Zoeken naar zoekt koppel

Uw zoekactie voor zoekt koppel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Luc 52 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Verzorgde atletische man zoekt koppel.
Verzorgde atletische hetero man zoekt koppel ( leeftijd niet van belang)waar de vrouw mag verwent worden.Dit kan bijvoorbeeld dat de man des huizes niet kan of mag door omstandigheden.  
14 dagen
Johan 72 jaar Noord-Brabant - Loon op Zand
Oudere man 73 zoekt koppel 65+
Goed uitziende rustige man van enig niveau, wil graag in contact komen met een stel of vrouw alleen, voor het volgende. Daar mijn partner wegens ziekte niet meer aan seks wil doen hebben we samen besloten dat ik hiervoor iemand zoek. Het kan een stel zijn, waarbij de man ,om welke reden dan ook, niet meer aan seks wil of kan doen. Of wanneer hij het misschien spannend vindt om te kijken als er met zijn partner wordt gespeeld. Dit is een eerlijke oproep en graag alleen serieuze reacties. Hoop op resctie van serieuze mensen.  
14 dagen
Ward 58 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Koppel waar ik mag komen gluren
Verzorgde soft bi man zoekt koppel waar ik passief mag komen kijken tijdens het vrijen! Ik kijk maar doet niet mee ..ik geniet van jullie sexspel maar raak niemand aan , kan niet ontvangen en enkel overdag .ben heel lief en onderdanig  
14 dagen
dick 65 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
man zoekt koppel
zoek een koppel 35 tot50 jvoor gezlligheid en sex gewoon gebouwd goed geshapen mag bi zijn woon in gent  
14 dagen
Huisvriend 53 jaar Limburg - HASSELT 0493108153
Goed uitziende huisvriend zoekt koppel 60+
Hallo, Ik ben een goed uitziende man van 53j 185 89kg. Ben goed verzorgt en intiem geschoren. Ik ben al een tijdje op zoek naar een koppel 60+ (die mij kan ontvangen) waar ik de vaste huisvriend mag zijn om elkaar passioneel te verwennen. Indien de man van het koppel bi is heb ik er geen probleem mee met een verloren handje of mondje. Mocht je deze advertentie aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen of sms of whatsapp (geen anonieme bellers). Discretie en hygiëne staat bij mij hoog aangeschreven  
Stud 26 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge man zoekt koppel
Hey ben een knappe sportieve man van 25 jaar. Ben een sociale persoon en een echte levensgenieter. En ben op zoek naar een koppel om samen fun te hebben in spa of tussen de lakens. Heb al wat ervaring met koppels en dit was altijd erg leuk. Heb je interesse of een voorstel stuur me maar grts ;)  

Jonge man zoekt koppel
15 dagen
23j 24 jaar Antwerpen - Boom
Jongeman zoekt koppel voor trio
Ik, jongeman van 23j ben op zoek naar een geil koppel dat voor veel open staat. Ik fantaseer al een tijdje over dubbele penetratie, bij de dame, en zou dit ook graag eens uitproberen. Zien jullie dit zitten om me hierbij te helpen? Dan kan ik jullie ontvangen of in de nabije omgeving verplaatsen. Hopelijk tot snel!  
15 dagen
Marcel 66 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ouder met nog veel zin zoekt koppel voor plezier met drie veel kan niets moet
Dag koppes hier ik al wat oudere man maar nog er veel zin voor genot zoek een koppel voor een heerlijke warme trio waarbij veel kan maar niets moet al is het maar van gewoon komen toekijken tot je zegt maar wat jullie wensen zijn .Zelf verwen graag oral en kan ook redelijk goede tantra massage geven.Ik biedt 100% discretie en hygiëne en verwacht dit ook ik heb geen voorkeur voor leeftijd dus jongeren die eens willen experimenteren met ouder erbij geen probleem ik kom met veel plezier naar jullie toe liefst binnen regio en kan vanavond nog of voor later.  
Eric 54 jaar Zeeland - Schouwen-Duiveland
Koppel waarvan man BI
Biman,170/70/17 zoekt koppel voor ongeremde sex met 3 . Ben 100% bi dus als de vrouw graag ziet of opgeild terwijl wij opwarmen... bij de juiste mensen geen taboes leeftijd of uiterlijk ondergeschikt, hygiene en geilheid wel.ik ontvang heel de dag  

Koppel waarvan man BI
Cuck 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Cuck
caged cuck zoekt koppel waarvan de vrouw de sleutel wil beheren ..ik; 1.90 m , Vlaams , normaal gebouwd , blauw groene ogen , donker haar .trefwoorden : onderdanig , toekijken , vastgebonden , gluren , massage , bediening , facesitting (volle poes) interesse meer info ? graag een seintje.  

Cuck
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10