Zoeken naar altijd leuk

Uw zoekactie voor altijd leuk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sportieve man 53 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Trio-Huisvriend-Massage
Zijn jullie als iets ouder koppel (50-65) op zoek naar een toffe verzorgde man (vijftiger) om samen in huiselijke kring te genieten van een (ont) spannende avond waarbij een leuk gesprek , erotiek ,sensualiteit en lekkere sex de ontmoeting kruiden? Stuur me dan zeker een mailtje en dan kunnen we verder kennismaken.  
bull 27 jaar Antwerpen - Mechelen
bull zoekt cuckoldkoppel.
Ben een bull van 27 jaar op zoek naar een leuk cuckoldkoppel. ik ben 1m91 groot, licht gespierd, 80kg. verder 18 cm geschapen. kan me makkelijk verplaatsen overdag tijdens de week. tot snel, Maxim  
Patrick 61 jaar Limburg - Hechtel
Vaste relatie/ polyamorische
Ben een 61 jarige slanke gehuwde man in open polyamorische relatie. Op zoek naar een leuk koppel die een extra man zoeken voor een leuke vaste vriendschap met extra. Veel mogelijk.  
Creampie cleanup 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Creampie clean up
Hey, Ik zoek een leuk koppel waar ik gekleed in lingerie mag toekijken hoe jullie seks hebben. Wanneer de man zijn vrouwtje volgespoten heeft, wil ik ze graag helemaal proper likken. Daarnaast mag je mij ook gebruiken als pijpslet om de man in gereedheid te brengen. Wie kan ontvangen en heeft hier zin in?  

Creampie clean up
Openminded 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk/sociaal/verzorgd koppel gezocht
Hey! Op zoek naar een leuk/sociaal/verzorgd koppel waar ik mag kijken naar hun liefdesspel, en eventueel deelnemen. Ik ben 1m91, sportieve niet roker, slanke tot normale bouw. Geen boertige of marginale toestanden, wel wederzijds respect en leuke momenten! Spreekt jullie dit aan? Laat maar weten... Warme groetjes  
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Zwanger gezocht, voor massage met olie en evt meer, niet zwanger, ook ok ;-).
Hallo, ik hoop hier een zwangere dame tegen te komen. Alleen of waarbij haar partner erbij is. Is om haar te mogen verwennen en laten genieten van een heerlijke full-body massage met olie. Eventueel als jullie ervoor open staan, op het einde oraal bevredigen, heerlijk beffen dus, geen verplichting uiteraard! Jullie kiezen zelf of ikzelf volledig naakt ben om te masseren en of de dame mij zelf aanraakt, verwendt tijdens of na de massage... Geen enkele verplichtingen uiteraard, genot van de dame gaat voor, hygiene, respect en discretie uiteraard vanzelfsprekend! Verplaatsen geen probleem, over gans België. Interesse, vragen of zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel...;-).  
Kenneth 37 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Leuk koppel gezocht voor elkaar te rimmen
Hey, Ik ben een niet onknappe man die de smaak te pakken gekregen heeft om te rimmen en gerimt worden. Is er een koppel die interesse heeft om elkaar te rimmen ? Graag een leuke beschrijving met foto. Hygiene en discretie is een must !  
Geile gast 23 jaar Limburg - HASSELT
Leuk koppel gezocht.
Hallo! Ik ben een student aan de universiteit Hasselt. Ik ben 1m73 lang, sportief gebouwd en intiem geschoren. Ik ben geļnteresseerd in het ontmoeten van jullie als koppel die opzoek zijn naar een extra persoon. Als je interesse hebt, aarzel dan niet om me een berichtje te sturen.  

Leuk koppel gezocht.
Man 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kopeel
Ik ben een goed opgeleid man van 32 Jr oud . Ik ben sportief en super sociaal. Mooi slanke lichaam en uiterlijk erg verzord . Ik heb al wat ervaring en ik date alleen safe , ik kan gemakelijk verplaatsen en ik doe wat ik zeg dus ik ben geen faker maar een real die zijn daden voor zich laat spreken. Wat ik zoek is een leuk dame met klasse , uiterlijk verzorgd en liefst met ervaring (is geen moest). je moet fan van BBC zijn en of je het eens wil proberen en dame dat tegen een flinke aanpak kan is zeker welkom xxx     

Kopeel
Tim 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Avontuur met leuk koppel
Opzoek naar een koppel om samen leuke avonturen mee te beleven. Mits respect en hygiëne is er veel bespreekbaar. Verplaatsen en ontvangen is beide mogelijk.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10