Zoeken naar tra*

Uw zoekactie voor tra* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
Bram 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie ontvangt vandaag voor geile date?
Ik ben op zoek naar M/TV/Trans/V/CD die vandaag in de regio Antwerpen kan ontvangen (Mechelen, Boom, Wommelgem, Antwerpen-Centrum, ...). tussen 12u00 en 14u00, in alle discretie. Jouw leeftijd speelt geen rol (tussen 18 en 80 is oke), als we elkaar maar een geile date bezorgen. Eerder soft starten : strelen, likken, eventueel tongen, pijpen ... en zien hoe ver we geraken, en dan misschien nog een stapje verder? Alles na duidelijke (maar snelle) afspraken. Ik ben 40j, slank en sportief, 1m85, 85kg, geen bbs, 19x4, en intiem geschoren. Mail met jouw stats, woonplaats en wensen voor snelle afspraak, ik kijk ernaar uit!  
14 dagen
Stefaan 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
CMNM scenario + jou pijpen
Ik ben een verzorgde onderdanige bi-man (47-194-96) en kom bij je langs voor een sollicitatiegesprek (als boxershortmodel, naaktmodel voor tekenklas, redder in zwembad, personal trainer,...). We maken kennis en je stelt wat vragen. Dan moet ik mij uitkleden (in boxer, zwemslip, strakke loopbroek of naakt afhankelijk van het scenario). Jij keurt en betast me. Ik moet me laten doen als ik de job wil. Uiteindelijk zeg je dat als ik de job echt wil, want er zijn veel kandidaten, ik op mijn knieen moet gaan, jouw rits moet openen en je moet leegzuigen. Nadruk ligt op ik die naakt gekeurd en betast word door jou, een geklede man die zijn machtspositie gebruikt om zich te laten pijpen. Dus de nadruk ligt niet op jou die mij pijpt of ik die klaarkom. Op voorhand duidelijke afspraken over het scenario. Variaties volgens jouw wensen zijn mogelijk. Ik ben zeer verzorgd, discreet en ik bied het nodige niveau. Ik verwacht van jou hetzelfde. Enkel reageren indien je begrijpt wat ik zoek.  
15 dagen
Bi bottom 43 jaar Antwerpen - Kontich
Cardate
Rij nu naar carpoolparking Rumst, wie wil gepijpt worden. Ben daar tot 21u15… t shirt en trainingspak aan. Daarna rij ik naar Walem, daar tot 22u, aan het bosje fort.. wie wil.. stuur maar.. meer kan ook.. kan ook binnenspringen op de weg..  
15 dagen
Youri 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Vast pijpcontact
Zoek vast contact met mooie pik, leeftijd onbelangrijk, die regelmatig lang en traag wil gepijpt worden op spannende plekjes, ik neem graag mn tijd en je mag klaarkomen in mn gezicht of mondje...  
15 dagen
Bram 25 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Jong opzoek naar date met ouder
Hey, ik ben een jonge bi gast die opzoek is naar fun. Ik hou van rukken, pijpen, gepijpt worden, neuken en het liefst geneukt worden. Ik ben opzoek naar een trans of man, liefst ouder dan 40. Ik kan me verplaatsen in een straal van max 20 km. Hygiëne is ook zeer belangrijk!  
15 dagen
eddy 63 jaar Oost-Vlaanderen - Haaltert
Kleine fijne lul zoekt een pijpmondje
Morgen vrijdag lekker vrij en zin om nog eens iemand of meerderen te ontvangen voor een leuk uurtje met een lekker hoogtepunt. Wie heeft een leuk idee? Graag je stats en wat je zoal in gedachten hebt. Breng je een vriendje mee, dan is het des te leuker. Een leuke trav ook zeer welkom.  
15 dagen
Rob 42 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Op zoek naar 3e man/TV voor trio
Wie staat ervoor open om eens deel te nemen aan een trio? Wij (M 42 en M 60) zoeken een 3e persoon die met ons een geile date wenst te beleven. Wij kunnen ontvangen (in Lievegem, boven Gent). De date zal doorgaan nu zondag om 8u 's ochtends! Een lekkere geile ochtenddate dus! Jij bent M of TV of Trans of V, en bent supergeil. Leeftijd speelt geen rol, tussen 18 en 80 is oke. Hygiene is uiteraard wel belangrijk, en een lekkere, flinke paal is natuurlijk een meerwaarde. Wat kan? Er wordt soft gestart : strelen, likken, teasen, edgen, ... waarna we iets verder gaan : wederzijds pijpen ... en eventueel wordt er ook geneukt (na goede afspraak). Mail met jouw stats en wensen, dan ontmoeten we elkaar misschien zondag?  
Alanaslet 52 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zaadslet zoekt mannen
Halookes ben geile trav zaadslet ik zoek toffe geile man of mannen goed voorzien van stijve pik ik laat mij graag als zaadsletje vol neuken in kontje en mondje pijp en slik  

Zaadslet zoekt mannen
AnaalLover 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie real Bottom´s/Versa kan en wilt s´avonds regelmatig ontvangen ?
Hi schattekes!Dat is mijn cv als je interesse hebt: Ben nog steeds opzoek naar lieve bottom´s en versa die s´avonds kunnen vrij ontvangen,liefst regelmatig ,bv; vanaf 19:00 tot lateren uren!Ik zoek ervarende leegzuigers,rimmer,ik neuk graag indien gewenst is,mijn mollige glad kontje wenst ook genomen worden/met dildo zeker zeer welkom(het is lang geleden en ik mis dat, gezocht graag voor regelmatig,alle voorstellen welkom behalve pijn, buitendate of kelder/garage gedoe!Trav/Chubby/twee of meer bottoms/Versa zeer welkom!Ben zelf ruimdenkende 51,1.77,90,pik in stijf 17/5!Enkel langdurig laten zuigen(leeg) vind ik ook super!De leftijd of uiterlijk vind ik niet belangrijk! No fake aub!  

Wie real Bottom´s/Versa kan en wilt  s´avonds regelmatig  ontvangen ?
Alanaslet 52 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Bottomslet zoekt tops
Halookes ik ben alana een geile trav cd zaadslet ik zoek toffe man of meerdere mannen om mijn kontje en mondje te vullen hou van pijpen en slikken laat mij gewillig en onderdanig als zaadslet gebruiken hou ook van gangbang max 5 mannen kusjes jullie zaadslet alana  

Bottomslet zoekt tops
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10