Zoeken naar ik graag

Uw zoekactie voor ik graag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Toekijken 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Vanavond toekijken bij koppel
Hey, Ik ben opzoek deze avond naar een koppel waar ik voyeur mag zijn. Ik zou het erg opwindend vinden om te kijken naar hoe jullie seks hebben. Ik vind het heerlijk om te zien hoe jullie van elkaar genieten, kussen, strelen... jullie zijn een koppeltje dat graag eens bekeken wil worden. Mocht je zelf leuke ideetjes hebben, laat ze gerust horen. Stuur alvast en vertel mij wat jullie zoeken... Tot binnenkort xx  
Daan 68 jaar Antwerpen - Mechelen
Naturisme
Zoek contact met koppel dat interesse heeft in naturisme Ben spontane man discreet en verzorgd en betrouwbaar...173 slank . Graag af te spreken in natuur of als je kunt ontvangen... Bij interesse stuur ik meer info en foto Groetjes D Regio Mechelen Leuven Rumst  
Lucas 41 jaar Limburg - HASSELT
RIJP KUTJE VERWENNEN
Ik zou graag een sexuele fantasie van mij waarmaken, namelijk neuken met een rijpe vrouw. Ook uitgebreid beffen van het kutje hoort hierbij. Ik ben een potente en flink geschapen jongeman van 41 jaar. Naast verzorgd en discreet, zie ik er best goed uit. Ik ben fit en kan lang beffen en neuken. Slanke lichaamsbouw, zonder buikje.  

RIJP KUTJE VERWENNEN
Glenn 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek een vast koppel
Heey, ik ben een 40jarige man uit antwerpen stad, ben 1m78 en weeg 71kg, heb bruin haar en blauwe ogen, ik ben beleefd en lief en zachtaardig en respectvol. Ik doe alles wat een vrouw graag heeft en me laat doen en ik lik heel graag en zou graag in contact komen met een koppelvoor vast contact (leeftijd speelt geen rol en mag ook van vreemde origine zijn) hopelijk tot hoors groeten  

Zoek een vast koppel
Jos B 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
XXL zoekt liefhebbers
Hey, ik ben een knappe verzorgde grote en zeer fors geschapen man van 41 jaar die in volzinnen kan schrijven. Ik heb reeds vele jaren een open relatie en ben ervaren in goed communiceren en zo veilig experimenteren. Ervaren ook met koppels. Ben eerder rustig dan druk en ben ondernemend. Ik ben niet bi maar ook niet bang van aangeraakt te worden door de man. Ervaring ook met dubbele penetratie als jullie dat zouden willen kan dat zeker. Ik ben oprecht zeer groot voorzien. Als je wil kan ik zeker foto’s delen. Ik heb zelf een voorkeur voor slanke of normaal gebouwde vrouwen die ook graag gelikt worden. Uit de ruime regio heeft de voorkeur.  
Reshock 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Openbare plaatsen gezocht
Zijn er nog openbare plaatsen (parking, bosjes,...) waar heteroman vrouw of koppel kan ontmoeten? Regio West of Oost-Vlaanderen. Bedankt voor de tips. Vrouwen of koppels die graag willen afspreken. Let me know!  
Frank 58 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Trio-cuckold aan zee, kan ontvangen.
Hallo, ik ben verzorgde, potente en intiem kaal geschoren man sta voor veel open. Ben een gezonde, vrouwvriendelijke levensgenieter met ruime interesses. Trio, kinky en cuckold, bi mag ook. Massage geven behoort tot de mogelijkheid, zolang alles discreet en eerlijk verloopt is veel bespreekbaar! Zoek mensen die beiden voor een (nieuw) avontuur te vinden zijn. Ontvang en verplaats na duidelijke afspraak, kan ook overdag indien gewenst. GEEN fin. bedoelingen aub. Mijn tel.nr krijgt u na reactie (uw foto geeft mij een al een idee...) Graag een reactie met leeftijd , wensen en /of fantasie. NIET enkel met telefoon nr.  

Trio-cuckold aan zee, kan ontvangen.
Johan 60 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Morgen , samen met drie genieten?
Welk koppeltje heeft zin om morgen samen iets leuks te doen ? Genieten met drie ? Ben een verzorgde normaal gebouwde man die houdt van een goede babbel en verwennen. Bi man meer dan welkom. Kom graag naar jullie toe.  
Tom 35 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Middag fantasietje - CFNM of meer?
Ik heb een fantasietje. Ik zou graag masturberen voor een vrouw en klaarkomen. Jij mag aangekleed blijven. Jij zegt me waar en wanneer ik moet masturberen. Dus eigenlijk een soort CFNM. Maar als je wil of geil ervan wordt mag er ook meer. Alles hangt af van de situatie en hoe we ons beiden voelen. Leeftijd en uiterlijk vind ik niet zo belangrijk. Laten we samen gewoon een leuke en spannende tijd hebben. Discretie is wel belangrijk! Ik ben 1m82 groot, weeg 79kg en heb kort haar en ben verzorgd. Geef snel een seintje! Zeker als je uit de regio bent!  
Heer 30 jaar Antwerpen - Balen
Samen genieten
Jonge man (M30 1,9m 90kg 15cm) is op zoek naar een koppel dat graag samen met me de wereld wil ontdekken. Ik ben open minded. Ikzelf ben vrij onervaren op bi-gebied maar ben wel nieuwsgierig. Ik ben niet op zoek naar fotomodellen, ik zoek koppels met gewone maten met net dat ietsje meer dus. Hygiëne en discretie is vanzelfsprekend voor me. Ik ben op zoek naar een koppel voor een leuke avond waarbij we mekaar uitgebreid plezieren. Denken jullie dat koppel te zijn, zeker een berichtje sturen met wat uitleg over jullie. Een foto is steeds leuk.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10