Zoeken naar naar een

Uw zoekactie voor naar een leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Manu 43 jaar Limburg - Maasmechelen
Bi bot man zoekt black xl. Alsook trio .
Hoi ik ben 43j m78 en 85kg gespierd 18.5.reg naasmechelen.ik Ben op zoek naar xl man .of Koppel voor date.ik Kan niet ontvangen. Asl cm en Pic krijgen voorrang  

Bi bot man zoekt black xl. Alsook trio .
Just bi 50 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Sexbuddy FWB
Al een tijd op zoek naar een vast contact , eigenlijk meer een goede vriend die in de buurt woont en me kan ontvangen om samen te genieten van soft sex … om te beginnen. Talloze advertenties later, 3 keer voor een faker voor niets naar een adres rijden , moet ik vaststellen dat het niet zo makkelijk is om een sexbuddy te vinden. Dus probeer ik het nogmaals : bischierig hetero zoekt een onervaren sexbuddy om af en toe af te spreken iemand die ook dezelfde interesses heeft of ook graag eens met de motor(scooter) gaat toeren en ook wel eens wil afspreken zonder dat het enkel sex moet zijn. Ben je niet ouder dan 50 jaar, liefst slank , niet-roker , intiem geschoren en ook onervaren zoals mezelf stuur dan een berichtje. Ik kan niet ontvangen maar kan me makkelijk vrij maken om me te verplaatsen. Enkel reacties met stats, een beetje uitleg over je interesses en wilde fantasieën en intieme foto(s) = reactie Mijn stats zijn 50/174/90 17*5  
Bi bottom 43 jaar Antwerpen - Kontich
Cardate
Rij nu naar carpoolparking Rumst, wie wil gepijpt worden. Ben daar tot 21u15… t shirt en trainingspak aan. Daarna rij ik naar Walem, daar tot 22u, aan het bosje fort.. wie wil.. stuur maar.. meer kan ook.. kan ook binnenspringen op de weg..  
Tom 53 jaar Antwerpen - Berchem
Van kont naar mond
Ben een frisse bi 50'er.Sportief, gezond en lekker geschapen. Heb een fantasie die ik deze zondag graag zou zien uitkomen. Jij bent hygiënisch top en gezond en vooral lekker geschapen. Na een goeie voorbereiding kan je me lekker neuken in mijn nauw ongespoeld kontje. Uiteraard ben ik fris gewassen, mijn mijn kont is niet gespoeld. Je neukt me en bied me af en toe jouw lul aan die ik dan moet pijpen, ook al is er iets meegekomen, ik pijp hem proper. Als je klaarkomt mag dat lekker over mijn gezicht. Beetje kinky misschien, maar vind het idee verschrikkelijk geil. Heb al uitgevoerd met een dildo, maar wil het echte werk 😉. Geen andere voorstellen naar scat toestanden aub.  
Bram 25 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Jong opzoek naar date met ouder
Hey, ik ben een jonge bi gast die opzoek is naar fun. Ik hou van rukken, pijpen, gepijpt worden, neuken en het liefst geneukt worden. Ik ben opzoek naar een trans of man, liefst ouder dan 40. Ik kan me verplaatsen in een straal van max 20 km. Hygiëne is ook zeer belangrijk!  
Pieter 34 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Anonieme blowjob
Wie tot 34 jaar wil vanavond laat anonieme blowjob ? Jij doet mondmasker en pet aan, jij kijkt terwijl porno naar keuze of je kijkt naaktfoto's en filmpjes van men vriendin op men gsm, eventueel ruik je ook aan haar gebruikt slipje. Je laat je discreet zuigen en vertrekt weer. Kan ook safe met condoom. Extreem discreet, regio Leuven. Ik sportief, bischierig gespierd. Kan ontvangen (2 tal km buiten ring leuven).  
Anas 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
MarokkaanseBottomChubby
Hoi iedereen, Ik ben Anas een leuke bottom uit Antwerpen , op zoek naar leuke momenten met een TOP . Kan je ontvangen dan mag je me zeker is een berichtje sturen .  

MarokkaanseBottomChubby
Bear 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
4 chubs
Hey zoals de titel het zegt ben ik op zoek naar chubs, behaard of niet maakt niet uit zolang je discreet en bottom bent. Wat ik juist zoek is een chub van rond mijn leeftijd om samen naar feestjes te gaan en om daarna te afterpartyen bij u of bij mij. Chfr is wel een must want daar draait deze advertentie om. 28 - 180 - 86 13x4,5 very openmindend. Tot snel!  
lieve jongen 33 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
Lieve zachte opa gezocht
Dag lieve opa's, Ik ben op zoek naar iemand die mij graag zachtjes wil strelen en aftrekken, misschien meer... datum en uur valt nog te bespreken. waar? liefst bij jou thuis discreet en hygiënisch. Tenzij je een leuk afgelegen plekje weet buiten. Bij voorkeur ben je ouder (60+), uiterlijk is niet zo belangrijk, hygiëne vind ik dan wel aangenaam. Zelf ben ik wat aan de mollige kant en lichtbehaard. meer details kan je gerust krijgen na een mail. een leuke foto van jou is zeker een plus. laat zeker iets weten, misschien kunnen we snel van elkaar genieten! geile groetjes, Ben  
Axel 41 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Pijper
Ben verzorgde bikerel, discreet ( zelf relatie) maar op zoek naar kerel die zin heeft in lekkere zuigbeurt. Je blijft gerust passief en ik laat je genieten, Meer kan wel en mag, alles netjes en met respect.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10