Zoeken naar gewoon alles zonder

Uw zoekactie voor gewoon alles zonder leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
ALS KLASSE DAME OP ZOEK NAAR JOU VASTE SPEELKAMERAADJE.... HMMMMM ....
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
Heel gewoon 46 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Zoek discrete dame.
Hoi, ben 46j man in sexloze relatie. Ik verlang naar een beetje intimiteit. Ben jij tussen 55 en 73j,met nog af en toe eens goesting? Stuur me gerust. Ben geen adonis maar heel respectvol. Je hoeft geen "vamp" te zijn. Je mag liefst volslank zijn. Discretie gevraagd en geboden.  
Tom 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
aangename dames gezocht
Hey, ik ben Tom 35 uit Wijnegem. Een lieve en rustige man uit Wijnegem. Graag zou ik in contact komen met leuke vrouwen die graag eens willen ontspannen. Dit kan gerust gewoon iets gaan drinken en het zo gezellig maken maar meer mag natuurlijk meer zijn maar is niet bepaald een must van de eerste moment. Ikzelf ben eerder een pleaser en dit straalt ook uit in een date, massages geef ik dan ook met veel plezier bvb Ik weet dat ik geen model ben en verwacht dit ook niet van u. Leeftijd en uiterlijk zijn niet van groot belang voor mij, zolang je maar open staat voor een leuke date. Hopelijk tot binnenkort. Groetjes Tom  

aangename dames gezocht
ZoekLeukeDame 39 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Man van 39 uit Aarschot zoekt dame in de nabije omgeving
Ben man van 39 en single, wonende te Aarschot. Zou graag een leuke dame leren kennen voor fwb relatie. Gezellig samen leuke dingen doen, maar soms ook gewoon genieten van en met elkaar. Je leeftijd en uiterlijk maken me weinig uit, ook als je mollig of volslank bent mag je reageren. Wel minimum 21 jaar of ouder, uiteraard. Ben zelf 1m 77, donkerblond kort haar,groene ogen,normaal gebouwd. Zelf ben ik geen fotomodel en verwacht dat ook niet van jou.Een foto kan ik zenden als je interesse hebt...Tot snel xxx  
Ward 58 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Vrouwen met zware boezem
Ben op Zoek naar vrouwen met een zware boezem , mogen ook afhangen , die ik mag betasten, masseren , kussen enz ..niets meer ..ben heel vriendelijk en verzorgd , leeftijd geen belang , enkel overdag , ook vrouwen met een beperking ..ik hou me aan de gemaakte afspraken ..ben gewoon zot van borsten ..  
Pussy lover 48 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Welke kinky jonge dame (max 30 jr) heeft zin in een intense lik beurt?
Zit je ook in een relatie waar het vuur, de passie en de opwinding plaats hebben gemaakt voor sleur en routine? Of ben je single en gewoon super geil? Verlang je naar een intense hemelse lik beurt van je natte poes waar je nog dagen van na geniet ? Laat het me weten zodat we kunnen afspreken waar en wanneer ! Alle voorstellen bespreekbaar!  
Luca 36 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Onervaren of verlegen gezocht
Hey, Ben je nog maagd of heel onervaren. Of ben je gewoon verlegen en durf je niet de stap zetten om iemand te verleiden? Wil je op ongedwongen en zonder verplichtingen gewoon is genieten? Maak de sprong en wie weet spreken we af en genieten we snel van elkaar. Ik doe er alles aan om jezelf op je gemak te doen voelen. Je uiterlijk, gewicht of leeftijd is minder van belang, eerder je wil om jezelf los te gooien. Ik ben zelf 35 jaar, 1m77, 75 kg, sportief gebouwd en mag gezien worden. Stuur gerust ook een (onherkenbare) foto mee en vertel me uitgebreid over jezelf, je wensen en je verlangens.  
Patrick 36 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Nette jongeman zoekt leuke dame
Hey! Ik ben op zoek naar een dame voor een leuke, gezellige date met een stukje intimiteit in ontspannen sfeer. Leeftijd/postuur vind ik niet zo van belang, zolang je maar verzorgd bent. Heb je behoefte aan wat intimiteit, gewoon zin in vrijblijvende seks of heb je een leuke fantasie die je graag wil proberen, ik sta voor veel open. Het belangrijkste is dat we beiden plezier hebben. Als het klikt behoort vaker afspreken tot de mogelijkheden. Ik ben een nette Nederlandse jongeman, 1.84m lang en heb een slank/gespierd postuur. Lichaam is verzorgd, gezond, (intiem) geschoren en flink geschapen. Heb geen baard/bril/snor. Ik omschrijf mezelf als spontaan, respectvol, sociaal, intelligent, ruimdenkend. Ik kan zowel (discreet) ontvangen als verplaatsen. Bij interesse mag je me altijd even een berichtje sturen. Dan kijken we of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Wie weet tot snel?  

Nette jongeman zoekt leuke dame
Passie/Lust 35 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Dame die weet wat ze wilt en écht iets wil voelen ^^
Zodanig gewend van klein, dat geen enkele dame zelf durft reageren op mij. En toch blijf ik geloven dat er 1 dame is die een passievolle date ziet zitten met mij. Ik zou graag passioneel de liefde bedrijven met een dame +18. Gewoon ongeremd genieten van elkaar. Ikzelf ben 1m88, 75kg, slank gespierd, bl ogen, donkerblond haar en gr geschapen.. ik zoek een dame uit mijn buurt. Ik kan kort verplaatsen hier, of je kan naar mij komen. Als je van verder bent mag je ook reageren, als je niet kan verplaatsen van ver nu heeft het geen nut te reageren. Liefst iemand mét foto. Bij mij is het echt wel what you see is what you get and what you will feel. Ik hoop op een leuke reactie en dan ook op een leuke date! Hopelijk tot snel! Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten en samen te genieten. Tot snel Xx xX  

Dame die weet wat ze wilt en écht iets wil voelen ^^
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10