Zoeken naar ba*

Uw zoekactie voor ba* leverde 83 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Lucas 54 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zakenman zoekt meisje/dame die actief is id erotische sector voor een vaste relatie
Ik ben op zoek naar een meisje/dame die actief is in de erotische sector voor een normale relatie. Niveau gevraagd en geboden. Het is niet evident om als meisje dergelijke job te combineren met een normale relatie. Voor mij totaal geen probleem integendeel. Ik krijg een enorme kick van dergelijke relatie. Ben je een escort-dame, doe je privé ontvangst of gangbangs,...allemaal geen probleem. Je mag van mij deze job altijd blijven uitoefenen en ik zal je hierin voor de volle 100 % steunen. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Gelieve enkel te reageren als je deze advertentie goed begrijpt.  
13 dagen
Michael 54 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. IK zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Diverse mogelijkheden. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),...Graag duidelijke reacties en fakers gelieve te onthouden.  
Dirl 55 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Welke dame zou dit graag eens mee maken
Naturist avond of middag met een leuk massage en hapje drankje erbij zalig genot. Welke dame zou dit graag eens mee maken met nog een sportieve man van 58 niet roken geen baard of snor Gewoon rustig genieten met warme massage olie . Een rustige relax massage Te Berlare overnachting en douchen is ook mogelijk plus lekker ontbijt . van middag of vanavond  

Welke dame zou dit graag eens mee maken
14 dagen
Jens 38 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Fantasie beleven maandag - geen intiem
Morgen (maandag) vrij en ik zoek een openminded dame om mijn fantasie nog eens te beleven, zijnde facesitting, prostaatmassage en strapon (= voorbinddildo), kan eventueel op regelmatige basis. Intiem is niet nodig maar mag, alsook andere hand- of mondtechnieken.. Rondborstige dames hebben streepje voor, uiterlijk of leeftijd is niet van belang doch binnen het "normale". Ik zie ook graag nylons (stay-ups) en high heels dus als je dit hebt en draagt tijdens de date is dit zeker welkom. Ikzelf ben een slanke verzorgde man van 38j, 1m80/70kg, hoger opgeleid, niveau en respect geboden en verwacht. Date kan doorgaan op hotel in regio Oost-vlaanderen of en dit enkel morgen, maandag 20/05. Bij interesse graag (onherkenbare) foto en je gewenste vergoeding vermelden.  
15 dagen
Gerd 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studente gezocht voor maandelijkse dates
Hey daar, ik ben een verzorgde sportieve man van eikd de twintig die graag op regelmmatige basis had afgesproken met een jonge dame (max 25), tegen een vergoeding van 600€ per date. Bij voorkeur iemand die kan afspreken in de ruime omgeving van Sint-Niklaas. X  
15 dagen
Michael 54 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuw wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),...Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
16 dagen
Bart 49 jaar Limburg - HASSELT
Leuke jongevrouw gezocht voor spannende dates - mooie vergoeding
Ben verzorgde man van 49, woonachtig in omgeving Hasselt. Ben op zoek naar jonge vrouw (maximum leeftijd 30 jaar) om regelmatig mee af te spreken voor een leuke date in regio Limburg/Vlaams-Brabant. Uiteraard is er een mooie vergoeding voorzien. Als je meer wil weten of interesse hebt: stuur me dan een berichtje. Groetjes, Bart.  
Stan 28 jaar Oost-Vlaanderen - Haaltert 0477036388
Zoek je een leuke tijd / boyfriend ?!
Hey daar! Ik ben Stan, en ik vind het super om mensen een leuke ervaring te bezorgen, zowel seksueel als een eventuele babbel, indien je dat wenst. :) Ik focus me voornamelijk op ‘the boyfriend experience’ en casual sex, oraal,manueel, anaal, massage,… . Begrijp mij niet verkeerd, alle kinks/fetishen zijn zeker bespreekbaar, ik ben niet snel vies van iets. ik doe niet aan kinkshaming 😉 Ikzelf ben 179cm, 57kg en 19cm. ALTIJD zorg ik ervoor dat je je op je gemak voelt als je bij mij bent, want daar start alles mee vind ik. Wees dus niet onzeker over jezelf, maar wees wel hygiënisch aub. ☺️ Ik ontvang te Haaltert, bij Aalst, maar op verplaatsing is ook mogelijk indien haalbaar. Heb je interesse? Stuur me zeker een mailtje, ik bijt niet en ben eigenlijk nen hele lieve jongen (just dont tell anyone!😄) Vergoeding bespreken we best per mail/bericht. :) Nog een fijne dag verder, aan iedereen 🙃 💟  

Zoek je een leuke tijd / boyfriend ?!
Niels 31 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Voor mij is zowel de gezellige babbel belangrijk alsook wat we tussen de lakens zullen beleven.
Ik ben op zoek naar een leuke studente of vrouw om een gezellige afspraakje mee te hebben. Ik heb dan wel een hoog libido maar ik ben niet iemand die zomaar met eender wie naar bed gaat dus ik probeer via deze weg iemand te vinden waar ik echt een klik mee heb, zowel op persoonlijkheidsvlak als seksueel vlak. Leeftijd is wat mij betreft onbelangrijk. Ik hou het graag heel discreet omwille van mijn persoonlijke leefomgeving vandaar dat ik niet zomaar foto’s van mijn gezicht zal delen. Als je interesse hebt en je aangesproken voelt kan je me een mailtje sturen met een foto van jezelf zodat ik al een eerste indruk van je kan waarnemen. Als dit positief is volgen er ook foto's van mij. Groetjes en wie weet tot snel x x  

Voor mij is zowel de gezellige babbel belangrijk alsook wat we tussen de lakens zullen beleven.
17 dagen
Jonge man 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge man zoekt leuke dame of koppel
Welke dame of koppel wil eens met mij afspreken? Ik kan verplaatsen (afstand is geen probleem) en ontvangen. Alles safe. Een beschrijving van mezelf: hogeropgeleide jongeman, 1m83, zeer slank, donkerbruin haar. Geen snor, baard, bril of buik. Graag ontvang ik een e-mail met een korte beschrijving, een voorstel en een foto. Vervolgens kan ook een foto van mij volgen. Hopelijk tot snel!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9