Zoeken naar zeker

Uw zoekactie voor zeker leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sam 24 jaar Antwerpen - Balen
Bi zoekt fun
Hey ik ben 24 173 94 17x5 en zoek fun Ik sta open voor veel Ik heb een fetish voor sokken, voeten en sneakers Ik sta ook open voor nieuwe dingen te doen en te ervaren wil afspreken stuur zeker een mailtje Snapchat diverforpadi90 PS ik moet morgen 12/06 en vrijdag 14/06 naar wilrijk bij wie mag ik nog even stoppen?  

Bi zoekt fun
slanke man 47 jaar Limburg - Wilderen
erotische massage gezocht
Ik zou eens graag een erotische massage krijgen van een man met zachte handen, waarbij ik mijn lichaam overgeef aan jou. Ik ben slank gebouwd, licht behaard en kleiner geschapen. Ik zoek iemand die hiervoor kan ontvangen, bv door de week overdag of bv een zat avond. Als deze advertentie je aanspreekt, en als je ouder bent dan ikzelf, geef dan je stats en zeker je woonplaats aangezien ik verplaats.  

erotische massage gezocht
Hot dick 56 jaar Antwerpen - Beerse
Geil spel regelmatig, kan nu ook
Ik zoek iemand die mij kan ontvangen op regelmatige basis om zo een steeds verder gaand rollenspel te kunnen opbouwen. Ik fantaseer er al langer van om rechtstaand vastgebonden te worden, armen omhoog, benen gespreid en dan gerukt te worden, misschien meerdere keren. Dit terwijl ik vernederend toegesproken word. Later kan ik dan gebruikt worden als pijpslet en neukslet, nadat je me anaal ontmaagd hebt, want dat ben ik nog. k zoek dus iemand die ik kan vertrouwen en die dit met mij wil opbouwen. Als je zelf een Trav, CD of lingeriedrager bent is dat zeker een plus. Ben zelf weinig behaard en intiem geschoren. Zoek dus ook iemand die weinig behaard is en intiem geschoren. Discretie en hygiëne worden gevraagd en geboden. Enkel reageren als je echt interesse hebt en kan ontvangen. Ben 56, 175,78, 16x4.  
Edward 35 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Softdate??
Hey ik 34j 174cm 64kg sportief lichaam onbehaard propre met besneden penis,ik zoek een leuk date waar veel kan en niks moet, ik kan je ontvangen, graag antwoord met penis foto aub, ik wil graag zien wat ik zal pijpen, niet leuk met anonyme, maar zeker 100% discreet aub. Bedankt tot straks mss  

Softdate??
Jeroen 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
geilen op vriendin
Hetero man, klein geschapen hier. Op laptop staat het vol meer foto's en filmpjes naakt en lingerie van knappe vriendin (26j) met lekker lichaam. ik zoek een XL20+cm man die eens discreet wilt afkomen om te geilen, rukken en spuiten op deze beelden. alles is real. of ken je iemand, black zeker oke. Regio Kortrijk  
Chubby top 23 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie vrijdag ochtend/voormiddag afspreken?
Hey ik ben een chubby top van 23 187 100 13 en zoek voor vrijdag ochtend/ voormiddag nog iemand om mee af te spreken. Het liefst ben je bot, klein geschapen. Chubby of dik mag zeker, behaard is ook geen probleem, wel intiem verzorgd en hygiënisch. Alles gebeurt safe en discreet. Als je wil afspreken geef dan een seintje met je stats een woordje uitleg en een foto  
Peter 58 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Rukken of elkaar rukken
Hey, wie kan ontvangen vandaag over de middag te oudenaarde om samen te rukken en te spuiten of elkaar af te trekken en op elkaar klaarkomen. Ik 58 188 80 17x4 Enkel voor deze middag daar ik hier in oudenaarde aan het werk ben. Ouder zeker welkom.  
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
flor zoekt echt grote pik en ballen voor vandaag !!
Wie heeft grote pik en ballen en laat ze graag langdurig verwennen met happy end?? Masseren likken strelen zuigen en pijpen mag wederzijds. Ik ontvang graag alle leeftijden,getint, en zeker ouder maar GROOT geschapen. Ben 65/178/78. 18*5. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed iets over jezelf of wensen. Vermeld je juiste email adres. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Geen fakers. Eerlijke advertentie.  

flor zoekt echt grote pik en ballen voor vandaag !!
bottom 33 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor deze vandaag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 33y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten. Enkel reageren als je echt wilt afspreken vandaag.  

Bottom zkt TOP
Zaadgeil 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar lekkere paal
Bi 41/186/85. Ik hou van pijpen, likken, slikken, deepthroat en ondergespoten worden. Ik ben op zoek naar man(nen) die me door de week overdag kunnen ontvangen en die mijn mondje willen gebruiken en volspuiten. Ik sta voor veel open dus stuur me zeker je voorstel. Laat me graag gebruiken als sletje. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol voor me, enkel je paal interesseert me dus stuur aub een foto van je paal mee  

Op zoek naar lekkere paal
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10