Zoeken naar wie heeft nu

Uw zoekactie voor wie heeft nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Cum on heels 33 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Verzot op heels
Hi ik ben bi top van 33j opzoek naar man die zoals mij verzot is op heels en lingerie en die een mooie collectie heeft... Waar we dan samen mee spelen rukken en spuiten elkaar handje helpen en of meer... Veel kan met de juiste klik ... Ik kan enkel verplaatsen of op kamer .. tot snel  

Verzot op heels
Robin 22 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Pijpsletje
Ikzelf volslanke jongeman wil oudere man 40+ pijpen, niet meer niet minder. Ik kan niet ontvangen, foto van uw speelgoed heeft voorrang.  
Nick 41 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Welke man wil lekker verwend worden door gespierde man
Ik heb zin om een man lekker te verwennen, oraal, massage, … en ik kan enkel verplaatsen. Is gepland tussen nu en 18u in regio kuurne. Wie heeft er veel zin en wil genieten dan aub:  
Pat 50 jaar Antwerpen - Ekeren
Wie heeft een paal voor mij ?
Ben aan het werk in Ekeren tot ca. 15.30 uur. Waar mag ik passeren ? Wie heeft er een frisse paal voor mij die leeg mag ? 50/177/82. Antwoord voor 14.45 uur met je stats. Tot straks ?  

Wie heeft een paal voor mij ?
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
WIE HEEFT ZIN ?
Ben slank, sportief, geile biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en hygienisch. Wie heeft zin? Graag reactie met uitgebreide stats en anonieme naaktfoto.  
Patrick 63 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0471325946
Bottem sletje zoekt man
Welke man heeft eens zin om dit onbehaarde slanke bi bottem sletje te komen gebruiken ik ontvang je graag op men werk in de buurt van scherpenheuvel ik ben 1m78 63kg 16x4 geen baard snor intiem borst buik kontje tepels gesch veel is toegestaan waar je maar zin in hebt ik pyp je paal styf en leeg je mag me ook neuken meer mag je met me doen indien je dat wil geen taboes maar niks moet tegen je zin jy bepaalt wat je wil doen ik kan vanaf 8h tot 14h  
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen terwijl ik met mezelf speel. Als je wil verwen ik jou ook soft. Verplaatsen in ruime regio is geen probleem en mag ook ergens buiten of aan de auto. Wie heeft voorstel of opdracht?  
Kurt 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Wederzijdse pijpdate en meer ....
Wie heeft er zin in wederzijdse pijpdate Ik ben top ingesteld dus jou neuken kan ook (safe).  
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
flor zoekt echt grote pik en ballen voor vandaag !!
Wie heeft grote pik en ballen en laat ze graag langdurig verwennen met happy end?? Masseren likken strelen zuigen en pijpen mag wederzijds. Ik ontvang graag alle leeftijden,getint, en zeker ouder maar GROOT geschapen. Ben 65/178/78. 18*5. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed iets over jezelf of wensen. Vermeld je juiste email adres. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Geen fakers. Eerlijke advertentie.  

flor zoekt echt grote pik en ballen voor vandaag !!
Jo 55 jaar Limburg - Diepenbeek
Wie heeft zin?
Is er hier een toch heel wat jongere kerel met mooi geschapen en geschoren pik die zin heeft om gepijpt te worden en mijn holletje te neuken. Reactie met he regio alsook leeftijd Kunnen ontvangen in de buurt is een plus  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10