Zoeken naar regelmatig

Uw zoekactie voor regelmatig leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Guido 53 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Man zoekt vrouw
Hallo ik ben op zoek naar een vrouw die regelmatig eens wil afspreken. En waarbij de vriendschap toch ook wel belangrijk is. Ben een verzorgde man. Alvast vele groetjes.  
10 dagen
David Manandise 34 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Leuke heer zoekt vrouw
Leuke rijpere vrouw voor ontspanning Ik ben een sportieve man die op zoek is naar leuk gezelschap. Om intieme momenten mee te beleven, niets extreem. Mijn voorkeur gaat naar oudere vrouwen. Een gezellige avond samen en van elkaar genieten is wat ik zoek. Ik zoek enkel iemand waarmee ik regelmatig mee kan afspreken. Hopelijk tot snel Groetjes D.  
10 dagen
Peter 58 jaar Antwerpen - Berchem
af en toe tot regelmatig
Zoek een alleenstaande vrouw die me wil ontvangen voor passionele sexdates... Wat zijn jouw wensen en verwachtingen ?  
10 dagen
Patje 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Verzorgde man 51 single intiem geschoren uit regio evergem wenst in contact te komen met een dame voor regelmatig contact uiteraard alles met respect voor elkaar.neem gerust contact op altijd antwoord.  
Man zoekt vrouw 42 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek 0488427961
Man zoekt vrouw op regelmatige basis
Hallo dames, ik ben op zoek naar een leuke vrouw om regelmatig mee af te spreken in regio Vlaams Brabant of omgeving, ik kan ontvangen of verplaatsen, mocht je interesse hebben om verder kennis te maken stuur me gerust. Groetjes  

Man zoekt vrouw op regelmatige basis
Maxim 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
11 dagen
Marc 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Langdurig beffen en likken
Welke jonge meid 18+ of vrouw leeftijd, uiteindelijk en origine van geen belang mag ik indien het klikt regelmatig langdurig en uitgebreid beffen en likken.2 vriendinnen mogen eventueel ook reageren.ik kan ontvangen en ook verplaatsen. Bij mij moet je niets doen, enkel jou genot is van belang.mag ook op een andere dag eventueel.  
11 dagen
Single man 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Verzorgde man uit regio evergem wenst in contact te komen met een dame voor regelmatig contact uiteraard alles met respect voor elkaar.ik ben intiem geschoren ben 51 neem gerust contact op.  
11 dagen
Sportieve m 33 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Dame die wil regelmatig genieten...
Hey ik ben sportieve & verzorgd man. Die graag dame uitgebreid oraal verwennen,hoog libido heeft. Die respectvol & discreet is. Zoek dame die regelmatig discreet contact wil. Met goed afspraken. Moest hier dame zijn en die wel afspreekt. Mail mij gerust en stel je voor. Eerste contact zullen glaasje drinken en babbeltje staan. Om het ijs wat te breken. En te zien of de klik hier voor beide is.  
12 dagen
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde slanke en sportieve 55j goed geschapen zeer potente man en zoek een rijpe volslanke dame om regelmatig discreet met af te spreken en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven .  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10