Zoeken naar open*

Uw zoekactie voor open* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Laurens 33 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Zoek date met dominante man
Hier 33 jarige man op zoek naar dominante top voor date. Je kan ontvangen. Sta voor veel open.  
Sexmaat 53 jaar Limburg - Alken
Vaste behaarde vent voor vaste FWB
Goedemorgen. Welke open oprecht behaarde man zoekt zeker wekelijks. Zelf single gay 53 170 72 Gbbs Broske behaard Donkere ogen versa in bed.  
Tomk 30 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Botje op zoek
Naar leuke xdate vandaag. Pijpen, geneukt worden, veel kan, sta voor veel open... Graag zou ik eens date hebben met meerdere tops die mij samen goed nemen, of eens met een koppeltje. Kan ontv  

Botje op zoek
J.P. 63 jaar Limburg - Neerpelt
Wie neukt graag een dikke man?
Ik ben een dikke man van bijna 65 die 130 kg weegt. Er moeten toch geile mannen genoeg zijn die graag een dikkerd neuken. Mij gaat het erom dat je geilt op mijn grote lijf. Het maakt niet uit of je wit, zwart, christen, moslim, groot, klein, dun, 14 of 22 cm hebt, 70 of 40 jaar, behaard, kaal, hetero of gay bent. Als je op dikke mannen geilt is genoeg. Lekker in mijn borsten knijpen of in mijn billen bijten. Ik pijp en tong je, bijt in je tepels of knijp erin, jij vingert me en als ik open kom staan duw je je pik erin en neukt me stevig. (ik neuk niet) Ik zoek iemand in de omgeving van Pelt ( zo’n 25 ŕ 30 km) en kan niet ontvangen.(jij wel?) Een cardate kan. Of naar een lovehotel. Ik kan overdag tot zo ongeveer 19 u. Ik reageer altijd terug, maar kijk ook in je spam of ongewenste mail. AUB geen fakers, ik heb liever geen reactie dan allerlei mensen die hun “loser-zijn” en frustraties moeten botvieren  
Zaadslet 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Cumdump
Bi 41/186/85. Ik hou van pijpen, likken, slikken, deepthroat en ondergespoten worden. Ik ben op zoek naar man(nen) die me door de week overdag kunnen ontvangen en die mijn mondje willen gebruiken en volspuiten. Ik sta voor veel open dus stuur me zeker je voorstel. Laat me graag gebruiken als sletje. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol voor me, enkel je paal interesseert me dus stuur aub een foto van je paal mee.  

Cumdump
PijpSlet 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Anonieme pijpbeurt
Anoniem, discreet en zonder woorden! Heel simpel: alles ANONIEM en discreet!!! Je komt binnen in mijn garage, ik wacht op mijn knieën, kijk je nooit aan en zuig als een echte hoer je lul helemaal leeg. Zonder woorden, alles anoniem en discreet. Eens je die hele lading hebt achtergelaten en me hebt volgespoten met mijn mond ver open, vertrek je terug zonder 1 woord te hebben gezegd. Graag foto van lul meesturen!  

Anonieme pijpbeurt
Ikke 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ben op zoek naar een groepje
Geile mannen die op regelmatige basis willen afspreken voor geile sex. Alles kan en mag met het nodige respect. Ikzelf ben een openminded bottom gast en zoek dus al een tijdje leuke geile top of versa mannen om samen een whatsapp groepje te starten en regelmatig real af te spreken. Kan zelf wel niet ontvangen dus als er 1 iemand bij is die dit wel kan is dat super. Dates zouden liefst doorgaan op een vrijdag avond of zaterdag/zondag overdag. En dit in een straal van 30km rond zottegem. Pijpen, tongen, rimmen, neuken (ook bare) is mogelijk. Meer bespreekbaar. Ik stel me op als een echt bottom lust sletje en zaad mag in mond en kont terecht komen. Size van speeltjes liefst 15cm en groter en liefst mooi geschoren. Welke geile heren hebben er zin? Mijn stats 46/180/86/16*4 lul en bellen geschorens. Laat wat van je horen en dan zien we of we een geil groepje kunnen samen stellen.  
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
bi man 63 63 jaar Vlaams-Brabant - Diest
ik een bi actieve zuigslet
Ben op zoek naar een man(nen) die kan ontvangen gezond en hygiënisch is degelijk geschapen is welkom intiem geschoren en liefst niet roker die ik wil zuigen en likken tot hij klaarkomt dit kan op het gezicht of in de mond.heb nog geen trio ervaren maar sta er voor open;dus 2 mannen of koppel kan ook.indien klik sta ik open voor meer  
Bot4top 23 jaar Brussel (gewest) - Etterbeek
Bottom twink voor top
Bottom twink op zoek naar top voor morgenvoormiddag. Ikzelf ben 23j 175cm 65kg bottom en kan me enkel verplaatsen. Welke top ontvangt mij dinsdagvoormiddag voor een lekkere date? Hou van kussen tongen pijpen geneukt worden etc open voor veel… Bij interesse stuur een foto met je stats door ;)  

Bottom twink voor top
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10