Zoeken naar iemand onderdanig

Uw zoekactie voor iemand onderdanig leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
klaas 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
keuring en.....
Biman 56/185/91/15*5 zoekt voor donderdag overdag een keuring en gebruik ik ben onderdanig dus dominantie mag.  
10 dagen
Bart 68 jaar Limburg - Diepenbeek
zoek openm dominant bi senior
Zeer verzorgde klasse man. Zeer onderdanig tot perv.echter geen harde pijntoestanden, bloed of poep en zelf neuken doe ik niet. Voor de rest mag als alles. Stats: 178-72-15x5 - int. geschoren - N.roker. Zoekt een dominante bi senior, zeer verzorgd en het liefst zeer open minded. Ik Kan niet ontvangen. Hopelijk worden we echt maatjes.Eerlijkheid en vertrouwen zijn troef. Graag foto toevoegen.  
10 dagen
Dominant 56 jaar Limburg - HASSELT
Dominant zoekt jonger onderdanig
Is er een liefst jongere man die echt kan genieten van rukken en pijpen? Een lekkere geschoren 16x4 in de aanbieding die niet snel komt en veel spuit. Ben een sportieve man in heterorelatie met een voorkeur voor jonger en onderdanig. Kan wekelijks ontvangen maar verplaats ook indien nodig. Reactie met leeftijd, woonplaats, ervaringen en wat over jezelf. Rollenspel en medisch onderzoek alsook massage kunnen ook bij klik. Koppeltjes ook welkom.  
10 dagen
KDS 34 jaar Antwerpen - Arendonk
Oral4u
Onderdanig pijpmondje zoekt dominante harde kale paal die deze namiddag discreet kan ontvangen. Graag wensen en ev foto a.u.b.  
10 dagen
Onderdanig 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Eerst ervaring
Ik ben een 23 jarige student zonder ervaring die heel geil is. Ik zou straks graag iemand oraal dienen. Ik wil voor een oudere man die ik niet ken op de knieën gaan en hem zuigen. Ik kan mij beperkt verplaatsen in gent, outdoor in de blaarmeersen is een optie of je kan mij oppikken in Ekkergem en naar een afgelegen plek rijden.  
Bert 60 jaar Antwerpen - Balen 0474521843
Wil graag pijpen en geneukt worden, onderdanig
Als jij op zoek bent naar een vent die jou ballen komt leegzuigen of je hebt gewoon zin mijn strak en schoon kontje te prikken, neem dan gerust contact met mij op, ook als je gewoon met een gezonde kerel wilt spelen. Maar noem dan ook even jou stats! Mijn stats zijn: 1m89, 96kg, 14,5x4,5cm. Oja, ik kan NIET ontvangen, maar wel verplaatsen.  

Wil graag pijpen en geneukt worden, onderdanig
Rocky 21 jaar Vlaams-Brabant - Asse
top zoekt een geil niet fake en onderdanig sletje
hey hey ik ben Rocky ben 21 jaar 1m75 90kg en top ingesteld, ik zoek een niet fake en geil bottom sletje van max 30 jaar voor nu die graag diep pijpt en daarna alles doorslikt en eens goed wil gevingerd worden tijdens het pijpen en daarna eens goed geneukt wil worden. ik kan niet verplaatsen wel ontvangen bij mij thuis te zellik ik woon niet ver van het station, en ik kan ontvangen geen foto is geen antwoord geen fakers a.u.b. ik zoek een echt geil en onderdanig sletje geile groeten Rocky en hopelijk tot straks  

top zoekt een geil niet fake en onderdanig sletje
mario 52 jaar Limburg - HASSELT
onderdanige sub
zoek een onderdanig sub die graag dikke toys in zijn kontje voelt , niet flauw doen , die kan ontvangen door de week s'morgens , reageren met foto aub  

onderdanige sub
11 dagen
Nemesis 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zuigen en slikken
Welke man wil nu heerlijk verwend worden? Ik hou van sloppy deepthroat en slik flink al jou sapjes. Meer ik zeker bespreekbaar. Ben jonge gast. 27j,bbs, onderdanig en bottom.  
11 dagen
sletti 28 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
pijper zoekt mannelijk/bi
Ik ben student in Leuven, slank, vrij onderdanig en ik pijp erg graag. 178cm 64kg, discreet, niet erg ervaren. Ik wil op mijn knieen gaan, jouw broek laten zakken en dan jou laten genieten. Heb je interesse, laat me zeker iets weten en tot binnenkort! (21-43j met pic aub).  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10