Zoeken naar rustige

Uw zoekactie voor rustige leverde 68 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
vroman 62 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
man zoekt vrouw
single rustige man uit Ardooie, 1m68, normale lichaamsbouw, respectvol en hygienisch, HO zoekt vrouw uit omgeving / WVL voor aangename momenten, hou van het geven van fijne langdurige massage geen gfb wie reageert ?  
13 dagen
Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele (hetero)man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Niet roker, groot en slank, gestereliseerd. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, strelen, massage en van goede seks zonder remmingen, geen extremiteiten. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar verandering in brengen. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen zijn een must. Ik ben geen hoereloper, hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden.  
15 dagen
Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige viriele (hetero)man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Niet roker, groot en slank, sportief gebouwd. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, strelen, massage en van goede seks zonder remmingen. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar verandering in brengen. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen zijn een must. Hoop langs deze weg een ,,vaste'' vriendin te vinden.  
15 dagen
SingleMan40 40 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Deftige dame
Hallo dames, Misschien is het wat heftig zo met de deur in huis vallen, maar de rustigere aanpak kan voor de date behouden worden. Ikzelf ben een 40 jarige, alleenwonende, kinderloze vrijgezel uit de omgeving van Geraardsbergen. In het dagelijkse leventje ben ik werkende als leidinggevende in een kmo en in m'n vrije tijd, die er overigens niet zo heel veel is aangezien ik wel wat tijd spendeer op m'n werk, ga ik graag wandelen, genieten van de rust, wat in de tuin wroeten, ... Aangezien de behoeften op alle vlakken, zowel een leuke babbel als huidhonger, toch wel intens beginnen zijn, kijk ik uit voor een leuke dame. Ben je dus een lieve en zachte dame, met een leeftijd tussen de 28 en 45, kan zowel je genieten van een rustige babbel als van een wandeling of misschien wel lichamelijk genieten (bij de juiste klik uiteraard), draag je hygiëne hoog in het vaandel? Stuur dan gerust een mailtje waarin je jezelf nader voorstelt en wie weet hebben we binnenkort een date!  
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten van elkaar
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Je vind bij mij discretie, respect, hygiëne,... Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!  

Samen genieten van elkaar
18 dagen
Gabriël 57 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige viriele (hetero)man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Ben niet roker en gestereliseerd. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, massage, en van goede (slow)seks. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip en veilig vrijen zijn een must. Alles is bespreekbaar. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden.  
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten van elkaar
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Je vind bij mij discretie, respect, hygiëne, no drama, en iemand die je zal behandelen/verwennen als een prinses. Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!  

Samen genieten van elkaar
Arnold 47 jaar Zeeland - Hulst
Lentekriebels
Uit ervaring weet ik dat ook vrouwen genieten van lentekriebels. Mocht je nu ook lentekriebels hebben en zin hebben om te daten? Reageer dan. Ik heb een auto en kan naar je toe komen. Ik ben een rustige man van 47 jaar jong. Ik geniet van het flirten en daten. Ben makkelijk in de omgang. Geen extremen, maar wel spanning en gezelligheid. Wie durft? Groetjes Arnold.  

Lentekriebels
18 dagen
ikke 65 jaar Limburg - Beringen
op zoek
Hey, kom jij hier ook eens piepen op deze site? Misschien kunnen wij dan iets voor elkaar betekenen? Ik ben een getrouwde man, respectvol, zachtaardig en gevoelig van karakter. Ik ben op zoek naar een lieve dame om af en toe eens mee af te spreken voor fijne momenten. Ben niet op zoek naar extreme zaken maar zoek eerder een rustige ontmoeting waarbij we tijd nemen voor elkaar, een zachte aanraking, vel tegen vel, tederheid, genegenheid, warme knuffels, verkennende handen met respect voor elkaar. Ben je uit de buurt van Beringen, Koersel,Heusden-Zolder , of een 10km rond Beringen dan wil ik je graag beter leren kennen. Heb je interesse of vragen, stuur dan zeker een berichtje. Groetjes Ikke xxx  
19 dagen
Mario 62 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Mario
Rustige, eachte, aangename man zoekt één jonge vrouw (18-30 jaar) die zo'n 2 keer per maand een pijpbeurt komt geven, voor 200 euro per afspraak, bij voorkeur jonge vrouw of studente met stijl en enig niveau. Meer info per mail.  
  1   2   3   4   5   6   7