Zoeken naar soft

Uw zoekactie voor soft leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Eric 58 jaar Oost-Vlaanderen - Zwijnaarde
Date gezocht
Wie ontvangt regio merelbeke rond 20uur voor soft date . Ik ben 59 bi 13x5 94 gedoucht. Alle leeftijden.  
Date 46 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Soft
Hallo, ik ben 46/180/78 en zoek voor morgen date met 55-65j voor (enkel) wederzijds rukken, bij voorkeur rond 9u en in de buurt van Aalst. Wie wil mij ontvangen?  
Mister P 53 jaar Limburg - HASSELT
vanaf 16u30
hello, ik een onderdanige pijpgeile slet ben ik beschikbaar voor een blowbeurt vanaf 16u30, ik verplaats en kleed me bij jou om zoals op de foto..op de knien en doe m'n ding..niet te veel bla bla but just use my mouth for your pleasure..ik ben hetero/soft bi, slank, niveau, discreet en verzorgd x  

vanaf 16u30
Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt lieve zoon
Ik ben 62/184/75, mannelijk niet behaard en zoek een SLANKE zoon tussen 18-35 die ook houdt van soft. Samen genieten van een leuke babbel en drankje en samen genieten van elkaar. Hygiëne en discretie zijn heel belangrijk. Regelmatig kan bij wederzijdse klik. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Als je belangstelling en/of vragen hebt, stuur gerust een boodschap en vermeld zeker je stats en meer dan één kort zinnetje uitleg.  
Sve 51 jaar Antwerpen - Laakdal
Fun
Zin om samen elkaar wat soft te verwennen omgeving laakdal  
jean 66 jaar Limburg - Overpelt
ouder gezocht
ik ben zelf 66 ..1.78 en 90kg...14 cm zoek iemand van de leeftijd van 50 tot 75 om samen een fijne tijd door te brengen (soft sex) Ik kan NIET ontvangen ..ik verplaats in een straal van 15 km en alleen na duidelijke afspreek . op korte berichten reageer ik niet meer . leg in je antwoord of mail duidelijk uit wie je bent...wat je zoekt en vanwaar je bent . fotos op aanvraag... grts  
Stef 27 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Soft fun.
Bischierige gast hier. Spontaan rukken op wat geile porno met hier en daar een verloren hand.. mond.. Kan ontvangen.  

Soft fun.
Slaafje S 36 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Opdracht van dominant voor dates
Ik ben een slaafje uit Aarschot ik moet van mijn meesteres daten soft, harder en bdsm dates vandaag en morgen. Ik ben m89 slank donkerblond haar en 17cm Fakers onthoud u aub!  

Opdracht van dominant voor dates
Anoniem 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rukken spuiten, facefuck facesitting
Sta geil .ik mannen die op mijn gezicht willen spuiten of in mijn mond . Klein geschapen man die mij eens stevig wil mondneuken tot ik ga kwijlen . Iemand die met zijn kont op mijn gezicht komt zitten om diep te rimmen . Ook anonieme scenario's of outdoor in donker vind ik geil .een sexy tranny date is ook welkom of doe zelf een geil voorstel soft of kinky pervers.  
Student 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Eerste ervaring gezocht M of TV
Is er een leuk aangenaam iemand die me een eerste soft ervaring wil geven. Ik zou graag bestast worden, samen rukken/wrijven, over je lul zaad spuiten,... me eventueel laten pijpen en wie weet misschien nog net iets meer. Doe maar een leuk voorstel. Enkel reactie met foto van je lul. Leeftijd, gewicht,.. geen belang. Wel hygiëne!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10