Zoeken naar oudere

Uw zoekactie voor oudere leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

GEILEBEER chubb 39 jaar Limburg - Peer 0485299026
Geilebeer geil op oudere NIET BELLEN MAAR SCHRIJVEN
Stats 39j 168m 101kg 14cm bi bttm discreet ontvang niet verplaatst met scooter vrijgezel geen fakkers aub NIET BELLEN MAAR SCHRIJVEN  

Geilebeer geil op oudere NIET BELLEN MAAR SCHRIJVEN
JJJ 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
senioren
Zoek oudere heren (65 tot 80j) die graag oraal verwend worden. Je bent niet roker, hebt geen baard of tattoos. Hou wel van harige mannen maar is geen vereiste, maar eikel moet wel bloot kunnen. Graag reactie met uw stats. Ik kan bij me thuis ontvangen.  
Bas 31 jaar Antwerpen - Herentals
Jong zoekt ouder (70+)
Ik ben op zoek naar oudere (70+) mollige/gezette mannen met een kleine pik voor een eerste ervaring. Zelf ben ik normaal / sportief gebouwd en bottom ingesteld. Wie biedt er zijn pik aan om op te oefenen. Bij een juiste click kan er veel.  
Sletje 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Ik ben een onderdanig sletje
Ik zoek liefst een oudere dominante man om mij onder handen te nemen. Ik zoek iemand om dit op te bouwen tot we helemaal ongeremd geile sex tesamen hebben, ik kan ontvangen en ook verplaatsen mits ik single ben kan ik gemakkelijk afspreken en wil dit van jou ook dat we minstens 1 keer per week onze avond er kunnen van maken, ik kan in de week telkens na 18u en in de weekends kan ik onbeperkt. Wat laat dit sletje toe, dat gaat van kussen, tongen, tepel play(klemmen) billen klets (spanking), zuigen en hou van facial cumshots en slik ook, me laten neuken en fisten, golden shower en slikken. Graag reageren met duidelijke stats en foto van je pik. Ik doe niet aan blind date dus bij verdere kennismaking graag kenbaar maken.  
bert 28 jaar Limburg - Tessenderlo
Jongeman zoekt pijpdate en mss meer met oudere man (liefst grote lul)
Zoek voor vanavond/nacht een lekkere date met een oudere man. Zelf ben ik een struizere jongeman, hou van pijpen dus zuig je lekker lang. Voor de rest wel top ingesteld. Liefst cardate of je moet kunnen ontvangen PS: Foto is zeker reactie terug  
Date 24 jaar Limburg - HASSELT
Jonger zoekt ouder
Ik zoek een verzorgde en hygiënische oudere man (minimaal 50+). Hoe ouder hoe beter. Samen leuke daten bott, top, versa maakt niet uit. Graag een reactie met foto van jezelf of pik en wat je graag wilt.  
moi 34 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
ervaren oudere edger gezocht
hey , ik ben indische jonge man , ik zoek iemand die graag masseert en edging kan , liefst met olie . dit voor bij mij . ikzelf blijf passief . alleen reageren als je van de regio bent  
Geilerd 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Ik geef me volledig over aan jou
Je doet waar je zin in hebt, je betast me tussen de benen of waar je maar wilt, je bent nieuwsgierig en maakt mijn broek los, je trekt mijn broek naar beneden en kijkt of ik al opgewonden ben, dan mag je mijn slip laten zakken. Geniet van alles waar je zin in hebt. Ik sta voor veel open. Niks moet en je kiest zelf hoelang de Date duurt. Ideaal voor jonge mannen die de bi-wereld willen ontdekken. Ook oudere mannen die nog geil zijn mogen reageren.  
Geil mannen kutj 42 jaar Antwerpen - Deurne
Ik zoek een oudere man voor een vaste sex relatie
Ik val op oudere mannen en zou graag een vaste sex vriend willen die regelmatig kan ontvangen regio antwerpen en liefst een top en goed geschapen. Hou van pijpen ,tongkussen ,geneukt worden betast en bekeken worden, dildo spelen. Ik sta voor alles open maar wel enkel safe sex. Reageer met een foto van je pik of speeltjes en wat je wil doen met mij.  

Ik zoek een oudere man voor een vaste sex relatie
Pieter 30 jaar Limburg - Diepenbeek
Nu voor ouder
Welke oudere man (60+) kan me nu ontvangen om me te ontmaagden? Je ontvangt me in een donkere kamer naakt ik pijp je lekker stijf en kom op je rijden. Als dat goed lukt mag je me neuken hoe je wilt. Enkel voor nu  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10