Zoeken naar extra man erbij

Uw zoekactie voor extra man erbij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bart 34 jaar Limburg - HASSELT
Onderdanig beestje
Hey, ben een geile onderdanige bi man die discreet wil afspreken met geile tops. Hou ervan om mij onderdanig te laten gebruiken. Ik pijp rim slik laat me neuken en hou ervan om gefist te worden. Zoek tops regio hasselt die interesse hebben in mij en vaak kunnen afspreken. Ben getrouwd dus ontvangen kan niet. Enkel verplaatsen naar u of kamers, sauna of.. Stuur mij voor meer info groetjes xx  
Lucas 37 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Lucas
Hallo. Ik ben op zoek naar een vaste man. Ik hou van neuken. lange zuigkracht. Ik zal doen wat je wilt. Laten we elkaar ontmoeten, ik kniel neer en jij stopt het in mijn mond. Ik ben op zoek naar een partner voor permanente seks. graag alleen serieuze antwoorden. schone en aardige kerel. Ik wacht op bericht.  
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een speciale date met jou
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. Ikzelf ben een versa slet , zoek geen standaard date. Extreme/speciale voorstellen zijn welkom Kicks/ groep,fist,xxl,slikken,dirty, en alle andere perverse dingen. Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Tibo 26 jaar Limburg - HASSELT
Bi zoekt top/versa
Hey. Ik ben een bi-versa en zoek een man voor regelmatig  

Bi zoekt top/versa
Tom 41 jaar Vlaams-Brabant - Asse
39 bottom zoekt top nu voor xdate
Hey Ben 39.bottom m70 en zk man die geil is en nu wil geppt worden en me nkt..... elke lftd wie  
Manu 43 jaar Limburg - Maasmechelen
Bi bot man zoekt black xl. Alsook trio .
Hoi ik ben 43j m78 en 85kg gespierd 18.5.reg naasmechelen.ik Ben op zoek naar xl man .of Koppel voor date.ik Kan niet ontvangen. Asl cm en Pic krijgen voorrang  

Bi bot man zoekt black xl. Alsook trio .
Zoeker 59 jaar Antwerpen - Geel
Vrijdag, rond 22 u 00
Morgenavond, vrijdag, heb ik een late meeting (van het werk) in Geel centrum, die afgelopen zal zijn omstreeks 22 u 00. Misschien is er iemand met interesse in een (rijpere) man die zeer graag kust, pijpt en niet vies is van sperma. Wie zou mij kunnen/willen ontvangen of desnoods kan buitendate/cardate ook. Graag discretie en hygiënisch. Graag ernstige reacties met stats. Alle leeftijden mogen reageren.  
Freddy 59 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Wie wil dit ook
Hey ik ben een 59 jarige gehuwde man. In mijn jonge jaren heb ik eens sex gehad met een man (tongen, elkaar strelen, pijpen, ......... Meer en meer zit ik daar aan te denken en zou dit nog eens of meerdere malen willen ervaren. Ik kan niet ontvangen maar moest jij dit kunnen zou leuk zijn. Wie ziet dit ook eens zitten of denkt daar ook aan om te flirten met een man. Ik hoop dat er iemand is om kennis mee te maken en een leuke ervaring te hebben.  
Bert 28 jaar Limburg - Beverlo
Struizere jongeman 28 (top) zoekt pijpdate of meer met trucker
Struizere jongeman 28 (top) zoekt pijpdate of meer met trucker of oudere man die op parking wil afspreken. Zelf hou ik van pijpen maar ben voor de rest top  
Bram 25 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Jong opzoek naar date met ouder
Hey, ik ben een jonge bi gast die opzoek is naar fun. Ik hou van rukken, pijpen, gepijpt worden, neuken en het liefst geneukt worden. Ik ben opzoek naar een trans of man, liefst ouder dan 40. Ik kan me verplaatsen in een straal van max 20 km. Hygiëne is ook zeer belangrijk!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10