Zoeken naar kan je ontvangen

Uw zoekactie voor kan je ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sletje 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dominante geile top gezocht
Geil openminded botje zoekt top(s) om gebruikt te worden. Geen rapraptoestanden maar wel mannen die van aanpakken weten en een geile mindset hebben. Ik kan niet ontvangen maar verplaats me graag. Voorkeur voor ouder maar geen must. Nylons zijn mogelijk indien gewenst.  
bare sket 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab/Afro zaad gezocht
Zoek Afro/Arab top met veel zaad en hoog libido om mogelijks regelmatig mij als slet te gebruiken om zijn zaad te spuiten. Kan niet ontvangen.  
Bart 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vandaag pijpen
Hey, Wie op Antwerpen linkeroever kan mij ontvangen op mijn weg naar huis voor een vlugge pijpbeurt? Niet te veel gebabbel, gewoon pijpen en laten pijpen. Grtjs, Bart  
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Bottomgast ontvangt nu
Graag ontvang ik gasten die zin hebben in een goede pijpbeurt en die daarna mijn kontje neuken op zen doggy's. Ik woon singel in Oudenaarde centrum en kan jou ontvangen. Tot snel.  

Bottomgast ontvangt nu
Oudje 78 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Dikke grote gezocht
Oude getrouwde geilaard met klein slap pietje dat nog moeilijk recht komt en waar veel werk aan is om er nog een paar druppeltjes uit te krijgen, zoekt een man, leeftijd onbelangrijk, met een zeer dikke en liefst grote penis en met een grote balzak gevuld met dikke ballen, om er langdurig mee te spelen tot hij klaarkomt. Niet voor vandaag. Kan soms ontvangen.  
Pijphoertje 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Student wilt zuigen
Ik ben een student uit gent die heel geil is en zin heeft om een wildvreemde te pijpen. Mijn stats zijn 23j 1m82 90kg. Ik kan niet ontvangen en enkel te voet verplaatsen van gent coupure. Oppikken met je wagen ook mogelijk.  
Patsy 59 jaar Limburg - HASSELT
Patsy heeft zin en ontvangt
Wie heeft zin om heerlijk te genieten, waarbij alles mag maar niets moet. Ik ben lief, zachtaardig en vrouwelijk ingesteld. Wil best in gaan op elk voorstel. Trio is ook mogelijk. Ik ben 60 186 98 15x4 bi bottom. Ben steeds gespoeld en volledig geschoren.Van 13 op 14 juni kan ik ontvangen en is overnachten wel mogelijk. Wie heeft zin en wil samen elkaars lichaam ontdekken? Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.     

Patsy heeft zin en ontvangt
Bot 37 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Fuckbuddy gezocht
Hoi, ik ben een 37-jarige man in een relatie. 196, 110, eerder bot. Ik zoek een leuke date met bij voorkeur oudere man. Bij de juiste klik kan er veel. Zou het super vinden om iemand te leren kennen die regelmatig wil afspreken in de ruime regio tussen Brussel en Antwerpen. Kan niet ontvangen, morgenmiddag (dinsdag) nog vrij. Stuur foto en/of stats  
Jamal 30 jaar Antwerpen - Turnhout
Hey ik kom antwerpen
Hey ik kom morgen antwerpen welke lieve man naar mij ontvangen safe seks met condoom elkaar spelen lichaam en ik kan heel gied massage geven en ik heb mooi lul en kont en kaal lichaam en geen haar op mijn lichaam wie kan mij ontvangen aub ik ben proper en gezond ik ook hetzlefde zo mensen contact snel me Eerste email dan mijn number krijgen als je wilt  

Hey ik kom antwerpen
Timothy 53 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Wie morgen effen een kl uurtje tijd
Welke man kan morgen ontvangen om 14u Én wil mij mannenseks een beetje bijschaven. Wie wil mij eens lekker verwennen . Wel wat onderdaanig in begin . Wie heeft er een leuk voorstel .  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10