Zoeken naar voor regelmatig

Uw zoekactie voor voor regelmatig leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patje 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Verzorgde man intiem geschoren uit regio evergem wenst in contact te komen met een dame voor regelmatig.zelf ben ik single 51 passionele man hou van heerlijke langdurige vrijpartijen met meerdere hoogtepunten voor beiden. Uiteraard alles met respect voor elkaar. Indien interesse stuur gerust een mailtje.  
Biss 52 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Dates
hallo.op zoek naar een toffe vrouw uit Roeselare of dichtbij voor regelmatig leuke dates.  

Dates
Dominiek 46 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Ben jij wat ik zoek...?
Deze vrijgezel is op zoek naar een leuke open-minded vrouw om regelmatig mee af te spreken. Ik zie het niet als fwb maar net dat ietsje meer... Klikt het echt goed, dan is voor mij nog meer mogelijk. Niet enkel goeie sex dus, maar ook gevoel, passie, vertrouwen, goeie gesprekken, iemand waar je iets aan hebt. Niet iedere dag maar als het ons beide past. Geen klassieke relatie, geen sleur, geen gedoe, geen problemen... maar je kan op elkaar rekenen. Spreekt dit je wel aan en je hebt zin om deze positieve man van 1m87 en 46j te leren kennen? Stuur me een mailtje. Afstand is geen probleem. Mocht je niks terugkrijgen, check je spam even ;)  

Ben jij wat ik zoek...?
Patje 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Via deze weg wil ik kennismaken met een dame voor regelmatig contact uiteraard alles met respect voor elkaar. Zelf ben ik een verzorgde passionele man single 51 intiem geschoren. Ben van regio evergem indien interesse stuur gerust een mailtje altijd antwoord.  
verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt dame om regelmatig mee af te spreken. Ben masseur van opleiding en verwen graag met massage als aanleiding tot meer. Veel is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen. Je kan me ook bereiken op nul vier zeven één vijf acht twee drie acht één  
Guido 53 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Man zoekt vrouw
Hallo ik ben op zoek naar een vrouw die regelmatig eens wil afspreken. En waarbij de vriendschap toch ook wel belangrijk is. Ben een verzorgde man. Alvast vele groetjes.  
10 dagen
David Manandise 34 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Leuke heer zoekt vrouw
Leuke rijpere vrouw voor ontspanning Ik ben een sportieve man die op zoek is naar leuk gezelschap. Om intieme momenten mee te beleven, niets extreem. Mijn voorkeur gaat naar oudere vrouwen. Een gezellige avond samen en van elkaar genieten is wat ik zoek. Ik zoek enkel iemand waarmee ik regelmatig mee kan afspreken. Hopelijk tot snel Groetjes D.  
10 dagen
Peter 58 jaar Antwerpen - Berchem
af en toe tot regelmatig
Zoek een alleenstaande vrouw die me wil ontvangen voor passionele sexdates... Wat zijn jouw wensen en verwachtingen ?  
10 dagen
Patje 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Verzorgde man 51 single intiem geschoren uit regio evergem wenst in contact te komen met een dame voor regelmatig contact uiteraard alles met respect voor elkaar.neem gerust contact op altijd antwoord.  
Man zoekt vrouw 42 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek 0488427961
Man zoekt vrouw op regelmatige basis
Hallo dames, ik ben op zoek naar een leuke vrouw om regelmatig mee af te spreken in regio Vlaams Brabant of omgeving, ik kan ontvangen of verplaatsen, mocht je interesse hebben om verder kennis te maken stuur me gerust. Groetjes  

Man zoekt vrouw op regelmatige basis
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10