Zoeken naar laat ons dan

Uw zoekactie voor laat ons dan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wouter 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
kinky fantasietje
Ik kom geluierd naar je toe . Ik laat je lekker mijn luier betasten terwijl ik je uitkleed. Nadat ik me op mijn rug leg mag je me berijden en help ik je om lekker over mijn luier heen klaar te komen. Daarna help je me een handje om er mijn kwakje bij te spuiten. Leuven en omgeving. Kessel-lo, Heverlee, Herent, Lubbeek, ...  

kinky fantasietje
Geile hete man 54 jaar Antwerpen - Olen
Heb zin in lekkere pijp en rukdate
Hallo ik ben een 54j bi man van olen centrum. Ben 54j bi 178 80 15x4 gbbs. Heb vandaag zin in een lekkere pijp en rukdate met een lekkere kerel , ik kan heel de dag door ontvangen. Ik kan je bloot ontvangen of draag eventueel lingerie en hoge hakken of knielaarzen. Laat me iets weten aub. Heb zin in een zalige vrijpartij.  

Heb zin in lekkere pijp en rukdate
onderdanige 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top of meester
wie besneden jong of oud laat zich graag pijpen  
Softbi genieter 56 jaar Limburg - HASSELT
Soft bi zoekt onderdanig jonger
Na enkele fijne bi-ervaringen zoek ik een onderdanige jongeman, max 35 jaar, liefst voor regelmatig en vast. Geniet jij graag van een heerlijke massage? Hou je ook van een rollenspel? Of ben jij eerder bi-schierig en wil je wat experimenteren op zoek naar je bi-kantje? Laat jij je graag zien en word je graag betast, gekeurd? Er moet niets maar bij klik en vertrouwen is veel mogelijk. Alles zeer discreet met respect en tophygiëne. Laat ons kennis maken en zien of we mekaar kunnen vinden en mooie tijden beleven. Koppels die in zijn voor spelletjes ook welkom. Reacties wie je bent, woonplaats, wat je zoekt zijn noodzaak.  
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 09u00) vandaag vanaf 09u00 tot 13u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar? ( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
Boyke 48 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Straks
Straks op baan om te kiezen wie kom ok tegen om eens af te zuigen openlucht cardate laat maar weten en vul mijn mondje  
bernard 63 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
kleine penis die mij wil neuken
Ik zoek al maanden naar een man met een penis van max 16/16cm die mij wil neuken. Telkens als er reactie is op mijn advertentie is er wel een reden om af te zeggen. Te ver, te laat, onzeker enz enz. Daarom nogmaals deze duidelijke voorwaarden. Jij bent tussen 50 en 75j, penis max 15/16cm of kleiner, en je wil mij neuken. Geen gezoen, ik pijp je stijf en we doen het. Afspraak in de Veli in Gooik tussen 17 en 21 juni overdag. Ikzelf ben klein geschapen en krijg geen erectie meer. Reacties kan ik pas antwoorden op 15 juni, dus wanhoop niet  
Jeroen 29 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Sunday fun
Iemand nog zin om een strak gaatje te neuken? Ik pijp je hard en laat je verder lekker gaan. 29j slank omgeving heusden zolder hasselt en omstreken. Als je niet kan ontvangen is een kamer of shop ook goed. Leeftijd maakt minder uit al heeft tussen 25 en 35 voorrang. Vereiste is verzorgt zijn en minstens een foto van je lichaam/lul  

Sunday fun
bare zaadslet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
onverzadigbare slet
ik ben zo goed als onverzadigbaar en zoek tops die regelmatig een sletje zoeken om lekker en diep vol te spuiten. Ik zuig en slik en laat mij dan diep neuken tot de ballen volledig leeg zijn. Veel zaad gewenst.  
failip 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gratis onderdanige kuisman
Hallo, ben van Antwerpen noord en op zoek naar een strengere, dominantere man(nen) die kan ontvangen en het nut inziet om gebruik te maken van gratis kuisvrouw... Gekleed ongeveer als op de foto.. Interesse ? Aarzel niet en laat me dat dan weten zodat een eventuele afspraak gemaakt kan worden. Hopend op een positieve reactie wacht ik af. Onderdanige groet.  

Gratis onderdanige kuisman
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10