Zoeken naar is*

Uw zoekactie voor is* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
verlangen 47 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
de stap naar bare
Vroeger had ik een vaste top, hij mocht me bare nemen, we vertrouwden elkaar. Ik moet toegeven dat ik enorm naar die intimiteit verlang, ook al weet ik dat het opletten is voor soa's. Graag zou ik daarom afspreken met een top, graag ook voor vaker, die net als ikzelf soavrij is. We kunnen dan samen genieten van het intiemste wat twee mannen elkaar kunnen bieden... Ja, ik verlang dus naar die pure stoten en zaad in mijn gaatje... Ik kan dit weekend ontvangen en ben struiser. Hopelijk houd je even vol of kan je 2 keer spuiten? Stel je kort voor aub. Ik ga ook om een bewijs van prep of een recente test vragen, dus houd daar wat rekening mee voordat de reacties van één zin komen ;-) Hopelijk vind ik iemand betrouwbaar, zodat we samen van die stoute maar oh zo lekkere seks kunnen genieten.  
gisteren
Jo 55 jaar Limburg - Diepenbeek
Wie heeft zin?
Is er hier een toch heel wat jongere kerel met mooi geschapen en geschoren pik die zin heeft om gepijpt te worden en mijn holletje te neuken. Reactie met je regio alsook leeftijd Kunnen ontvangen in de buurt is een plus  
gisteren
Chauffeurke 57 jaar Antwerpen - Bonheiden
Hallo ook is zin in leuke massage gekregen ,en kun je niet ontvangen dan heb ik oplossing
Hallo ik verzorgde man geef graaf massage , ik kom naar jou thuis of eventueel op verplaatsing met grote bestelwagen met massage tafel erin , wie zin heeft volgende week woensdag om zich is te laten masseren door slanke verzorgde man stuur da. Wat info en liefst ook foto mee ,ik doe het maar voor 1 iemand woensdag geen andere dagen !! Wel overdag kan je u vrijmaken dan is dat ok voor mij vraag wel de nodige hygiëne fris gewassen en discretie ook van mijn kant kan je daarop rekenen!  
gisteren
mike 47 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
verlof vanaf 20 juni
hey , ik ben een sportieve , respectvolle en sociale bi die enorm valt op mannensex , en wil heel graag van mijn verlof vanaf 20 juni gebruik maken om een fijne date te beleven waarop veel kan , zowel ontvangen als verplaatsen is mogelijk , ben 180 , 85 , en flink geschapen , wie ziet het zitten om eens af te spreken , foto volgt uiteraard na reactie  
gisteren
man 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
ik zoek sporters of slanke jonge manen
zoek slanke manen of jongens wie zin in wat ontspanning ( massage ) met happy end dan , IK ZOEK vanaf 23 tot 35 jaar enkel slanke / GRAAG BERICHT MET WAT OVER U EN FOTO / bericht me 1 zin krijgen geen antw is prullenbak / wat info en foto is antw terug graag van waar je bent ook , discreet en verzorgd is + punt , sporter zoals wielrenner / lopers / zwemmers / of slanke man of jongen zijn zeker welkom  
Tom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Lul sta stijf ...ballen moeten leeg
Welke oudere man wil men lul is goe zuigen.....eventueel neuk ik je ook  

Lul sta stijf ...ballen moeten leeg
gisteren
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat (pijpen en neuken) en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
gisteren
Meester k 68 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ontvang je?
Meester komt graag langs om zich te laten zuigen en je te keuren...meester is 67, 172, 92, kleinere lul...poppers...  
AnaalLover 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ben ervarende kontneuker.Wie real ontvangt s´avonds?
Ben nog steeds opzoek naar eerlijke bottom´s die s´avonds kunnen vrij ontvangen ,bv; vanaf 19:00 tot lateren uren ben ik meestal vrij!Ik zoek ervarende leegzuigers,ik neuk graag indien gewenst is, gezocht ook voor regelmatig,alle voorstellen welkom behalve pijn, buitendate of kelder/garage gedoe!Trav/Chubby/twee of meer bottoms zeer welkom!Ben zelf ruimdenkende 51,1.77,85,pik in stijf 17/5!Uiterlijk of leftijd is niet belangrijk!Graag niet ver van Antwerpen!WIE ONTVANGT? No fake aub!  

Ben ervarende kontneuker.Wie real ontvangt s´avonds?
gisteren
Jong pijpertje 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden door 25j jonge onderdanige pijper?
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10