Zoeken naar 04*

Uw zoekactie voor 04* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
MNM 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag genieten
Ik ben een alleenstaande aantrekkelijke zakenman. Ik ben discreet, respectvol en hou ervan jou te pleasen. Ik zou graag een aantrekkelijke jonge vrouw (Max 40) willen ontvangen voor een uurtje GFE waarbij we elkaar eens lekker verwennen. Antwoord graag met een fotootje; mag volledig anoniem zijn.  
Eric 40 jaar Antwerpen - Ravels
Saunatje pakken?
Ben een nette verzorgde man van 40 jaar, 1.80 een normale/sportieve bouw, goed voorzien en discreet. Heb een weekje verlof en zou graag eens gaan ontspannen in een privé sauna met een leuke slanke dame. Genieten van sauna, jacuzzi, zwembad en elkaar! Uiteraard in alle discretie en met een vergoeding voor jou. Wie zit dit wel zitten? Eric.  

Saunatje pakken?
11 dagen
Hot op zoek 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geile Open-minded vrouw gezocht die kan ontvangen in Aalst of korte regio
Hallo, ben jij een discrete geile Open-minded vrouw? Kan jij eenvoudig ontvangen in ovl Aalst? Aalst zelf of hele korte regio van Aalst : Aalst, Moorsel, baardegem, hofstade.. Dan zoek ik jou. Ben zelf een zeer verzorgde spontane discrete man goed voorzien. Ben op zoek voor pijpdate, vlugger, half uur, uurtje en soms ook langer. Ben jij die verzorgde geile knappe Open-minded vrouw die graag geniet van lekkere sex en er ook wil voor vergoed worden? Tussen 18 en 45 jaar? Dan zoek ik jou. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd regio en foto. Ook graag verdere info van wat kan en niet. Alsook jou prijzen. 200%no fake wie weet tot snel xx  
11 dagen
fun4all 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vaste side-kick gezocht
Hallo, ik ben een sportieve, slanke hoog opgeleide 40-er op zoek naar spanning en avontuur. Ben jij een slanke, verzorgde jonge dame (21-50 j) die wel in is voor een spannende seksuele relatie waarbij we elkaar grenzen aftasten? Stuur dan zeker een berichtje. Koppels mogen ook reageren met een voorstel, ben wel niet bi-georiënteerd). Indien het klikt is het de bedoeling om regelmatig af te spreken. Vergoeding wordt voorzien en is onderling te bespreken. Discretie en niveau is belangrijk.  
Jennifer 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
Black magic ben ik
Hey lekker ding, ben je ook zo heet? Ik wil jouw handen in mijn haar en jouw penis in mijn mond. Ik wil voelen hoe zacht jouw lippen zijn en jouw zaad in mijn kont.vraag me niet naar mijn maten denk liever aan het vullen van mijn gaten!!  

Black magic ben ik
Miss M. 37 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Date gezocht voor vanavond of morgen voormiddag
Stijlvol, intelligent, bloedmooi én wulps. Ik sta open voor een date zonder tijdsdruk met een klassevolle heer. Prijsklasse 400€. Ik ontvang in een discrete, gezellig loft.  

Date gezocht voor vanavond of morgen voormiddag
12 dagen
Sportieve-kerel 24 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Date
Wie heeft er zin in een afspraakje met een sportieve kerel? Vanavond of morgenavond. 1m80 70kg sportief gebouwd Stuur me iets met een foto en wat je er voor wil x Groetjes  
12 dagen
Zachte man 39 jaar West-Vlaanderen - Pittem
Lieve man zoekt zachte dame voor morgennamiddag
Hey , ik 40 jarige slanke man zoek een leuke dame om samen een heerlijke namiddag te beleven op kamer of bij u thuis. Ik verwen u graag met uitgebreid kussen en likken. Ik zorg eerst voor uw genot. Ook lekker squirten als ik je lik vind ik natuurlijk zalig mocht je dat kunnen. Indien je het ziet zitten neuk ik graag bare in uw kutje , ik heb een recente bloeduitslag mocht je dat willen controleren. Ben safe. Dus rustig en puur natuur mekaar verwennen. Mocht jij ook zo een zin hebben laat dan gerust iets weten. Xx  
13 dagen
Anemoon 66 jaar West-Vlaanderen - Bellegem
Wie wil me goed vullen
Mijn vriend wacht in de living. Wij vrijen in de slaapkamer. Hij hoort ons klaarkomen! Geen marathon maar je maakt dat ik klaar kom. Ik zorg ervoor dat je zonder zaad vertrekt. Wie? Een gezonde man in een relatie boven de 45 jaar uit Kortrijk of omgeving. Geen al te grote of dikke lul. Waar? In mijn appartementje. Wanneer? Woens- of donderdagnamiddag. En een centje, die we afspreken.  
13 dagen
Peter 46 jaar Antwerpen - Aartselaar 0470426316
Sexy poetsvrouw gezocht
Hallo ik zoek een dame die in sexy outfit (jurkje, rokje, hakjes,..) komt poetsen. 150eur/2u of meer te bespreken. Stuur berichtje of whatsapp voor meer info (nt bellen aub)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10