Zoeken naar di*

Uw zoekactie voor di* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Emilie 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Beginnend travje zoekt gezelschap
Hoi wie wil een beginnend travje gezelschap houden dinsdag avond en of nacht? Hou er van onderdanig te zijn Veel mogelijk.  
verwenner 66 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Op zoek naar discreet wederzijds genot
Daddy, 66j 1.84m 90kg zoekt slank travje voor regelmatig voor soft of meer. Indien reactie graag ook foto en woordje uitleg.  

Op zoek naar discreet wederzijds genot
Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Heerlijk genieten
Wie heeft zin en kan ontvangen? Zoek iemand die net als ik zin heeft in genot mer respect en discretie. Liefst bij jouw of ergens plekje dat je weet waar we lekker ons ding kunnen doen. Ben M 48 1m77 86kg en speeltje van op foto Hopelijk tot snel  

Heerlijk genieten
Dimi 49 jaar Limburg - Tongeren
TV/TS/ Sissy
Hi ben jij het ookzo zat met die vele fakers. Zullen wij dat lekker anders doen. Jij TS/TV/SISSY,tot 32, verzorgd, glad, sub en kinky. Ik dominant, 49, fit, open, discreet, altijd met klasse en een hoog libido. Samen naar kinky party's spannende huis feestjes en veel fantasiën samen beleven. Leuk als ik wat van jou hoor.  

TV/TS/ Sissy
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
mannelijke sletterige transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

mannelijke sletterige transjongen
Bifun 47 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Wie komt voor wederzijds pijpen
Elkaar lekker pijpen en mss meer ben 46 niet onknap, verzorgd en hou van rukken pijpen rimmen 69 en sperma woon in Zeebrugge en kan discreet ontvangen grtjs  

Wie komt voor wederzijds pijpen
Sophy 44 jaar Antwerpen - Wilrijk
Cd-er zoekt iedem
Voor 1ste week juni zoek ik voor long session een cd-er SWITCH! jij onbehaard (ook gezicht) en je hebt op z'n minst een pruik,weinig taboo, kinky en tikje perv mag zeker. 179 68 40er dildos, drank en poppers aanwezig. Graag reageren met full stats en foto. Zondag kijk ik mails na  
Vuilesloerie 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vuile Sloerie zoekt plas en scat verandering
Wil mij eens als crosdresser kleden en mij laten gebruiken en vernederen door als dump te dienen ,sperna plas spuw kak en alles wat maar gortig is .wie zijn pislul moet ik ruiken en proeven of wie gebruikt mijn tong om zijn komt te laten proper likken wie komt er op mij kakken? Op mij spuwen ? Plassen? Neukt mijn bekje tot ik moet kokhalzen en meer ? Bij wie mag ik eens de vuile Sloerie zijn .  
Frank 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ook geil ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Ook geil ?
hansie 58 jaar Limburg - Venlo
Op zoek naar lekkere girl met dick
Hoi welke aardige meid wil eens langskomen,ben voor veel in,wel met make-up glad.Ik 1.72 normaal postuur blond/grijs beginnend buikje verzorgd.enige ervaring.Graag reactie,s met face pic,krijg je dan ook van mij.  

Op zoek naar lekkere girl met dick
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10