Zoeken naar graag

Uw zoekactie voor graag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
--------- 68 jaar Antwerpen - Mechelen
jonger
Ben op zoek naar jongeling of jonge man die zich graag voor mij en/of voor twee andere mannen wenst te masturberen. Als er iets meer gebeurt dekken we het toe met de mantel der liefde. Leeftijd voorkeur voor < 50 bij wijze van ruime raming. Bij goed gevoel mogelijkheid voor herhaling.Ik wacht de reacties af alvorens te reageren.  
S&S 47 jaar Antwerpen - Kasterlee
Wie zuigt graag of bot
Hey koppel 45 177 80 17 en 47 176 76 20 worden graag gepijpt door kerel max 42j niet te struis..indien bot kan er safe meer.ontvangen enkel Interesse stuur stats en of foto en wie weet proef je ons zaad straks of neuken we jouw.  

Wie zuigt graag of bot
gisteren
PXP 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik zoek voor deze middag/namiddag
een lekkere pik om heerlijk leeg te zuigen, ik ben bottom en zoek een top, graag ook andere origine - 42 190 82  
Patje 57 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Bi bottom zoekt tedere top of versa
Ik 172/70/14 besneden.op zien naar niet groot geschapen top om lekker mee te tongen ,te stoeien en die ook mijn kontje neuken wilt .bij voorkeur voor regelmatig.graag reageren met stats en eventueel foto.ps kan niet ontvangen  

Bi bottom zoekt tedere top of versa
gisteren
Naturist 62 jaar West-Vlaanderen - Poperinge
Naakt outdoor
Zoek Mannen gelijkgestemd of die graag naakt zien uit omstreken  
gisteren
Johan bi 53 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi op zoek en jij?
Bi op zoek en jij? Hallo, ben een verzorgde en niet allesdater dat langs deze weg iemand zoekt voor geile sexdate. Ben bi en er is iets dat ik in mijn relatie ontbreekt. Ik hou van tongkussen 69 pijpen en ik wil graag genomen worden. Ben discreet en geen allesdater. Ben real ... jij?  
dirk onbehaard 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
wie is geile pijp opa
ik zeer onbehaard en passief zoek voor vandaag in omgeving gent geile pijp senior die ervaring heeft in zuigen tot einde en graag zaad slikt van geile kale pik mail  

wie is geile pijp opa
gisteren
Pieterjan 28 jaar Limburg - Halen
Zijn er hier?
Zijn hier oude mannen (70+) die nog actief zijn? Ik zou graag bij je langskomen om me te laten ontmaagden. Liefst reactie met foto. Groetjes  
gisteren
Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt zoon
Ik ben 62/184/75 niet behaard. Ik zoek een zoon tot 35, slank gebouwd en in voor soft date. Bij klik kan regelmatig. Ik hou van hygiëne en discretie. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Wie wil graag lekker van elkaar genieten? Liefst enig niveau. Heb je vragen of belangstelling stuur dan een boodschap met je stats en wat je graag zou doen.  
gisteren
riky 58 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
bottom zoekt.
Mannelijke niet slanke bottom,wil uw neukslet zijn.Ik zoek iemand die regelmatig zin heeft om te neuken.Ik hoor en voel u graag diep spuiten.Kan ontvangen,zelf een (kinky)voorstel?Laat het zeker weten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10