Zoeken naar hoe zou

Uw zoekactie voor hoe zou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

mario 54 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
voor vandaag of van de week
welke slanke of sportieve jonge/man wil eens graag gepijpt worden meer kan ook sta voor veel open ben meer bot en kan alle dagen ontv mail me met je beschrijving een foto is leuk maar hoeft ni direkt en vertel me wat je zoal zou willen geile groetjes  

voor vandaag of van de week
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Lekkere date of sexrelatie
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem slet en heb hier regelmatig een advertentie gezet. Jammer genoeg heb ik nog niet gevonden wat ik al zo lang zoek. Ik zoek dus een man die regelmatig kan afspreken. Met regelmatig afspreken bedoel ik ook af en toe ondeugend smsen en opwinden om bij de date lekker los te gaan. Veel kan bij mij en naar de toekomst toe kan jij eventueel bepalen wat er nog zal gebeuren. Samen naar een sexcinema gaan waar je me kan uitlenen is een geile droom van mij. Een date waar meerdere mannen mij onderspuiten droom ik ook al lang van. Nationaliteit maakt niet uit maar wel liefst iemand ouder dan mij. Een dokter, boer, mindervalide, vrachtwagenchauffeur of een zwarte man zou heel fijn zijn.Tot? Korte mails zonder voorstelling krijgen geen reactie. Niet reageren indien jullie zich hier niet in kunnen vinden, aub...  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Stefaan 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Onderdanige hetero wil gekeurd worden
Ik ben een licht onderdanige hetero (46/193/96/18) en zou graag eens uitgebreid gekeurd worden door een man die ouder is dan ik. Ik heb geen ervaring met mannen. Er is veel mogelijk, maar geen gezoen, gerim of geneuk. Rollenspelen en mooi opgebouwde scenario's waarbij ik de onderdanige/volgzame ben en jij de touwtjes in handen hebt, dragen mijn voorkeur weg. Misschien dwing je me op het einde jou te pijpen? Graag volledige reactie met concreet voorstel. Ik reageer niet op oneliners.  
Frans 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Rukken tot we spuiten
Wie uit de omgeving zou graag deze fris geschoren en gewassen piemel een handje of mondje willen helpen? Geen geneuk of gezoen. Bij reactie foto van de jouwe aub.  

Rukken tot we spuiten
thomas 31 jaar Limburg - Bocholt
leuke tijd vandaag of
Hoihoi, Spontane man zoekt leuke tijd. kan vanalles zijn en sta voor veel open. Vandaag veel tijd en mogelijkheden om af te spreken, maar stuur ook als je een ander moment beter ziet uitkomen. Ben lekker op ontdekkingstocht dus sta voor veel open, maar natuurlijk alles proper en met respect. Stuur me een berichtje met foto en een deftige uitleg en je krijgt zeker eentje terug. Het zou fijn zijn als het een beetje in de regio is. :) Op liefde/plezier staat geen leeftijd, huidsleur of gewicht xx hopelijk tot snel  

leuke tijd vandaag of
Genieter 55 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Even lekker genieten
Ik ben deze morgen geil opgestaan en zou graag eens gepijpt worden. Ik heb nog lekker warm ochtendzaad. Ik ben een verzorgde man en intiem gladgeschoren die kan ontvangen. ( Fakers gelieve zich te onthouden )  
Bi-42 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Bicurieus
Iemand die mij morgenvoormiddag zou kunnen ontvangen in de omgeving van Lede? Heb weinig ervaring met mannen, maar sta voor veel open. Bij voorkeur (een rollenspel met) iemand dominant. Doe maar een voorstel.  
Robin 26 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Iemand nood aan blowjob vanavond/vannacht?
Zoek bij voorkeur een oudere top die kan ontvangen in de buurt van moerbeke-waas... dus wachtebeke, overslag, stekene, eksaarde,... ik zou heel graag iemand pijpen vanavond/nacht en ik kan ook slikken :) iemand? Stuur mailtje met stats en locatie van waar je bent  
slanke man 47 jaar Limburg - Wilderen
erotische massage gezocht
Ik zou eens graag een erotische massage krijgen van een man met zachte handen, waarbij ik mijn lichaam overgeef aan jou. Ik ben slank gebouwd, licht behaard en kleiner geschapen. Ik zoek iemand die hiervoor kan ontvangen, bv door de week overdag of bv een zat avond. Als deze advertentie je aanspreekt, en als je ouder bent dan ikzelf, geef dan je stats en zeker je woonplaats aangezien ik verplaats.  

erotische massage gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10