Zoeken naar spor*

Uw zoekactie voor spor* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wim 26 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Mature dame 50+
Hallo dames, ik ben een 28 jarige sportieve jongeman die na lang aarzelen toch eens een advertentie zet hier. Daar ik een duidelijke voorkeur heb voor vrouwen die een pak ouder zijn dan mezelf en dit in 'real life' toch niet zo simpel aan de vrouw te brengen is, waag ik hier m'n kans eens. Naar verluid zijn er heel wat vrouwen die wel eens een ‘groen blaadje’ lusten, hopelijk ook op deze site. Wat heb ik te bieden? Eerlijkheid, tederheid, humor, respect en aandacht voor het vrouwelijk geslacht,... Denk je dat deze advertentie wel iets voor jou is en wens je meer persoonlijke informatie over mij? Aarzel niet en laat van je horen ;-)! Tot binnenkort! Liefs, Wim.  
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rollenspel: luxueuze gezelschapsdame gezocht
Hoi daar. Zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een fantasierijke en open minded dame die zich eens eenmalig wil uitleven als luxe escort. De bedoeling is dat je in mooie lingerie en in hoge hakjes komt opdagen en gedurende 1 of 2 uur jouw 'klant' verwent. Afspreken kan bij mij thuis (verzorgde en nette woning in een residentiële buurt, zonder huisdieren). Ikzelf ben een goodlooking, sportieve, hoogopgeleide man (1m81, 65kg), die intiem glad geschoren is en enorm staat op hygiëne. Geprikkeld? Stel je voor in een berichtje en wie weet tot vanavond...  
Stallion 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
FWB gezocht
27j/1.91m/90kg/20cm. Op zoek naar een nieuwe fwb. Voor eenmalige dates sta ik ook open. Ik zoek iemand van rond dezelfde leeftijd maar iedereen mag sturen, misschien heb jij net wat ik zoek. Zelf ben ik sportief en hoogopgeleid. Hygiëne, discretie en open-minded zijn de sleutelwoorden.  

FWB gezocht
P.. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk vrouwtje voor spannende dingen...
Hey! Op zoek naar een warmbloedig, sociaal en leuk vrouwtje voor spannende date(s). Liefst gebonden aangezien ik zelf ook gebonden ben, vrijgezel mag uiteraard ook! Wie ben ik: Spontaan, sportief, niet roker, 1m91, slank tot normale bouw...openminded en vooral ruimdenkend. Humor ---> heel belangrijk, maar ook wederzijds respect, leuke babbels. Lijkt dit iets voor jou? Let me know! Warme groetjes, P..  
Leander 33 jaar Antwerpen - Edegem
Vaste sekspartner of FWB
Sportief gebouwd man, 175cm, blond haar, blauwe ogen. Opzoek naar een leuke dame om op regelmatige basis mee af te spreken. Verdere invulling zullen we samen maken. Zou fijn zijn samen wat te ondtekken en experimenteren. Reactie wel graag met foto en een woordje uitleg.  

Vaste sekspartner of FWB
Mr.T 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Date met BBQ
Dag Dames. Deze 52 jarige sportieve gezonde single kerel is op zoek naar een vaste FwB vriendin. Gezellige avonden/weekenden doorbrengen. Alles mag niets moet. Ik ben 176cm groot met 73kg en groen grijs blauwe ogen. Ik hou van lekker BBQ en jacuzzi op mijn dakterras samen gezellig babbelen/massages/ ongeremde Sex enzovoort. Bij nieuwsgierigheid en of interesse stuur mij een leuke mailtje met foto en gsm nr voor Whatsapp. Grt en tot snel  
Knap discreet xl 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Hallo dames! Hier een knappe, sportieve dertiger met bovengemiddeld libido die via deze weg een goed uitziende, sportieve fwb zoekt voor discrete doch ongeremde dates overdag tijdens de week. Fysieke en mentale klik is daarbij essentieel, leeftijd en regio minder van tel. Ik verplaats me makkelijk doorheen Vlaanderen en Brussel. Zin om elkaar beter te leren kennen en - mits klik - nóg wat beter? ;)  

Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Club amai 47 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Nu maandag
Maandag ga ik naar club amai . Ben sportief groot bruin haar blauwe ogen. Op zoek naar dame of koppel die ook gaat.je kan mee rijden  
Tom 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een leuke dame om...
Ik ben Tom, een sportieve man 1m85 83kg. Ik ben een zachte, respectvolle, hoger opgeleide man. Ik zoek een leuke dame die op een voorzichtige manier wenst kennis te maken. Je houdt van sensualiteit en erotiek. Ik zoek een vrouw die ik uitgebreid mag bevredigen met de mond. Bij mij hoef je niets te doen. Ik geniet van iemand te zien genieten. Samen zorgen we voor een leuke en ontspannen sfeer waar jij je veilig voelt en ultiem kan genieten. Een ontspannende massage vooraf kan ook. Maak je graag kennis aarzel dan vooral niet om te reageren met een klein berichtje uiteindelijk heb je niets te verliezen.  
Thx 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De teugels even loslaten...
Ben je ook op zoek naar die pure intense lust en passie? De teasing enorm intens samen te beleven, waarbij je de teugels even kan loslaten en u volledig laat verwennen tot in de puntjes door deze sportieve en goedlachse man? Samen elk stukje van uw lichaam al strelend en rustig ontdekken.. zo wil ik u even van de wereld krijgen, puur verlangend naar meer.. om uzelf vervolgens volledig over te geven aan mijn opbouwend kantje die graag zacht en stevig afwisselt.. maar evengoed houdt van een intense kus.. respect en discretie is geboden uiteraard.  

De teugels even loslaten...
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10