Zoeken naar onderdanig*

Uw zoekactie voor onderdanig* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Alissa 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
30 jarige trans meid voor dominante meester
30 jarige onderdanige 100% bottom onbehaarde transmeid 1m78 70kg lang haar en kleine borstjes zoekt dominante meester voor opleiding tot slet. Geen interesse in onderdanige/switch mannen of vanilla sex. Ik ben nieuwsgierig en sta voor veel open voor de juiste dominant. Interesse? Stuur me een berichtje met je stats, foto(moet niet herkenbaar), info waar je zelf naar op zoek bent, kinks en een geil voorstel voor een eerste date? Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen. Misschien tot snel xx kinks: Lingerie, sex bioscoop, outdoor, toys, chastity / Kuisheidskooi, hoer, slet, opleiding, gangbang, trio, vastbinden / bondage, blinddoek, pooier, opdrachten, vernedering, fotoshoot, filmen, cuckold, CNC, uitlenen, gloryhole, sissy, casting, en open voor meer. (geen antwoord=geen interesse. alle geile voorstellen krijgen een antwoord.)     

30 jarige trans meid voor dominante meester
10 dagen
Paul 52 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zakenman zoekt vaste meesteres
Ik ben op zoek naar een vaste meesteres. In het dagelijkse leven heb ik de leiding over heel wat mensen. Echter wil ik me als onderdaan volledig geven aan een vaste meesteres. Graag op regelmatige basis. Leeftijd is niet zo belangrijk. Voornamelijk gericht op lust en in mindere mate op pijn. Niveau gevraagd en geboden. Je mag me gebruiken als onderdanige slet. Kan me op regelmatige basis vrijmaken. Wil ook als slaaf meegaan naar BDSM feesten etc. Ik zal je aanbidden als een echte godin. Ben benieuwd naar de reacties. Enkel reageren indien serieuze bedoelingen. Vermeld je duidelijke eisen maar.  
10 dagen
SpanBo 56 jaar Limburg - Bree
Onderdanige vrouw gezocht
Ik herneem mijn activiteit als Dominant en zoek een onderdanige vrouw die ervan droomt vernederd te worden en opdrachten uit te voeren. Duidelijke afspraken en regels worden nageleefd. Bij interesse stuur een bericht dat bestaat uit meer dan 1 regel en stel je fatsoenlijk voor. Ook je beweegredenen om een onderdanige rol aan te nemen verduidelijken. Sessies worden op een neutrale plaats gedaan met respect voor ieders privacy. Leeftijd vanaf 18+ tot ?  
10 dagen
Mdc 53 jaar Antwerpen - Zoersel
Online contact
Ik wil het even wat rustiger aan doen met het praktiseren van BDSM als Dominant maar omdat het verlangen nog steeds heel sterk is ben ik op zoek naar een dame met onderdanige gevoelens om online fantasieën , verlangens en ervaringen mee uit te wisselen via mail. Samen opwindende scenario's bedenken, ervaringen uitwisselen en heerlijk fantaseren over BDSM. Elkaar online een beetje aftasten en de spanning opbouwen tot een spannende climax op afstand. Ervaring of leeftijd niet van belang. Vooralsnog online contact, maar je weet nooit wat er nog meer uit voort kan komen. Zijn er dames die dit ook wel zien zitten?  
max 56 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
onderdanige zoekt dominant persoon
Ik zoek een dominant persoon M/V voor morgen tussen 8.30 & 15uur voor vernedering en spanking of een vrouw die van een massage houd met of zonder happy end. ik kan ontvangen.  

onderdanige zoekt dominant persoon
10 dagen
KDS 34 jaar Antwerpen - Arendonk
Oral4u
Onderdanig pijpmondje zoekt dominante harde kale paal die deze namiddag discreet kan ontvangen. Graag wensen en ev foto a.u.b.  
10 dagen
meester G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Extra slavin/slet gezocht
Ik weet dat veel vrouwen zich graag onderdanig opstellen. Die zich willen over geven aan een dominante man. Of die er toch over fantaseren maar de stap niet durven te zetten. Wel dames, wees niet verlegen of bang hiervoor. Ik ben een sportieve man van 39 en zit al meer dan 10 jaar in dit wereldje. Ik werk ook samen met een bi meesteres en beschik al over een bi slavin. Bi zijn is geen must maar mooi meegenomen. Ik leid u stapsgewijs op tot een echt lustsletje en beloof je veel kinky genot en sessies. Veel is mogelijk. Zweepjes, speeltjes, neukmachine, Andrea kruis. Gynaecologenstoel, gb, opdrachten, vernedering, etc... no fake, hygiëne en discretie gegarandeerd. Durf je?  
11 dagen
Frans 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nymphomane? Exhibitioniste? Onderdanig?
Hey daar, Ben jij die vrouw die meer zoekt dan thuis mogelijk is? Wil je je tonen? of sta je altijd heet? of wil je in de auto? of in de natuur wat wandelen? of onderdanig zijn? of zonder slipje lopen? of gloryhole? of de slet uithangen? of clubbezoek? of, .... Zeg maar, misschien hebben we elkaar gevonden om gelijk welke spelletjes uit te proberen. Graag een berichtje en we zien wel verder. xx Frans  
11 dagen
Daddy 48 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Daddy op zoek naar zijn little of babygirl
Hallo, ik ben een single Daddy en ben hier op zoek naar een jonge, onderdanige vrouw (+20) voor een vaste D/s-relatie, bij voorkeur een little of babygirl, voor de kenners. Voel je je graag klein en heb je little gedrag. Wil je beschermd worden en heb je leiding nodig. Wil je je veilig voelen in de armen van je Daddy die naar jou luistert en je begrijpt. Wil je een plaats waar je jezelf kan zijn zonder beoordeeld of veroordeeld te worden ? Stuur me maar een berichtje als dit je aanspreekt en er meer wilt over weten. Grtjs.  
11 dagen
marc 68 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige man
je kan me ontvangen en zit geblinddoekt met je kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom en je afruk tot je spuit. je wil mijn handelingen onderdanig ondergaan en je bent geil, proper en discreet en je hebt een mooie flinke rechte pik. tepelgeil is pluspunt. als het meevalt kan het voor meerdere keren. kandidaten graag een (gezichtsloze) foto van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + 30 km.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10