Zoeken naar al vanaf 75

Uw zoekactie voor al vanaf 75 leverde 99 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Prettig gestoord 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Op zoek naar nieuwe ervaringen met prettig gestoorde mensen
Hoi, Ik ben een sportieve en verzorgde man van 47 175 75 16*5. Niettegenstaande ik me emotioneel volledig hetero voel, ben ik niet bang van andermans lul. Ik hou van bijzondere ervaringen met mannen, vrouwen en alle combinaties met de nadruk op bijzonder. Ik hou van rollenspelletjes, creatieve uitdagingen, kinky situaties,... Heb(ben) jij(jullie) zin om iets leuks te beleven waar ik een rol kan in spelen? Stuur dan even een berichtje met een voorstelletje, stats en waar je me (deze avond?) kan ontvangen. Ikzelf kan niet ontvangen gezien mijn lekkere maar conservatieve vrouwtje. Misschien tot straks?  

Op zoek naar nieuwe ervaringen met prettig gestoorde mensen
Ben 57 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Leuk moment
Op zoek naar een avond vol passie en plezier? Ik ben een 57-jarige man uit Linter, ik ben 175 cm lang en weeg 75 kg. Ik ben geïnteresseerd in stomende actie, inclusief tongen, pijpen, rimmen en knuffelen, geen geneuk - om er maar een paar te noemen! Als je je speels voelt en klaar bent voor wat plezier voor ergens op een vanavond of zelfs op regelmatige basis, stuur me dan je stats samen met foto's of profielen die je hebt. Even een herinnering: geen gezichtsfoto's = geen date, reactie van mij! Ik kan niet wachten om van je te horen en je beter te leren kennen! Groetjes Ben  

Leuk moment
14 dagen
Jongen 32 jaar Antwerpen - Nijlen
Vanavond
Hallo, ben opzoek naar een leuke soft of kinky date voor vanavond. 32,177,75,16  
bi man 31 jaar Antwerpen - Berchem
biman zoekt
Hallo, ik 31j 75 173 17 normaal gebouwd,net uit een heterorelatie en even geen zin in vrouwen, vind het ook leuk iets met een man te doen af en toe, ik zoek iemand vast om lekker in het geheim plezier te hebben, ik ben graag bottom maar iemand dat versa top is zou ook wel fijn zijn, ik pijp graag en geniet er wel van onderdanig te zijn, ideaal woon jij in de buurt van Berchem (luchthaven) en ben je ongeveer van mijn leeftijd en like minded, ook zou ik iemand willen hebben als het klikt voor vast contact. ik wil je neuken word direct verwijderd graag toch beetje niveau en je voorstellen, en een foto word geapprecieerd :)  

biman zoekt
jstrm 35 jaar West-Vlaanderen - Damme
XL fun
Op zoek naar een leuke jonge kerel, eerder onderdanig, twink type. Ik ben mannelijk 35j 190 75 en 20x6cm Heb een prachtige vrouw, maar vanavond wil ik even iets anders. Kan ontvangen of verplaatsen. Stuur je terug met foto en je locatie?  

XL fun
Onervaren 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Experimentele hetero zoekt leuke ervaringen
Hi, hetero maar niet bang van andermans kul zoekt leuke dolle avonturen en komt graag naar jou of jullie toe. Ik ben 47 175 75 16*5.  

Experimentele hetero zoekt leuke ervaringen
14 dagen
Sam 40 jaar Antwerpen - Rumst
Geile kerel gezocht
Welke geile (arab) kerel komt mij (40/180/75) gebruiken? Enkel reageren indien real en interesse.  
14 dagen
KWVL 58 jaar West-Vlaanderen - Torhout
zoek (ont)spanende date
58/170/75, zoekt voor deze namiddag tot ongeveer 21 u een ontspannende date in de omgeving. Geen cardate of andere zever. Trefwoorden : strelen, rukken, masseren, tongen, rimmen, pijpen tot ... Geboden en geëist : discretie, netheid, gezondheid. Geen fakers, enkel voor vandaag. Ik ontvang niet  
14 dagen
Karel 48 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Wie wil er een date
Hallo moet morgen namiddag in ieper zijn wie wil er een date iemand die kan ontvangen of bos of cardate wie geeft er zin .ben bi .verzorgd meter 79 75 kg discreet 17 4dik geen faker geen bla bla maar doeners en durvers.ik sta voor veel open .en heb zelf poppers bij me .geen foto's gedoe .ik hoop op een antwoord je krijg altijd antwoord terug .tot wederhoor  
Steven 28 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Bi zkt bi
Hey! Ik ben een jonge sportieve bi 28 180 75. Zoek een andere bi of hetero -45j voor chille date. Samen rukken op geile porno,… Stuur me gerust een mailtje.  

Bi zkt bi
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10