Zoeken naar moet

Uw zoekactie voor moet leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Biman 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Aan wie mag ik mijn kleine clit laten zien ...
Ben niet groot geschapen, maar daarom niet minder geil. Laat me graag naakt bekijken en betasten. Wil je experimenteren, of iets anders, speciale fantasie, ik sta voor veel open, niks moet.  
Tom 36 jaar Antwerpen - Boom
Wie zijn dick leegzuigen
Wie mag ik zijn dick leegzuigen. Jij bepaalt het tempo en neemt mijn hoofd vast en ramt je dick in mijn mond, tot je klaarkomt op mijn gezicht. Jij bepaalt het ritme. Wel hygienisch en geschoren. Daarna mag je mij nog lekker aftrekken zodat ik ook nog klaarkom en niet geil naar huis moet. Je mag me natuurlijk ook afzuigen, dat mag je zelf kiezen. Ik kan niet ontvangen. Geef me je foto van je stijve dick  
Biversa 44 jaar Limburg - Beringen
Op zoek naar versa of top
Sportieve veertiger bi versa en op zoek naar een bi versa of top die mijn kontje lekker kan neuken gezocht. Eerst traag en daarna lekker hard. Voor de rest veel bespreekbaar. Je moet kunnen ontvangen in de regio Beringen, Lummen, Diest, Tessenderlo, … Niet te groot geschapen zijn. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Leeftijd en uiterlijk van minder belang.  
Bottomsletje 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Wie wil bottom gebruiken voor xxx en ontvangt?
Wie wil deze bottomslet ontvangen en mijn mond en lekkere kont gebruiken. Veel kan niks moet. Mij opleiden tot geile lustslet kan. Hou van lekkere pik(ken). Als het klikt , slik ik. Wel iemand of meerdere voor regelmatig. Zoek gay-of bitop. Wie is niet fake hier. Kan mij verplaatsen, ook richting Antwerpen of Gent. Ben benieuwd en verlekkerd op jullie geile voorstellen. Heb gespoeld kontje.  
Boy 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Papa gezocht die ik mag/ moet pijpen
Wie kan discreet ontvangen en wil (regelmatig) een goede diepe zuigbeurt tot je klaarkomt? Ik ben een knappe slanke jongen mooigeschapen en lichtgespierd. Drankje drinken en erna verwen ik jou...  
tim 25 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Bikantje onderdanige jongemannen
Ben jij toevallig tussen de 18 en 25 jaar en op zoektocht naar je bi kantje, je onderdanige kant. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben een beginnende dominante jongeman, die op zoek is naar een onderdanige. We beginnen op een rustige manier en naar jouw wensen. Ik ben normaal gebouwd en slank, reageer moet hoe je eruit ziet en wat jou verlangens en wensen zijn. Foto is welkom, maar niet verplicht.  
Seppe 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
bukkake zaadslet
Voor een duo of meerdere mannen samen die me vastbinden en me helemaal in gezicht en mondje mogen volspuiten. Ik kan hiervoor verplaatsen. Ben zelf een sportieve verzorgde goeduitziende bi gebonden in een hetero relatie dus het moet wel discreet gebeuren.  
bottom 39 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Top gezocht voor vannacht
Ik ben een onderdanige bottom (40, 1m79, 75kg) Proper en hygienisch met gespoeld kontje. Ik zoek een dominante top voor vannacht. Ik kom naar je toe, je doet de deur open en begeleidt me naar de plaats die je wenst. Daar zeg je me wat ik moet doen. Veel is mogelijk: ik pijp je, deepthroat, je neukt me, je spuit waar je wil, je pist op me, ik rim je,... Wie vannacht nog zin in de ruime regio?  
Tommyke 37 jaar Antwerpen - Aartselaar
Gepijpt worden en eventueel neuken
Welke jonge gast max 35, groter dan 1m75, gewicht max 80kg, wil met mijn dick spelen, aftrekken en zuigen? Eventueel neuken kan, maar moet niet. Mag je zelf kiezen. Foto kan ik later versturen indien interesse. Ik kan niet ontvangen. Ben 38, 1m85, slank sportief gebouwd, mooie dick van 18cm als je hem stijf krijgt. Ff lekker spelen en terug weg  
Patiënt 59 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Patiënt op zoek naar een dokter
Deze patiënt van bijna 60 is op zoek naar een dokter die mij kan ontvangen in zijn praktijk voor een grondige keuring, waar de aandacht gaat naar lul, ballen en het anaale gaat. Ik ben een verzorgde man, 1.88/95/16 weinig tot geen lichaamsbeharing en intiem glad De (nep)dokter is verzorgd en kan ontvangen in of rond Zemst, is slank tot normaal gebouwd en heeft een wat perverse of kinky kronkel. Veel kan maar niets moet, Zolang we er beide maar plezier aan beleven, een meermaalse consultatie is mogelijk.  

Patiënt op zoek naar een dokter
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10