Zoeken naar thuis ontvangen

Uw zoekactie voor thuis ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
JnE 29 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
2 sportieve mannen ontvangen
2 sportieve mannen ontvangen zaterdagvm/ middag. Op zoek naar leuke dame of koppel voor plezier met 3/4, veel is mogelijk. Plezier dame staat centraal Indien er nog een extra man meekomt extra mogelijkheden (1 vd 2 hier is bi). Reageren met foto dame en beschikbare uren. Tot snel? GEEN MANNEN ALLEEN WELKOM, gelieve ook niet te reageren.  
Patje 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Verzorgde man 51 single intiem geschoren wenst kennis te maken met een dame voor regelmatig contact uiteraard alles met respect voor elkaar ik kan ontvangen goed gesprek knuffelen Zoenen strellingen heerlijke langdurige vrijpartijen met meerdere hoogtepunten neem gerust contact op altijd antwoord.  

Single man
Tim 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Oudere dame
Ik zoek een oudere dame (+55) die wel eens een jonger blaadje (ik ben 43) lust. Hoe ouder, hoe liever. Jij kan me overdag ontvangen en jij beslist hoe je verwend wilt worden. Sta voor veel open, ook bare indien gewenst.  
Nice2u 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Geil maatje meer...
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Geil maatje meer...
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Geschoren besneden en gesteriliseerd zkt vrouw om uitgebreid klaar te likken
Hoi, welke eerlijk verzorgde vrouw mag ik liefst op regelmatige basis verwennen met uitgebreide befbeurt. Meer kan niets moet. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik kan ontvangen. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto. Fakers aub laat het!!  

Geschoren besneden en gesteriliseerd zkt vrouw om uitgebreid klaar te likken
Arne 19 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ontmaagder gezocht
Dag dames, ik plaats vandaag deze advertentie omdat ik opzoek ben naar een vrouw die een jonge en goed onderbouwde kerel eens de nacht van zijn leven wil brengen door hem te ontmaagden en hem eens de ropes te leren van het omgaan met het prachtige vrouwelijke lichaam. Ik kan je ontvangen of mij ook verplaatsen in regio Brugge en Gent. Het enige wat ik verwacht van jou is dat je hygiënisch bent, hoe je eruit ziet of hou oud je bent maakt mij totaal niets uit. Ik sta ook open voor alles moest je fetishes hebben. Moest u geïnteresseerd zijn aarzel zeker niet om te sturen. Ook blijft alles wat we doen ons geheimpje ;) P.S gelieve bij uw antwoord ook een fotootje te steken  

Ontmaagder gezocht
Chris 65 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene 0497667908
Erotische wederzijdse tantra-ervaring
Hallo. Ben je op zoek naar een fijne ervaring in alle rust en tederheid en met wederzijds respect voor wensen en grenzen, dan vind ik het fijn als je zou reageren. Ikzelf ben bio-ingenieur en heb daarnaast een opleiding in bonding en tantra gevolgd. Momenteel hou ik me vooral artistiek bezig met muziek (gitaarimprovisaties) en digitaal tekenen. Je hoeft zelf geen ervaring met tantra te hebben. Bereidheid tot emotionele en fysieke openheid zou ik heel erg waarderen. Warme groet!PS op kortere termijn kan ik ontvangen.  

Erotische wederzijdse tantra-ervaring
Flamestar 45 jaar Antwerpen - Wijnegem
Verrassing verjaardag
Hallo iedereen, Op 14juni is het mijn verjaardag en zou ik mezelf een verassing willen geven. Ben verzorgde man die wel houdt van sexy lingerie. Tevens ben ik single. Die vrijdag heb ik verlof. Wil jij mij gelukkig maken dan kom je maar af. Ik zal jou met open armen ontvangen. Geintresseerd dan hoor ik het graag. Een foto hoeft niet, verras mij  

Verrassing verjaardag
KAN ONTVANGEN 65 jaar West-Vlaanderen - Oostende
ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
ik ben een 65j zeer viriele man van oostende ( gepensioneerde militair ) en zoek via deze weg een GEILE sexviendin, soulmate, fwb enz....of koppel om samen op regelmatige basis en in alle discretie mooie sex te beleven, ouder en volslank zijn geen probleem, als je maar geil bent en initiatief neemt, ik ben voor alles in en sta voor alles open, cuckold, voyeur, lat relatie, huisvriend,uitdagende kledij, geile taal enz...ikzelf ben 1M85, brede schouders en kort haar, geen baard en snor en donkere ogen, en ben zeer verzorgd , ben zelf geen roker en drinker,en ben gesteriliseerd, ik kan discreet ontvangen, op een mooi appartement, in alle discretie, zowel overdag als s'avonds, of in het weekend, voor contact: mail gerust ( telefonisch contact na mail, wegens teveel fakers e.d.) ik respecteer uw privecy, dus enkel mensen die op dezelfde golflengte zitten en ook zoeken, discretie gewaarborgd, doe gerust een voorstel  

ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10