Zoeken naar matig

Uw zoekactie voor matig leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijpsl. 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie mag ik pijpen tot je klaarkomt liefst voor meermaals
Hoi, ik ben een man van 55j en ik zoek iemand die ik discreet mag klaar pijpen tot je klaarkomt in mijn mond. Ik vind het heerlijk om als een seksdienaar/slet/slaaf jouw wensen te vervullen. De focus is jouw zaad op mijn tong maar ook plas kan, rimmen, mij zachtjes en veilig neuken indien niet te groot geschapen. Jouw fantasieën in een veilig en discreet kader. Mijn ultieme match is iemand die regelmatig en makkelijk kan ontvangen in Antwerpen centrum zodat eventjes binnen springen en jouw leeg pijpen makkelijk kan zonder dagenlang plannen.  
Frederik 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Vaste sler
Ik ben een onderdanig mannelijk sletje (42,183,76kg,16*4) die een vaste sexpartner (top) zoekt. Jij bent max 45, slank sportief gebouwd, je kan me regelmatig overdag ontvangen. Wat bied ik: je mag gebruik maken van mondje en strak maagdelijk kontje, bare kan op termijn indien gewenst. Wie kan me als zijn vast sletje gebruiken?  
Pausanias 29 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Bi bottom
186,77,17 besneden en atletisch, lichte baard, knap zoekt groot geschapen top potentieel voor vanavond en potentieel voor regelmatig. Suck, throat fuck, anal fuck Discreet, veiligheid, hygiene gevraagd en geboden Stuur foto als je serieus bent  

Bi bottom
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Lekkere date of sexrelatie
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem slet en heb hier regelmatig een advertentie gezet. Jammer genoeg heb ik nog niet gevonden wat ik al zo lang zoek. Ik zoek dus een man die regelmatig kan afspreken. Met regelmatig afspreken bedoel ik ook af en toe ondeugend smsen en opwinden om bij de date lekker los te gaan. Veel kan bij mij en naar de toekomst toe kan jij eventueel bepalen wat er nog zal gebeuren. Samen naar een sexcinema gaan waar je me kan uitlenen is een geile droom van mij. Nationaliteit maakt niet uit maar wel liefst iemand ouder dan mij. Een dokter, boer, mindervalide, vrachtwagenchauffeur of een zwarte man zou heel fijn zijn.Tot? Korte mails zonder voorstelling krijgen geen reactie. Niet reageren indien jullie zich hier niet in kunnen vinden, aub...  
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Vandaag vóór 12u !
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een frisse lekkere lul te pijpen.Ik laat mij ook pijpen als u dat wenst.Ik heb nu 2 uurtjes vrij voor wat plezier...Discretie en hygiëne gegarandeerd.Eventueel cardate.Eerst is eerst.Likjes,Marc.  

Vandaag vóór 12u !
Jonge pijper 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden? 40+
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
Karel 41 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Geile, kinky date gezocht
Hey, Ik ben op zoek naar een geile, kinky date, liefst ouder en lekker geschapen. Discreet! Bij klik evt regelmatig, graag zelfs. Ik ben eerder sub / bot. Ik ontvang. 41 177 75. Enkel reactie met foto anders geen antw  

Geile, kinky date gezocht
Mich 62 jaar Limburg - Dilsen-Stokkem
Iemand voor regelmatig
Lekker met elkaar soft te spelen . Voelen, strelen, trekken en heerlijk langzaam pijpen. Je bent zeker slank en max 180, anders geen klik. Je bent zoals ik heel onervaren, hyg en discreet. Liefst ook gebonden. Ik reageer niet op allesdaters, geen interesse daarvoor. Ik ben 63 168 73 12/3,5 lekker cut. Reageer met je stats en fotootje en we spreken verder af. Ik kan regelm ontvangen, jij ook ? Bij interesse hoor ik het wel.  

Iemand voor regelmatig
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie verwent mijn kontje?
Wie wil me regelmatig safe gebruiken? Ik word graag gevingerd en geneukt, maar hou ook van wederzijds rukken en pijpen. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?  

Wie verwent mijn kontje?
discrete bi grie 59 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
discr bi griek
discr bi griek 60/179/95 gbbs zkt vaste discr top of versa niet roker voor regelmatig  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10