam me er niet voor. Jij bent slank en aantrekkelijk en jonger dan ik of je oogt jong. Verder laat ik nog vanalles in het midden. Ik ben zelf ook wel op een ontdekkingsreis. Laat je snel horen.  

Samen genieten
myster y 28 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
massage met wijntje, wat volgt zien we wel
op zoek naar een vrouw die zin heeft om naakt gemasseerd te worden, wat er daarna gebeurt zien we wel, zou zijn voor vandaag rond het Leuvense, liefst iemand die kan ontvangen, leeftijd van geen belang. Zelf ben ik verzorgd, discreet 1m80 en 76kg. Interesse en kan je ontvangen? laat me snel iets weten, liefst met foto :)  

massage met wijntje, wat volgt zien we wel
gisteren
Jeroen 56 jaar Limburg - Maastricht
'Second love' iets voor jou?
Hii op zoek naar iets extra's? Extra aandacht, extra spanning, extra s..? Dan ben jij degene die ik zoek. Ik noem het daten zonder moeilijke vragen. Gewoon ff 'me time'. No stringes attached. Kort iets over mij. Ik ben een verzorgde niet rokende mid-vijftiger die behoefte heeft aan extra lichaamswarmte.....Verder hoger opgeleid, goedlachs en uiterst discreet. Herken jij jezelf in bovenstaande. Reageer en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.  
Jim 34 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Kennismaking, date vandaag of later, fantasieën
Ben een lieve en rustige man die geniet van het leven. Ben 1m78, 73 kilo, blond haar en heb blauw/grijze ogen. Zou leuk zijn vandaag eens een toffe vrouw te ontmoeten die ook niks gepland heeft. En die op zoek is naar een leuke en respectvolle date. Iemand waar toch bepaalde klik mee is zodat het genieten net iets aangenamer is. Kan zelf ontvangen en verplaatsen. Een leuke date kan gerust ook later eens gepland worden. Hiernaast heb ik nog 3 fantasieën die ik toch ooit eens wil zien uitkomen. Hierover chatten of eens waarmaken zou super zijn.  

Kennismaking, date vandaag of later, fantasieën
gisteren
Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Bestaat het hier?
Waarschijnlijk zoek ik op een verkeerd platform! Zou het hier te vinden zijn? Een lieve doch gebonden vrouw die ook op zoek is naar af en toe een afspraakje zonder gevaar voor de thuissituatie! Betrouwbaar, discreet en met respect.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10