Zoeken naar mogelijk

Uw zoekactie voor mogelijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Llerak 64 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Gratis massage
5 km ten oosten v Ninove - ik geef gratis heel degelijke relax-totaalmassage (opleiding gevolgd) met koude of warme olie – deze massage is al dan niet erotisch maar soft, vrijblijvend en zonder enige verplichting (in ieder geval zeker geen geneuk) – dit kan bij mij thuis of op verplaatsing (in de regio) – ik kan zelf ook naakt zijn maar dat hoeft niet – dit aanbod geldt voor -30 jaar (absoluut maximum is voor mij 35 jaar) – sorry voor wie ouder is - Nooit in het weekend maar op weekdagen zowel overdag als 's avonds mogelijk (bij mooi weer kan dit in open lucht als je dat wenst (ik heb een afgesloten tuin zonder inkijk). Schrijf gerust met je stats en/of foto. Antwoord verzekerd.  
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie zuig ik leeg?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
Man zoekt 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Groot geschapen
Verzorgde discrete man zoekt man indien mogelijk groot geschapen die ik mag zien spuiten  
bottom 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Ik wil stevig genomen worden wie wil
Niemand die kan ontvangen en mijn kont stevig wil nemen? Heb weinig grenzen slik ook wanneer het klikt. Zoek iemand die graag een lekkere kont neukt en meer. Een man die mij wil opleiden als prive slet is mogelijk. Hou van pijpen, speeltjes en naakt zijn. Ook mijn kont vingeren en rimmen. Dit is een oprecht zoekertje! Wie wil dit ook? Kan verplaatsen!  
Daddies 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Daddies zoeken jonge kerel
Hey gastjes, Wij zijn twee daddies, beiden begin de 40. Willen graag kennis maken met jonge kerel (-25) die avontuur zoekt. Je bent top en wil fun, ervaring opdoen, de eerste keer beleven,… veel is mogelijk in alle discretie en vertrouwen. Kunnen ontvangen / verplaatsen / je oppikken. Chems en 404 friendly. No fake.  
Eddy 51 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke 0473717306
Wie zoekt ook naar seksmaat
Wie interesse om wekelijks af te spreken voor real seks. Zelf ben ik 100% bottom (niet verwijft van uiterlijk) en zoek iemand die 100% TOP is en graag neukt. Ik kan perfect afspreken en ontvangen op vrijdagavond na 18u tot ? en de zaterdag vanaf 12u tot ? Dus jij interesse wekelijks of toch regelmatig af te spreken om te neuken dan schrijf jij mij maar eens aan. Langdurig neuken of meerdere keren neuken is zeker mogelijk. Bare seks is bespreekbaar. Gsm nr. is ENKEL SMS en WhatsApp is enkel tekst of foto. Hou daar rekening mee.  

Wie zoekt ook naar seksmaat
Ikke 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ben opzoek naar een groepje
Geile mannen (top) die op regelmatige basis willen afspreken voor geile sex. Alles kan en mag met het nodige respect. Ikzelf ben een openminded bottom gast en zoek dus al een tijdje leuke geile top of versa mannen om samen een whatsapp groepje te starten en regelmatig real af te spreken. Kan zelf wel niet ontvangen dus als er 1 iemand bij is die dit wel kan is dat super. Dates zouden liefst doorgaan op een vrijdag avond of zaterdag/zondag overdag. En dit in een straal van 30km rond zottegem. Pijpen, tongen, rimmen, neuken (ook bare) is mogelijk. Meer bespreekbaar. Ik stel me op als een echt bottom lust sletje en zaad mag in mond en kont terecht komen. Size van speeltjes liefst 15cm en groter en liefst mooi geschoren. Welke geile heren hebben er zin? Mijn stats 46/180/86/16*4 lul en bellen geschorens. Laat wat van je horen en dan zien we of we een geil groepje kunnen samen stellen Ps er is al 1 top en 1 extra bottom. We zoeken dus enkel nog geile top mannen.  
Heterozuiger 48 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Voor discrete pijpbeurt
Wie wordt graag gezogen, maar komt bij zijn vrouw niet aan zijn trekken, omdat ze het vies vindt of het gewoonweg niet goed kan? Toch hou je ervan om tot het einde oraal gestimuleerd te worden en klaar te komen in een mondje, ook al ben je geen homo. Discretie en hygiëne geboden en verwacht. Kan meestal ontvangen overdag in de buurt van Merelbeke station. Stuur alvast een bericht met je stats, wensen en een foto van je jongeheer en wie weet ervaar je binnenkort wel een oraal hoogtepunt zonder dat iemand dat hoeft te weten. Ook mogelijk via gloryhole voor ultieme discretie.  
bertje 58 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
tot 17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week zingem
no blabla,no fake gedoe. Aan alle bi's, hetero's en gays... In alle discretie, verlost u zaad in mijn beide gaatjes. Ontvang te kruisem of, verplaats me in omgeving. Ben 50ger, m70,75kg, geen snor of baard en altijd proper overal en gespoeld. Stuur me zo spoedig mogelijk terug om juist af te spreken..Geen eindeloos mailen gedoe maar,DIRECT  

tot 17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week zingem
Pijpslet 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek geile senior
Voor donderdagvoormiddag zoek ik een geile bischierige senior (50+) die kan ontvangen en mij wil gebruiken als zijn sletje. Ik kleed me helemaal uit en jij betast mij in de zetel, op het bed, waar je maar wilt. Veel is mogelijk, laat je fantasie uitkomen. Ik ben onderdanig en versa bottom. Ik ben zelf bi, dus we kunnen ook samen porno kijken of als je een relatie hebt op foto's van je partner rukken. Doe een geil voorstel, liefst met stats en foto. Discretie gewenst en geboden.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10