Zoeken naar slankextra

Uw zoekactie voor slankextra leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Charming tiger 42 jaar Limburg - HASSELT
DOUBLE PENETRATION
Hallo, ik hou enorm van double penetration en zoek langs deze weg een geil koppel om dit te doen. Ik heb al ervaring met DP. Ik ben een niet onknappe en groot geschapen man. Slank en lenig om in de juiste positie te geraken. Bij interesse ontvang ik graag een foto van jullie!  

DOUBLE PENETRATION
Kaalkopje 53 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Kijkt jouw man toe hoe wij elkaar verwennen?
Hallo, ik vind het zeer opwindend een vrouw te verwennen terwijl haar partner toekijkt. Ben 55j, kaalgeschoren hoofd, slank verzorgd lichaam, 1m83 75kg intiem geschoren 17cm. Van nature uit ben ik een tedere maar ook warmbloedige man. Kan zowel ontvangen als verplaatsen. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd. Welke man kijkt toe hoe ik zijn vrouw verwen?  

Kijkt jouw man toe hoe wij elkaar verwennen?
Sdp 39 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Eerste ervaring in trio: relax and fun : vrouw gericht
Hallo, aangenaam en fijn dat ik jullie hier even kan aanspreken en in de hoop kan overtuigen tot een spannende leuke aangename sexy date vol passie en lust en verlangen! Ik ben dus stijn, 39jaar, slank gebouwd, 1m76, 72kg, bredere borst en schouders. Kort kalend haar, intiem kaal en zeer hygiënisch en netjes altijd. Ik ben iemand die wel durft als het goed voelt, die graag uitdaagt en plaagt, speels karakter. Verwenner en zowel leidend als dominant dus geen egoïstisch persoon. In bed, vrij wild, passioneel in de start en hou wel van voorspel, opbouwen en dan lekker open minded msch elkaar nieuwe dingen doen ontdekken en doen voelen.Ik heb geen ervaring in trio's en ben wel hetero ter info. Zoek ook zeker een ongedwongen sfeer op in een rustig kader. Met respect voor elkaar en ieders privacy. Eerst een korte chat en of babbel /drinken kan allemaal. Laat gerust je wensen achter... Indien interesse, stuur een berichtje met foto en wat uitleg graag. dank u x  

Eerste ervaring in trio: relax and fun : vrouw gericht
Frank 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ook geil ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Ook geil ?
thibeau 36 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Betrouwbaar
Hallo, ik ben e man 36j m72 heel toffe gast en betrouwbaar. Ik kom zeker af en geen onaangename verrassingen. Ik ben tevreden geschapen, geschoren en uithoudingsvermogen. Ik verwacht slank en spontaan. Vrouwgericht xXx mvg  

Betrouwbaar
Vanavond 27 jaar Antwerpen - Geel
Welk koppel zoekt er vanavond een jonge man bij?
Hallo. Bedankt voor de interesse in mijn advertentie . Zelf ben ik 27jarige jonge man sportief slank die voor vanavond opzoek is naar een tof koppel om plezier mee te hebben . Discretie , hygiëne , open-minded zijn zeker hier aan de orde . Indien klik kan dit zeker uitgroeien naar vast contact. Indien vragen stuur gerust berichtje. Wie weet tot snel  
Jill 49 jaar Vlaams-Brabant - Hoeilaart
Welk koppeltje komt vanavond stoeien?
Hoi kinksters, ik ben een hogeropgeleide, opgewekte, attente, funny, stijlvolle travestie van 1m82, 75kg en 18x5. Vanavond ontvang ik graag een sympathiek, slank of normaal gebouwd koppel in mijn mooie villa. Respect, hygiëne en discretie verwacht en geboden. Graag reacties met foto en stats. Ik kan eventueel ook verplaatsen voor leuk feestje.  

Welk koppeltje komt vanavond stoeien?
Wouter 28 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Jongeman heeft een geile fantasie
Hallo iedereen, Ik ben een hetero jongeman van 28j, slank en sportief enkel ervaring met vrouwen. Ik heb een aparte fantasie die ik graag werkelijkheid zie worden. Komende maandag om 12u bij jouw op locatie. Ben opzoek naar iemand die mij kan ontvangen en meerdere mannen/vrouwen ook. Het scenario zou als volgt zijn. Ik kom toe op de locatie hellemaal alleen. Ik ga naar de betrokken kamer. Waar ik mij uitkleed en blinddoek mij. Daarna kom jij me halen en bind je mij vast. Je gebruikt speeltjes en je komt klaar op mij. Je gaat de andere mannen en vrouwen gaan halen. Waarbij jullie samen mij gebruiken via alle manieren. Alles moet met respect en plezier voor elkaar gebeuren. Wanneer hier iedereen voldaan, vertekken jullie. Kleed ik mij aan en vervoegen we terug het normaal leven. 
Heb jij een locatie waarbij je mij kan ontvangen in de regio super! Ben jij een slanke,geschoren heer of dame, die wilt deelnemen en reageer met onherkenbare foto. Discrectie is belanrijk!  
Rudi 68 jaar Antwerpen - Mechelen
Koppel met bi man
Ben spontane man gebonden die contact zoekt koppel waarvan de man bi schierig is en mag experimenteren met mij onder toeziend oog van passieve dame . Ben 173 /70/17/5 slank en hygiëne en fysiek ok Bij interesse stuur ik meer info en foto. Kan niet ontvangen maar hotel is mogelijk .regio Mechelen Leuven Graag tot reactie Groetjes Rudi  
Bart 43 jaar Limburg - HASSELT
FUCK MY WIFE
Ik zoek een ruimdenkend koppel waarvan de vrouw de wens heeft om lekker geneukt te worden door een groot geschapen man. Samen lekker geil en ongeremd genieten van en met elkaar. Met haar alleen, onder toeziend oog van de man of tijdens een vrouwgerichte trio. Uiteraard is er onderling respect. Ik ben spontaan, sympathiek, goed niveau, slank, sportieve body en verzorgd uiterlijk. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  

FUCK MY WIFE
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10