Zoeken naar met gebruiken

Uw zoekactie voor met gebruiken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Slurpslet 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spermalunch
40j/1m69/80kg hairy bi, in een hetero relatie, maar ik lust ook wel eens een lul en een kwakje (neuken kan ook, strak kontje!). Ik ben sub/bottom, gepijpt worden, zelf neuken of zelf klaar komen is niks voor mij. Ik kan enkel verplaatsen, cardate/bij jou/cinema zijn zeker ok. Ik kan je lekker verwennen als een hete hoer, je stoutste bevelen opvolgen als een onderdanig slaafje, of me keihard door je laten gebruiken als een geile slet. Ik ben vrijdag vrij tijdens de middagpauze (12-13u) en kan enkel verplaatsen binnen fietsafstand van station Gent-Sint-Pieters (Sexy World aan de Dampoort is nog net op't randje). Tot dan?  

Spermalunch
12 dagen
Cumlover 59 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Wie helpt mij aan de ultieme vernedering
Ik zoek meerdere personen tussen de 5 en de 15 mannen en/of vrouwen die ik zittend op mijn knieën in een opblaaszwembadje oraal en voor de mannen deeptrouth bevredig (tot ik er bij walg en moet overgeven) en mij daarna de ultieme vernedering schenken en mij gebruiken als menselijk toilet Voor alle duidelijkheid ik ben een man  
12 dagen
Pijpslet 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek geile senior
Voor donderdagvoormiddag zoek ik een geile bischierige senior (50+) die kan ontvangen en mij wil gebruiken als zijn sletje. Ik kleed me helemaal uit en jij betast mij in de zetel, op het bed, waar je maar wilt. Veel is mogelijk, laat je fantasie uitkomen. Ik ben onderdanig en versa bottom. Ik ben zelf bi, dus we kunnen ook samen porno kijken of als je een relatie hebt op foto's van je partner rukken. Doe een geil voorstel, liefst met stats en foto. Discretie gewenst en geboden.  
Zaadslet 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Cumdump
Bi 41/186/85. Ik hou van pijpen, likken, slikken, deepthroat en ondergespoten worden. Ik ben op zoek naar man(nen) die me door de week overdag kunnen ontvangen en die mijn mondje willen gebruiken en volspuiten. Ik sta voor veel open dus stuur me zeker je voorstel. Laat me graag gebruiken als sletje. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol voor me, enkel je paal interesseert me dus stuur aub een foto van je paal mee.  

Cumdump
13 dagen
prutser 64 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
zoek ervaring
ben 64 jarige onderdanige dikke man uit Aalst. Met mannen heb ik bijna geen ervaring. Zoek iemand die me enkele keren wil ontvangen, en dan gebruiken. Wanneer ik geblinddoekt en gebonden ben word ik extra geil. Zo ook van fotocamera... Zoek iemand die mijn mond goed vult en me verplicht te slikken. Met meerdere kan misschien ook? Graag een reactie van meer dan één zinnetje!  
13 dagen
Bottomsletje 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Zoek harde paal om mijn kontje te vullen en andere dingen
Wie wil deze bottomslet ontvangen en mijn mond en lekkere kont gebruiken. Veel kan niks moet. Mij opleiden tot geile lustslet kan. Hou van lekkere pik(ken). Als het klikt , slik ik. Wel iemand of meerdere voor regelmatig. Zoek gay-of bitop. Wie is niet fake hier. Kan mij verplaatsen, ook richting Antwerpen of Gent. Ben benieuwd en verlekkerd op jullie geile voorstellen. Heb gespoeld kontje.  
13 dagen
Sam 40 jaar Antwerpen - Rumst
Geile kerel gezocht
Welke geile (arab) kerel komt mij (40/180/75) gebruiken? Enkel reageren indien real en interesse.  
13 dagen
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Reageer met foto van een slipje. Ik verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
Neukteef 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mannelijk neukhol
hey kerels, ik ben op zoek naar hengsten die samen met mij een bi maat willen gebruiken als een slet. Wij beslissen wat er gebeurt en die teef doet wat wij willen, no limits, no mercy. Laat dus maar weten wat je met zo'n hoer wil doen en dan maken we het waar. ik: 40 190 85 slet: 36 185 75  

Mannelijk neukhol
13 dagen
Wim 55 jaar Limburg - Meeuwen-Gruitrode
Geile bttm
Ben op zoek naar lekkere lul(len) om te pijpen, als je wilt deepthroat en facefuck. Heb ook een strak kontje dat je mag gebruiken. Wie verplaatst? Reactie met status en voorkeuren en liefst foto. Sta steeds geil  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10