Zoeken naar haar mondje

Uw zoekactie voor haar mondje leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jean 47 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Gewillig mondje
Ik heb zin om een lekkere piemel te pijpen tot het einde. Niet teveel blabla, ik kom binnen en pijp jou en dan weer weg. Jij moet niets doen enkel genieten. In en rond Dilbeek. Ik kan niet ontvangen. Als je een veilige plek weet, zie ik een buiten of car date ook wel zitten. Leeftijd en uiterlijk vind ik niet belangrijk, hygiëne wel. Discretie gevraagd en geboden. Fakers of fotojagers gelieve zich te onthouden.  
Pisslover 34 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
Pisslover
De ad zegt het zelf toch? Iemand die in mijn mondje wil pissen en klaarkomen? x Ik ontvang nu. Roker. Bij reactie graag stat en foto?  
Ben 52 jaar Oost-Vlaanderen - Laarne
Pijper gezocht
Ik rij nu van beervelde richting antwerpen Waar is er nog een pijpmondje beshikbaar Grt  
Mondje 47 jaar Antwerpen - Dessel
Zuigslet op Graspop GMM
Ik ben een zuigslet die tijdens Graspop GMM enkele lekkere pikken wil leegzuigen. Wie heeft er wat zaad teveel dan… Ik ben bi, 47j, 1m82, 83kg en geen bbs. 4 dagen aanwezig.  
Karel 59 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Wie spuit er mijn gezicht nog onder?
Is er iemand die tussen nu en 22u00 de mogelijkheid en zin heeft om langs te komen en mijn gezicht onder te spuiten met zijn warm zaad. Je komt binnen, ik hurk neer, je rukt je af (misschien help ik wel een handje of een mondje) je spuit mijn gezicht onder en vertrekt weer. Omgeving Stoepe. Een buitendate buitendate. Wie maakt er een zaadslet van mij?  
Mark 50 jaar Antwerpen - Herentals
Wil een date vanavond tss 19-2000 in Herentals-Herenthout
Wil zo graag een lekkere paal zuigen tot het zaad in mijn mondje spuit! Wie o wie ? Aarzel niet maar reageer met stats en wat info over je paal en zaadstaal! Geen fakers aub ben al de hele dag op zoek ! Nu tot 2030 evt  
Jef 46 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Ballen leegspuiten
Ik zoek nog iemand om mijn harde pik van 17cm leeg te maken. Ballen zijn gevuld van 3 dagen en moeten dringen geleegd worden. Wie wel me een handje, mondje, ... helpen. Ik ben in de omgeving van Affligem/Liedekerke. Doe even een voorstel.  
Outdoor mondje 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Deze avond/nacht outdoor mijn mondje en tong voor jou genot
Ik zou graag deze avond/nacht mijn mond en tong outdoor te diensten stellen voor jou genot .ergens op donker plekje jou ballen pik eikel likken ruiken proeven je zuigen of lekker mijn mondje neuken tot je spuit. Wil je u liever afrukken en op mijn face spuiten? Of zal ik je kontje gretig rimmen en uitlikken ? Wil je spuiten plassen ? Of andere wensen fantasieën. Wil je liever mij pijpen en likken . Geile trav sissy ook altijd welkom . Of stap ik in jou auto voor een geil scenario?.kan je mij ontvangen ?  
Bimaatjes 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Extra knaap gezocht
Wij zijn twee zeer verzorgde bi versavrienden en zoeken een extra jonge knaap voor een trio. Jij liefst top. We pijpen lekker met twee en likken je overal. Jij kan ons neuken in ons kontje of mondje. Of ene wordt gepijpt en andere neukt. Allerlei standjes mogelijk. Wie zijn pik heeft nood aan extra verwenbeurt? Wij ontvangen. Jij max 35 jaar en verzorgd. Gelieve te reageren met foto en stats  
Pascal 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken op zen doggy's
Graag ontvang ik gasten die zin hebben in een goede pijpbeurt en die daarna mijn kontje op zen doggy's neuken. Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een geil kontje dat graag geneukt wordt. Zin, laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken op zen doggy's
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10