Zoeken naar hetero welkom

Uw zoekactie voor hetero welkom leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Maagd 30 jaar Antwerpen - Balen
Maagd zoekt vrouw om voor het eerst in te spuiten
Ik ben op zoek naar een koppel waarvan de vrouw mij graag wil ontmaagden. Liefst iemand in de regio die het zelf spannend vindt mij deze ervaring te bieden. Graag een vlotte afspraak, geen fakers, gedoe rondom een foto,... gewoon straight to the point wat je in gedachten of te bieden hebt en dan krijg je zeker antwoord. Ik ben wel hetero en heb enkel aandacht voor de vrouw, al kan dit op verschillende manieren. Ik schik mij graag naar jullie voorstel en fantasie, maar ik kijk er zelf vooral naar uit haar te mogen verkennen, betasten, spelen en uiteindelijk voor de eerste keer een poesje te mogen penetreren. Het lijkt mij vooral ook heerlijk in haar klaar te mogen komen. Dat allemaal met het wetenschap dat zij al reeds aan een ander toebehoort maakt het helemaal af voor mij. Oja, het lijkt mij voor zich dat ik geen onmiddellijke "neukstier" o.i.d ben en dat snel klaarkomen er dus waarschijnlijk wel in zit. Het zou tof zijn mocht er in dat opzicht ook wat meer ruimte/tijd zijn  
Maagd 30 jaar Antwerpen - Balen
Maagd zoekt vrouw om in te spuiten
Ik ben op zoek naar een koppel waarvan de vrouw mij graag wil ontmaagden. Liefst iemand in de regio die het zelf spannend vindt mij deze ervaring te bieden. Graag een vlotte afspraak, geen fakers, gedoe rondom een foto,... gewoon straight to the point wat je in gedachten of te bieden hebt en dan krijg je zeker antwoord. Ik ben wel hetero en heb enkel aandacht voor de vrouw, al kan dit op verschillende manieren. Ik schik mij graag naar jullie voorstel en fantasie, maar ik kijk er zelf vooral naar uit haar te mogen verkennen, betasten, spelen en uiteindelijk voor de eerste keer een poesje te mogen penetreren. Het lijkt mij vooral ook heerlijk in haar klaar te mogen komen. Dat allemaal met het wetenschap dat zij al reeds aan een ander toebehoort maakt het helemaal af voor mij. Oja, het lijkt mij voor zich dat ik geen onmiddellijke "neukstier" o.i.d ben en dat snel klaarkomen er dus waarschijnlijk wel in zit. Het zou tof zijn mocht er in dat opzicht ook wat meer ruimte/tijd zijn.  
Maagd 30 jaar Antwerpen - Balen
Maagd zoekt vrouwtje om in te spuiten
Welk open koppeltje zou het zien zitten om mij uit te nodigen voor gezellige activiteiten. Ik sta voor veel dingen open, maar ben wel hetero en hoop vooral ontmaagd te worden door een geil vrouwtje dat zonder problemen uitgeleend of gedeeld wordt. Geen extreme zaken, maar er mag een geil kantje aan zijn. Verder staan hygiëne, discretie en respect voorop.  
Tim 36 jaar Limburg - Genk
Openminded
Openminded (hetero) man, donkerblond, lekker fors geschapen, kieskeurig en discreet Moeilijk om op te vallen tussen alle andere leuke en goedverzorgde profielen, toch zal ik het proberen Ik ben een goed verzorgde man, 1:83mtr, HBO, openminded, fors geschapen, discreet en kieskeurig. Ik hou van mooie en interessante mensen, waarmee een intense en heerlijke intieme connectie kan ontstaan. Lekker het leven vieren, elkaar verkennen, experimenteren en samen op ontdekkingstocht... Bij een klik is het leuker om elkaar vaker te zien, proosten op het leven...🥂🍾  

Openminded
Davy 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hetero 35 zoekt open koppel voor zaterdagavond of zondag
Hey, Ik ben een heel sportieve man die uit een lange relatie komt en op zoek is naar een leuk koppel. Ik vind het fijn om met 2 een vrouw te verwennen of de vrouw te verwennen voor de ogen van haar man. Veel is mogelijk dus vraag maar raak. Ik kan mij gemakkelijk verplaatsen zaterdagavond of ontvangen op zondagavond. Groeten  

Hetero 35 zoekt open koppel voor zaterdagavond of zondag
Triofun 48 jaar Antwerpen - Nijlen
Gezocht koppel met jonge dame die hunkert naar trio verwenbeurt
Deze deftige hoger opgeleide vrouwvriendelijke hetero heer zoekt contact met koppel voor een geile trio date. Haar intens hemels genot staat helemaal centraal. Jonge dames die graag intens oraal verwend worden komen zeker aan hun trekken. Discretie gevraagd en geboden.  
Maagd 30 jaar Antwerpen - Balen
Maagd zoekt vrouwtje om in te spuiten
Welk open koppeltje zou het zien zitten om mij uit te nodigen voor gezellige activiteiten. Ik sta voor veel dingen open, maar ben wel hetero en hoop vooral ontmaagd te worden door een geil vrouwtje dat zonder problemen uitgeleend of gedeeld wordt. Geen extreme zaken, maar er mag een geil kantje aan zijn. Verder staan hygiëne, discretie en respect voorop.  
10 dagen
First time 55 jaar West-Vlaanderen - Lendelede
First time
Voor mij eerste keer dat ik een mature koppel zoek ,tijd nemen en ontdekken . Hetero , voorspel is belangrijker als sex . Welk koppel heeft zoals mij weinig of geen ervaring ? Graag uit de streek aub . Ik ben een grote mooie man , verzorgd en zoek dit ook in jullie . Wie wil eens ongeremd kennis maken . B.  
Kurt 36 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Bicurious
Heb er lang over nagedacht en gefantaseerd en twijfel nog…. Maar toch waag ik het dit zoekertje te zetten. K ben een sportieve niet onknappe hetero kerel die stiekem opgewonden geraakt door een mooie, slanke onbehaarde man. Nu ben ik op zoek naar zo iemand om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden, volgens een bepaald scenario. Ik zou graag geblinddoekt en ev vastgebonden met me laten spelen. Zo kan ik niet tegenstribbelen of van gedachte veranderen. Heb geen ervaring met mannen, maar met mij spelen, jou harde in mijn mond duwen zou ik geil vinden. Kontje is heel strak en maagdelijk, dus neuken zal niet gaan vrees ik…. Welke slanke, onbehaarde knappe kerel of koppel ziet dit zitten? Niet te oud a.u.b… Graag reactie met foto en scenario om mijn laatste twijfels te overwinnen. Mvg Kurt  

Bicurious
11 dagen
Toffe man 58 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Huis makker
Toffe hetero man ´lekker net..intiem geschoren´´sociaal respect en hygiënisch..zou graag leuk koppel leren kennen of mensen met erotische dromen ´eerlijkheid en hygiënisch zijn is een must..  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10