Zoeken naar je vrouw

Uw zoekactie voor je vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
50j man 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Oudere dame gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde goed uitziende,vrouwvriendelijke 50j gescheiden man en zoek een liefst oudere dame tussen 60j en 75j. Vroew van koppel mag ook. Ik ben 1m83 voor 88kg. Graag zou ik daten waar de nadruk ligt op u verwennen. Gezellig samen knuffelen,tongzoenen,etentje,TV kijken,ik geef u massage,u oraal verwennen,enz. Zelf kan u alles met mij doen wat u wenst,ik sta voor alles open,doch is dit geen must. Als ik u kan verwennen geniet ik zelf. Dit kan zowel eenmalig als bij juiste klik vast contact. Vrijblijvend eerste ontmoeting. Ik kan mij makkelijk verplaatsen en kan indien gewenst overnachten. Discretie gevraagd en geboden en GEEN FAKE Bij interesse stuur foto (van volledig lichaam) mag uiteraard onherkenbaar en hoeft uiteraard niet naakt (dat ontdekken we wel op de date zelf). Groetjes en hopelijk tot gauw xxx  
gisteren
Namaste36 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Nood om even te ontspannen en te genieten?
Welke dame, heeft er vanavond geen plannen? En heeft er interesse in genieten en ontspannen in de spirituele zin van het woord? Spiritualiteit en het zen zijn is iets dat me altijd al heeft bezig gehouden, stress heeft lange tijd impact gehad op men leven, men bestaan. Gelukkig heeft het leren zen zijn me hier bovenop geholpen, en nu wil ik dit dan ook graag delen met jou? Ben jij een vrouw die nood heeft aan onstpaning en het allemaal eens los te laten. Wel laat me je dan bij de hand nemen en je begeleiden aan de hand van een zenmeditatiesesie ( ademhalingsoefeningen, sfeermuziek,..) en een full body massage met etherische oliën gaan we samen je mind en body laten relaxen. Daar kan het stoppen of als je dat wilt kunnen we samen nog voor een spetterend orgasme bij jou zorgen, niets beter dan volledig zen klaar te komen, hoe dat beslist u volledig zelf ( Tong, vingers, dildo, ... U kiest! Interesse stuur me dan een berichtje en rijk me je hand !  
Johan 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Date vanavond of morgen?
Welke vrouw wil er vanavond of morgen wat passie en avontuur beleven? Ik ben een discrete goeduitziende man. Ik kan je ontvangen of me verplaatsen om jou lekker lang te masseren, likken en meer. Ook oudere dames, volslank of verlegen dames mogen reageren, ruime regio rondom Antwerpen. Welke vrouw wil er samen voor gaan?  

Date vanavond of morgen?
gisteren
Lukas 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezelschap gezocht in Nieuwpoort
58 jarige man. Jong voorkomen. Attent. Verblijft van 9 tot en met 16 juni in Nieuwpoort. Zoek leuke en lieve vrouw om me wat gezelschap te houden. Terrasje, etentje, gesprek, shoppen. Verder zien we wel. Enig niveau vereist.  
gisteren
Just me 40 jaar Limburg - Diepenbeek
Sex relatie
Hey, op zoek naar een monogame sex relatie. Liefst leer ik een vrouw kennen tussen 35 en 45 jaar. Om regelmatig af te spreken en samen genieten en elkaar lekker verwennen. Graag enkel serieuze redacties  
gisteren
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
gisteren
Michel 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Vaste, leuke, humoristische FWB (vrouw)
Ik ben op zoek naar een zalige FWB (vrouw). In een relatie of vrijgezel. Leeftijd en lichaamstype zijn voor mij niet belangrijk. Er moet een klik zijn. Humor, passie, openminded, intimiteit, zoenen, strelen, knuffelen en een leuke babbel zijn zowel voor jou en mij belangrijk. Ik ben een gehuwde, verzorgde man, 90kg en 1m73 groot. Graag Leuven of omstreken. Je kan je overdag vrijmaken. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Tot snel! GEEN MANNEN!!!  
Tim 29 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Genieten van een erotische massage en meer
Ik ben Tim, woon in Oostende. Welke vrouw wil lekker genieten van een erotische massage met vingeren, beffen, pijpen, ... en veel meer.  

Genieten van een erotische massage en meer
gisteren
Sporty28 28 jaar Antwerpen - Geel
Jonge man zoekt cougar
Aangenaam. Ikzelf zou graag u en mijn fantasie werkelijkheid doen worden. Zelf ben ik opzoek naar een toffe vrouw die ouder is als mezelf en die graag in contact wil komen met een jonge sportieve man . Dit om samen onze sexueele horizon te verruimen . Wat ik zoek is een vrouw dat een vast contact wil aangaan indien het klikt . Een vrouw die weet wat ze wil zowel in als buiten de slaapkamer . Over mezelf .Ik ben 28 jaar jong, 185cm groot met een sportief lichaam. Als deze vrouw in een relatie zit is dit voor mij een pluspunt want een minnaar zijn geeft nog een extra dimensie aan het gebeuren . Misschien tot snel  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek verzorgde vrouw voor deze avond
Zoek een eerlijk verzorgde vrouw om deze avond uitgebreid klaar te likken en meer.veel kan niets moet! Hygiëne en discretie geboden. Ik kan ontvangen. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer.ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd.  

Zoek verzorgde vrouw voor deze avond
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10