Zoeken naar zoek een koppel

Uw zoekactie voor zoek een koppel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ikke 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Mollig koppel!!!
Ben man verzorgd type en zoek een koppel waarvan de vrouw mollig is...leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit en 60+ mag ook reageren. Ik kan zelf ontvangen maar maar mij ook vlot verplaatsen.  
gleurder 63 jaar Antwerpen - Beerse
Gleuren
Zoek een koppel die er van genieten om bekeken te worden door een man die met zichzelf speelt tijdens hun liefdespel.  
10 dagen
Luigi 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Massage!
Ben man verzorgd type en ik zoek een koppel waarvan de vrouw eens graag wil genieten van een heerlijke massage. Leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit....volslanke types mogen ook reageren. Ik kan zelf ontvangen!  
10 dagen
Mark 54 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Mark zoekt mature koppel .
Ik ben Mark mooi verzorgd en geil , Ik zoek mature koppel , waarvan vrouwtje 2 mannen tegelijk wil pijpen . Ik wil man ook pijpen . Geen verdere sex bij de man . Wel trio , rustig nadien met vrouwtje . Graag beiden glad geschoren intiem zoals bij mij . Een koppel die rustig van trio sex wil genieten . Mark .  
10 dagen
jon 24 jaar Antwerpen - Meerhout
borsten voelen
Zoek een koppel waarbij ik aan de borsten van je vriendin kan voelen terwijl jij toekijkt ik wil daar gerust een tegenprestatie voor doen wat dat laat ik aan jullie fantasie over voor meer info stuur maar een bericht zelf een suggestie doen kan ook altijd mijn stats zijn 1m80 85 kg bruin haar blauwe ogen  
Antoine Xl 38 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Jong man zkt koppel
Salukes allemaal. Langs deze site ben op zoek naar Koppel of vrouw. Ik 182,83,20cm discreet zuidelijke type van Brussel zoek leuke mensen om samen te genieten. Ben Bi Top, serieus 100% echt, donner. Geen fakers kan gemakkelijk verplaatsen... Groetjes!!!  

Jong man zkt koppel
Klasse & Kinky 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Genieten met drie
Ik zoek een koppel waar zowel de man als de vrouw graag genieten van een bi man zodat we ongeremd met zijn 3en kunnen spelen en genieten van elkaar. Ik zoek geen afgelikte foto modellen maar echte mensen waar naast heerlijke seks dates ook een leuke babbel mee mogelijk is om de vaste bi huisvriend van te worden. Liefst een koppel waarvan de man 100% bi is (strelen, zoenen en neuken) en waar de vrouw zowel geniet van een heerlijk trio met 2 mannen als ook van MM seks.  

Genieten met drie
11 dagen
prive 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
zoek een koppel met een Thaise of zuid-oost Aziatische dame
Ik wil graag kennismaken met een koppel waarvan de dame Thaise is of van zuidoost-Aziatische origine is. eenmalig en wederkerend, naar gelang jullie wens. Ik ben een deftige, opgeleide man met niveau. Ik ben zeer verzorgd en zeer hygiënisch. Ik ben 44 jaar 1M75 89kg 16cm. Ik hou van massage, strelen, alles in overleg met jullie. Ik ben niet opdringerig en respecteer jullie space en jullie don'ts. Kan ontvangen in alle rust en privacy en ik kan verplaatsen. Geen financiële bedoelingen. Geen escortaanbiedingen aub.  
11 dagen
peter 53 jaar Limburg - HASSELT
koppel tot.....jaar gezocht voor trio
Hey, ben zoek een koppel om samen te genieten. Alles kan/niets moet. Discretie, respect en hygiene verzekerd. Kan ontvangen en verplaatsen. spreekt jullie dit aan of heb je ander voorstel reageer dan snel. grts  
Bull 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bull
Openminded respectvolle bull op zoek naar koppel(s) waar de vrouw(en) centraal staat. Helpt de koppel(s) in te wijden voor het verleggen van hun fantasieen, met optie voor dirtytalking en harde kinky cucking voor de advanced ones! Goede masseur die vrouw in geile mood brengt en geen klachten over ontvangen heeft. Sportief met uithoudingsvermogen om je lusten op uit te leven. Bull  

Bull
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10