Zoeken naar heel de nacht

Uw zoekactie voor heel de nacht leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bi fun 46 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Samen sexfilmpje kijken
En elkaar lekker wederzijds verwennen , wie ziet dat ook zitten ? Graag verzorgde pikken , ben ik ook . Niet veel weg en weer gemail . Niet veel bla bla , elkaar lekker pijpen en rimmen indien heel proper , meer kan bij klik Kan ontvangen en verplaatsen driehoek brugge knokke oostende  

Samen sexfilmpje kijken
Gunther 46 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare 0474863075
Zoek gast met XXL(+20CM) LUL TE BERLARE 0474/86/30/75
Ik ben al heel lang opzk naar ne man,gast,gay,hero,bi,turk,Arab leeftijd en look ni belangrijk WEL CM VAN XXL LUL ZIJN BELANGRIJK +20CM,om bij mij thuis lekker lang en VERY DEEPTHROAT AFTEZUIGEN TOT JE AL 6SPUITENT UW LADIG WARMZAAD IN EN OP MONDJE SPUIT TERWIJL JIJ NAAR EEN SEXFILM KIJKT NAAR EIGEN KEUZE +EEN DRANKJE..IK KAN DISCREET THUIS ONTVANGEN VOOR EEN LEUKE EN LEKKER PIJP EN ZUIG DATE..IK,M72,86KG,LANG Zwartkrulhaar groene ogen,geen snor,bril of baard,zerzorgt.en woon proper en deftig.als je voldoet aan mijn berichtje,en je wordt grg deep afgezogen sms mij dan uw cm van uw harde grote paal(+20) via Wattsapp of smsje 0474/86/30/75..het liefst eerlijke personen aub..dank voor het lezen van mijn advertentie en tot heel vlug hoop 🥰🤞🤞 ( heb ook een lek’ere FLASHLIGHT zalig amai...grtz gunther Oost-vlaandere ( BerLare)  
Fidus 33 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Gezellige top zoekt fun (ontv-verpl)
Hey! Ben een 33 jarige top die op zoek is naar een leuke kerel die eerder bottom ingesteld is. Leeftijd niet zeer belangrijk maar deel dit wel mee in je reactie, je weet toch ook graag hoe rijp je wijn is? :) Zelf besteed ik graag voldoende tijd aan hygiëne en bij een date hoop ik dat dit wederzijds is. Ben niet de magerste, niet de dikste, gewoon mezelf en dat is al een grote uitdaging tegenwoordig. Ik kan ontvangen maar ik kan ook verplaatsen in aangegeven regio. Discretie uiterst belangrijk. Heel graag had ik gehad bij een reactie dat deze meer dan één zin bevat, niet meteen de vraag naar foto's en dat je niet de bedoeling hebt om me aan het lijntje te houden. Misschien ontmoet ik hier wel iemand die echt is? Groetjes!  
PijpSlet 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Zonder woorden, anoniem en discreet
Anoniem, discreet en zonder woorden! Heel simpel: alles ANONIEM en discreet!!! Je komt binnen in mijn garage, ik wacht op mijn knieën, kijk je nooit aan en zuig als een echte hoer je lul helemaal leeg. Zonder woorden, alles anoniem en discreet. Eens je die hele lading hebt achtergelaten en me hebt volgespoten met mijn mond ver open, vertrek je terug zonder 1 woord te hebben gezegd. Graag foto van lul meesturen! Vanavond graag en ik doen u als een echte zuigslet  

Zonder woorden, anoniem en discreet
dikky 44 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Chubby bear gezocht
ik zoek een zware chubby bear met grote buik om lekker oraal te verwennen. Ik pijp heel graag en slik heel graag zaad. Graag een lieve iets dominante bear die mij geregeld wil ontvangen om opdrachtjes te geven en van mij zijn privé pijpslaaf te maken. Alleen mannen die mij kunnen ontvangen en met grote buik. Graag een reactie met je wildste wensen/fantasieën en graag een fotootje van minimum buik. Liefst regio Antwerpen maar als je het waard bent (heel dikke buik) dan verplaats ik ook verder.  

Chubby bear gezocht
Ayri 35 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Softdate
Hey ik bi 34j 174cm 65kg sportief lichaam met besneden penis heel propre mooi konte, ik zoek een leuk date waar veel kan en niks moet ,ik kan ontvangen, antwoord met penis foto aub.  

Softdate
Sven 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
parkingsex
Heb het nog nooit gedaan maar lijkt me heel geil. Wie wil me hier wegwijs maken hoe dit in een werk gaat of weet gekende (veilige) sexparkings? Ook open voor andere voorstellen  
Biman 63 jaar Vlaams-Brabant - Hoegaarden
Zoek oudere man om mij te pijpen
Wie heeft er zin om deze avond mij rustig te pijpen? Ben heel proper,slank, gezond met mooie besneden pik van 16x4. Doe maar een voorstel, ik VERPLAATS.  
Rikje 59 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Voor JONGE gasten (beginners, verlegen, twijfelaars ... ) vandaag ofzo
Single Bi-man m86 98kg Ik zoek stuk jongere gasten Jonge beginners die wil experimenteren welkom. Ben heel hygiënisch en verwacht dat ook ! Graag uw stats/wensen (tot +/- 35jaar)  

Voor JONGE gasten (beginners, verlegen, twijfelaars ... ) vandaag ofzo
Jan 34 jaar Limburg - Heppen
Hetero met speciale wens
Hey, ik ben een ietwat verlegen intelligente gast, 33j, 1m83, 96kg en 16cm met een fantasie waar ik een man of vrouw voor zoek. Ik hou er van om zo heel af en toe is een sexy wit jurkje aan te trekken met jarretellen, stockings en een string en zoek iemand die me in sexy outfit stevig wil neuken in allerlei posities. Ik zoek verder geen contact (kussen, strelen masseren,pijpen,...), afspreken in rendez-vous heppen, outfitje/condoom aan en neuken.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10