Zoeken naar discrete nog

Uw zoekactie voor discrete nog leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rik 41 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Daten ..
Ik ben 1,87 groot, kort zwart haar, XXL geschapen athletisch gespierde vlotte discrete man. Ik kan makkelijk ontvangen en verplaatsen binnen de regio. Sta open voor verschillende scenario's, bezit een ingerichte massage ruimte... Zoek voor dit weekend! Graag reageren met wat informatie.  

Daten ..
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe, sportieve tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijdens de week
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (al of niet zelf ook in een relatie) met gelijkaardig libido om - bij klik - discreet af te spreken overdag tijdens de week. Zelf ben ik een gebonden knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe, sportieve tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijdens de week
10 dagen
Huisvrouwgezocht 33 jaar Antwerpen - Niel
Huisvrouw gezocht
Ben jij een huisvrouw die verlangt naar wat extra spanning en avontuur in je leven? Ik ben op zoek naar een discrete en opwindende ontmoeting met een gelijkgestemde vrouw. Over mij: Man van 33jaar, verzorgd en discreet Respectvol, open en communicatief Op zoek naar wederzijdse chemie en plezier Wat ik zoek: Een huisvrouw die behoefte heeft aan een spannende, vrijblijvende ontmoeting Discretie en wederzijds respect zijn cruciaal Gezondheid, veiligheid en wederzijdse toestemming staan voorop Ben je geïnteresseerd in een discrete ontmoeting waarbij we beide onze dagelijkse routines even kunnen vergeten? Stuur me een berichtje zodat we kunnen ontdekken of er een klik is. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!  
10 dagen
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Zeer sportieve goedgeschapen jm met hoge libido zkt dito dame,voor geile date.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Zeer sportieve goedgeschapen jm met hoge libido zkt dito dame,voor geile date.
10 dagen
Mystery Dreams 33 jaar Limburg - Lummen
Discrete date
Opzoek naar een leuke geile dame die houd van spanning en avontuur of die net als ik in een relatie zit waar alle spanning zoek is om samen een afspraakje te beleven op mooie luxe locatie. Ben zelf een verzorgde man, normaal gebouwd en netjes geschoren overal met nodige tattoo's natuurlijk, beetje bad boy type zoals ze zeggen. Mocht je intresse hebben in een stomende date waar genot centraal staat met alle hygiene en discretie, dan hoor ik zeer graag wat van je en wie weet tot snel...  
10 dagen
Dirk 59 jaar Vlaams-Brabant - Zoutleeuw
Gebonden vrouw gezocht
Liefste dames, Ben je een gebonden vrouw die thuis wat in een alledaagse sleur belandt is, dan ben ik naar je opzoek.Ik ben verzorgde goeduitziende gebonden man en ben op zoek naar vriendschap. Wil op een discrete manier kennismaken en zien wat er van komt, alles kan niks moet. Hopend op dat speldje in de hooiberg. Liefs D.  
10 dagen
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een date met een gebonden dame…!
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
10 dagen
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw of meisje die discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw of een meisje die eens discreet wil afspreken voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
11 dagen
Beertje 51 jaar Antwerpen - Lier
Discrete sexrelatie
Deze prille vijtiger(51j) zoekt naast zijn latrelatie een vaste sexpartner om leuke tijden mee door te brengen.Voel je jouw aangesproken neem dan zeker contact op.Na mail en interesse verder contact via whatsapp.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10