Zoeken naar samen maken

Uw zoekactie voor samen maken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hotman 59 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Ruimdenkende geile vrouw
Ik ben een slanke geile man, vind het zalig om te geilen, je heerlijk te neuken maar kick er ook enorm op als jij je geil en hoerig gedraagt tegenover andere mannen en er van houdt om je ongeremd lekker te laten neuken door hun terwijl ik toekijk, je stimuleert, hier op geil en ook lekker meedoe. Als jij je op de dag vrij kunt maken is dat een pre. Reactie graag met een woordje uitleg over jouw verwachtingen e.d  
Wouter 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Knappe vrijgezel zoekt deftige doch sexy FWB
Op zoek naar een deftige madam die net als ik nood heeft om op regelmatige basis af te spreken en te ontspannen van wederzijdse verwenning... Ben je vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt op intiem vlak en zoek je ook een vast maatje, laat dan gerust iets weten en we maken even beter kennis. Zelf ben ik vrijgezel, netjes en discreet en dat verlang ik ook van jou...  
Wout 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
SWEET 48 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame voor (ont)spannende afspraakjes
Hallo Dames, ik ben een knappe vrijgezel, oprecht, netjes en discreet en zoek een gelijkgestemde dame om mooi momenten de delen bij wederzijdse klik. Geen fake gedoe of commerciële bedoelingen maar oprechte dame op dezelfde golflengte. Je ben ook vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt en je bent in de mogelijkheid om op regelmatige basis af te spreken voor meer dan sex alleen, een babbel, een knuffel, een etentje? Regio Oost/West Vlaanderen. Even kennis maken?  
Lau 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nette dame gezocht voor beurs bezoek
Ben je een leuke representieve dame in leeftijd van 45 tot 75 jaar? Wil je begin juni mee naar een beurs in Duitsland? Reageer dan zodat we vooraf kennis kunnen maken.  

Nette dame gezocht voor beurs bezoek
Ben 38 jaar Limburg - Lommel
Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Hoi dames. Ik ben een lieve gebonden man opzoek naar een leuke lieve dame voor regelmatige afspraakjes. Ik ben blond heb blauwe ogen en ben 187cm lang. Ik zoek een lieve dame uit de omgeving van Lommel en Eindhoven. Uiterlijk en leeftijd zijn niet van belang. Vrouwen met een maatje meer zijn ook zeer welkom. Ben discreet dus ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Geen probleem. Vertel me jou wensen en of fantasieën en misschien kunnen we die samen werkelijkheid maken. Hopelijk tot snel Xxx Ben  

Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
hendrik 51 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Genieten - me Time
Jij bent een knappe , speciale, toffe , slanke ,sportieve vrouw die graag leeft. Je wil je grenzen verkennen, verleggen. Je bent single of in relatie, of net uit een relatie, je wil niet meteen terug in een vast stramien stappen, of toch wel, je hebt nood aan genegenheid ? Jij bent een charmante, sportieve vrouw met keurige opvoeding en hoog libido. Je Leeftijd circa tussen de 28 en de 55. Ik ben net vijftig,Single,hoger opgeleid, zakenman, Zeer relax,niet roker, tof in omgang,sportief,1.88 groot, 87kg, savoir vivre,humor,klasse, opvoeding, hygiene & respekt. ter info hij is 18x6. Ik heb ervaring,weet hoe fijne momenten te beleven en veel is bespreekbaar.Graag spreek ik met je af om in volle discretie kennis te maken en indien het klikt te genieten. Regio is minder belangrijk daar ik wekelijks in Leuven en Knokke verblijf en zodoende langs Antwerpen , Gent, Brugge, Brussel, Tienen en Genk langskom. Graag foto, discretie gegarandeerd !  
Dieter 41 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Vriendschap
Hallo, graag zou ik iemand willen leren kennen die net als ik oprecht en eerlijk is om samen een mooie vriendschap op te bouwen.ik ben iemand die hou van de kleine dingen in het leven zoals gaan wandelen, iets gaan drinken, kleine uitstapjes maken.het moet allemaal niet veel zijn zolang je maar samen dingen kunt doen.ik ben een intens iemand en als er een klik is dan ga ik er ook echt voor. Ik heb veel over voor vriendschap zolang er maar een gevoel van evenwicht is.ben je net als ik gehuwd of ben je alleen en dit spreekt je aan, laat me dan iets weten. Het zou fijn zijn om elkaar wat beter te leren kennen.  
Rob 56 jaar Antwerpen - Olen
Volle rijpe aktieve vrouw
Ben jij een dame die wat voller is en graag verwend wordt, leeftijd vanaf 50 jaar , zeer natuurlijk lichaam. Je hebt nog zeer aktief met sex , wordt graag en langdurig gelikt en geneukt, houdt er van om meerdere hoogtepunten na elkaar te beleven. Dan ben jij wat ik zoek. Zelf ben ik groot , rook niet en respectvol. Heb je interesse en wil je meer over me weten , reageer en we maken kennis en worden we misschien wel maatjes.  
Namaste36M 36 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
"Beleef Pure Verwennerij: Een Intense Full Body Massage voor Jou"
Stel je voor: een zachte, rustgevende sfeer, het subtiele aroma van scentchips en de kalmerende klanken van rustige muziek. Je lichaam en geest verdienen een moment van pure ontspanning en verwennerij. Ik nodig je uit om alles even los te laten en je over te geven aan allerhande ademhalingsoefeningen en een intense full body massage. Tijdens deze massage zullen mijn handen elke spanning en stress uit je lichaam wegmasseren. Van je nek tot je tenen, elke spier zal worden verzorgd met aandacht en precisie. Het is een ervaring die je zintuigen zal prikkelen en je ziel zal voeden. Gun jezelf deze luxe. Laat me je helpen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en je een moment van absolute sereniteit en genot bieden. Je verdient het om je volledig ontspannen en zen te voelen! Interesse mail dan snel en laten we deze intense reis samen maken!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10