Zoeken naar respectvol

Uw zoekactie voor respectvol leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Rob 56 jaar Antwerpen - Olen
Volle rijpe aktieve dame
Ben jij een dame die wat voller is en graag verwend wordt, leeftijd vanaf 50 jaar , zeer natuurlijk lichaam. Je hebt nog zeer aktief met sex , wordt graag en langdurig gelikt en geneukt, houdt er van om meerdere hoogtepunten na elkaar te beleven. Dan ben jij wat ik zoek. Zelf ben ik groot , rook niet en respectvol. Heb je interesse en wil je meer over me weten , reageer en we maken kennis en worden we misschien wel maatjes.  
11 dagen
Sportieve m 33 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Dame die wil regelmatig genieten...
Hey ik ben sportieve & verzorgd man. Die graag dame uitgebreid oraal verwennen,hoog libido heeft. Die respectvol & discreet is. Zoek dame die regelmatig discreet contact wil. Met goed afspraken. Moest hier dame zijn en die wel afspreekt. Mail mij gerust en stel je voor. Eerste contact zullen glaasje drinken en babbeltje staan. Om het ijs wat te breken. En te zien of de klik hier voor beide is.  
11 dagen
isi 65 jaar Limburg - Beringen
op zoek
Hey, kom jij hier ook eens piepen op deze site? Misschien kunnen wij dan iets voor elkaar betekenen? Ik ben een getrouwde man, respectvol, zachtaardig en gevoelig van karakter. Ik ben op zoek naar een lieve dame om af en toe eens mee af te spreken voor fijne momenten. Ben niet op zoek naar extreme zaken maar zoek eerder een rustige ontmoeting waarbij we tijd nemen voor elkaar, een zachte aanraking, vel tegen vel, tederheid, genegenheid, warme knuffels, verkennende handen met respect voor elkaar. Ben je uit de buurt van Beringen, Koersel,Heusden-Zolder , of een 10km rond Beringen dan wil ik je graag beter leren kennen. Heb je interesse of vragen, stuur dan zeker een berichtje. Groetjes Ikke xxx  
12 dagen
Johan 54 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Op zoek naar...
Hallo dames, Ik ben een lieve single man van 54/170/100 een maatje meer. Nu de kinderen op eigen benen staan sta ik open voor een leuke relatie. Eerlijk, discreet, respectvol, hygiënisch,... Op zoek naar een leuke vrouw om samen te genieten van de mooie dingen van het leven zoals een goede babbel, etentje, iets gaan drinken, reizen, en ja ook elkaar verwennen :) Ik sta open voor lat relatie, fwb, ons. Bij interesse mag je me altijd een mailtje sturen en dan zien we wel of het klikt. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Grtjs  
12 dagen
fijnproever 55 jaar West-Vlaanderen - Brugge
kleine borstjes gezocht
Eerlijke man zoekt dame of 2 vriendinnen of een stelletje waarvan de lady kleine stevige borstjes heeft. Een ondeugende dame met zin en verlangen om respectvol te genieten waarbij niets moet maar veel kan bij klik ...gewoon zien waar een babbel, een glas en een hapje toe kan leiden en dit bij voorkeur overdag. Niet op zoek naar extremen maar aangenaam ondeugend doen, eventueel gewaagde fotografie, maar vooral genieten en bij ieders tevredenheid ook voor herhaling vatbaar... Zelf een stijlvolle, verzorgde goed gebouwde vijftiger uit de regio Brugge, intiem geschoren, respectvol, vrouwvriendelijk en niet-roker wil bij klik ook graag jouw/jullie friend with benefits worden... vertel ook jouw/jullie dromen en wie weet maken we ze waar. Ruime regio kust ... oost west zeeuws vlaanderen ...ik kan verplaatsen en ontvangen.  
13 dagen
vroman 62 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
man zoekt vrouw
single rustige man uit Ardooie, 1m68, normale lichaamsbouw, respectvol en hygienisch, HO zoekt vrouw uit omgeving / WVL voor aangename momenten, hou van het geven van fijne langdurige massage geen gfb wie reageert ?  
13 dagen
Wannes 40 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Leuke, knappe dame
Mocht er dame dit lezen, die ook op zoek is naar wat spanning, ... . Geil, maar respectvol. Kan ontvangen in deelgemeente van Brugge. Graag iemand waarbij contact mogelijk is via whatsapp. Over mezelf, spontaan, verzorgd, sportief, intiem geschoren, ... . Foto kan natuurlijk na eerste berichten. Hopelijk tot snel  
13 dagen
Jan 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Welke dame heeft zin om me te leren kennen?
Hallo, Ik ben een lieve tedere man uit Oostende en zoek discreet een dame die ervan geniet om eens geheel vrouwvriendelijk verwend te worden. Ik ben heel respectvol, verzorgd en geniet er enorm van om de ander te laten genieten. Ik masseer ook heel graag. Stuur gerust een mailtje als je zoiets ziet zitten. Liefs x Jan  
Jan 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Passie voor massage en meer.
Welke dame wil eens rustig relaxen en genieten van een sensuele,erotische massage? Ik ben een single man en hou ervan om dames te masseren,respectvol,met langdurige aandacht voor de erogene zones.Wederzijds verwennen ook mogelijk nadien. Uw genot is voor mij het belangrijkste. Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Interesse?Stuur mij dan een berichtje.Mijn warme handen en massage-olie wachten op jou om jou te verwennen!                                  

Passie voor massage en meer.
14 dagen
2dsforu 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Threesome
Wij zijn 2 deftige dertigers. Verzorgd, fit en discreet. We zouden het leuk vinden om een toffe dame te vinden, vrij van schaamte, die net zoals ons ervan houdt even alles los te gooien en te genieten. Wij zijn vrij dominant maar altijd zeer respectvol. Jouw leeftijd is van geen tel, wel graag deftig en fit zoals wij. Liefst regio Antwerpen en omstreken. Wij zoeken een locatie en verzekeren absolute discretie.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10