Zoeken naar met fantasie

Uw zoekactie voor met fantasie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wouter 28 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Jongeman heeft een geile fantasie
Hallo iedereen, Ik ben een hetero jongeman van 28j, slank en sportief enkel ervaring met vrouwen. Ik heb een aparte fantasie die ik graag werkelijkheid zie worden. Komende maandag om 12u bij jouw op locatie. Ben opzoek naar iemand die mij kan ontvangen en meerdere mannen/vrouwen ook. Het scenario zou als volgt zijn. Ik kom toe op de locatie hellemaal alleen. Ik ga naar de betrokken kamer. Waar ik mij uitkleed en blinddoek mij. Daarna kom jij me halen en bind je mij vast. Je gebruikt speeltjes en je komt klaar op mij. Je gaat de andere mannen en vrouwen gaan halen. Waarbij jullie samen mij gebruiken via alle manieren. Alles moet met respect en plezier voor elkaar gebeuren. Wanneer hier iedereen voldaan, vertekken jullie. Kleed ik mij aan en vervoegen we terug het normaal leven. 
Heb jij een locatie waarbij je mij kan ontvangen in de regio super! Ben jij een slanke,geschoren heer of dame, die wilt deelnemen en reageer met onherkenbare foto. Discrectie is belanrijk!  
Man 30 30 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Man 29 uit Dendermonde wilt fantasie in vervulling zien gaan
Hey! Ik ben een gast van 30 uit Dendermonde en zoek eerste ervaring met een andere man Wat zoek ik zoal: Samen rukken, een man die ik eens geblinddoekt mag pijpen, iemand die zich aftrekt voor mij en spuit op mijn gezicht of in mijn mond, iemand die mij eens lekker wilt zuigen, .... Interesse in 1 van deze dingen? Of wil je andere dingen doen stel iets voor. Gloryhole kan uiteraard ook. Liefst iemand die kan ontvangen of cardate ofzo. Tot snel?  

Man 29 uit Dendermonde wilt fantasie in vervulling zien gaan
Alex 42 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Bischierig
Ontdekkende bi zoekt verzorgde man die eens goed wil gepijpt worden. Beetje ervaring al, veel fantasie, voor veel te vinden wel. Graag alles discreet !  
geile bi-manslet 52 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
geile slet wil gebruikt worden, wie komt langs?
Geile middag allemaal, ik 181, 84, 49, gbbs, bot, sletje, heb deze fantasie; jij komt langs en hebt je lintmeter, rolmeter, werk box,...en komt langs de achterdeur,,..ik laat je binnen en leid je rond, je bekijkt, meet, ..en opeens haal jij je lul uit je broek en zegt "pijpen slet",...ik zet mij op mijn knieen en begin je lul goed hard te pijpen,..je duwt mijn benen uit elkaar en stoot je lul in mijn gaatje,...in alle standjes die jij wilt, geen medelijden,... je noemt mij vuile hoer, teef, slet,...en je behandelt mij ook zo.. Voor deze Maandag.... Geile, dominante mannen, Blacks, Arabs, XL, ook met je collegas/assistent erbij... mmmm  
Xavier 43 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Zondag 26mei
Wie komt zondag tussen 11u en 13u m'n kontje neuken? Alles kan, stuur gerust je fantasie.  
Matti 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dominant gezocht
Voor een specifieke fantasie ben ik op zoek nr 50+ dominant die ontvangt, bij aankomst word ik geblinddoekt en van kleren ontdaan, word ik vastgebonden op stoel/tafel, word er een grote plug bij me binnengebracht, mijn ballen afgebonden en begin je met mijn hoofd dusdanig vast te maken, dat ik niet meer kan bewegen, daarna breng je een trechter met lange tuit in mijn mond en plas je hierin, ik kan niet anders dan drinken, daarna doe je lekker met me wat je wil, graag eerlijke reacties met foto  

Dominant gezocht
ikke 64 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Heel veel gehuwde bimannen hier
Blijkbaar zijn er buiten mezelf nog heel veel gehuwde mannen die niet kunnen ontvangen en op zoek zijn naar een stek waar ze een beetje seksueel kunnen chillen en bevredigd worden en/of kunnen bevredigen. Zou feitelijk wel eens al die mannen hun fantasie willen kennen. Kijk hier nu drie maanden en zie veel de zelfde advertenties en vraag mij eerlijk gezegd af. Komen die hier dan toch nooit aan hun trekken of zijn die onverzadigbaar??? Conclusie is toch dat veel mannen thuis veel te kort komen.  
Bart 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Trucker gezocht
Mijn fantasie is om een trucker te pijpen en neuken in de cabine op zijnrustplaats. Jij stuurt mij waar je gaat staan en wanneer en ik klop aan bij je truck. In de cabine blindeer je de ruiten ik en ik (38, 185, 81, 16) pijp je lekker hard tot je goesting krijgt om mij dan en daar te nemen. Welke trucker ziet dit zitten? Andere voorstellen kunnen ook, ik heb geen ervaring met truckers maar het windt mij wel op.  
10 dagen
Bart 46 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Fantasie
Ik loop al langer met de fantasie om voor de eerste keer door iemand geneukt te worden. Is er iemand met ervaring die me hierbij wil helpen? Ik kan ontvangen en verplaatsen. Gr. Bart  
10 dagen
Keesje 35 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Rijpe man met klasse en standing gezocht
Beste, Ik zoek een hoger opgeleide man om kennis mee te delen over het leven en ook ietsje meer... Bedoeling is om een vriendschapsband op te bouwen waar bij je je lust en fantasie over een jonge toyboy kunt waar maken! Belangrijk.... je hebt niveau en standing! Indien getrouwd ook welkom  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10