Zoeken naar ik wil nog

Uw zoekactie voor ik wil nog leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tim 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Aftrekken of pijpen
Is er een studentje die me vlug even wil aftrekken of pijpen? Laat het me snel weten.  
Gast 29 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Zk V
Ik ben 178 73kg sportief. Zoek een V leeftijd onbelangrijk. Ikzelf ben voor veel te vinden gewone sex , Dom/sub (ik switch) , enkel u komen plezieren en weg ,... Veel kan.Alles te bespreken. Laat me weten wat je wil doen en graag een foto AUB. Groetjes  

Zk V
Saunaganger 50 jaar Antwerpen - Herentals
Gezelschap gezocht
Wie wil me morgen zaterdag 1 juni vergezellen in de sauna. Ik kijk uit naar openminded dame voor een respectvolle gezellige dagje samen genieten van een fijne babbel, de opgietsessies, een glaasje wijn, een etentje, enz. Na de sauna ieder weer zijn eigen weg naar huis. Inkom op mijn kosten. Bij interesse, mail me vrijblijvend ter nadere kennismaking. Groetjes!  

Gezelschap gezocht
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Zie jij dit zitten..., lees verder...
Hallo, lang geleden dat ik nog een blote borst of poesje zag, laat staan voelde... Ik wil graag 's langs komen bij een dame, liefst +45, die graag eens haar borsten wil laten betasten, strelen, likken, masseren en die graag gebeft wilt worden, meer hoeft niet... Verplaatsen geen probleem. Wie zin...  
Lexor 44 jaar Antwerpen - Geel
Grenzen verkennen en verleggen ??
Is er nog een vrouw of meid in de Kempen die haar grenzen wil verkennen en verleggen met een Dominant en de touwen is wil proberen in nauw overleg en vertrouwen met duidelijke afspraken waar genot centraal staat om lekker lang(uren) te genieten en de controle los te laten ? En zo je verlangens en fantasieën waar te maken.  
Tom 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
Op zoek naar vriendschap met tikkeltje meer
Hey, ik ben Tom, 35 jaar uit Wijnegem en ben op zoek naar een aangename dame die wel houdt van een leuke babbel en genegenheid. Zelf ben ik een lieve, rustige man die u de aandacht wil geven die u zoekt. Respect is heel belangrijk voor mij en discretie kan u ook op rekenen. Graag hoor ik meer van u, leeftijd en uiterlijk is van geen belang, vriendschap gaat verder dan enkel deze begrippen.  

Op zoek naar vriendschap met tikkeltje meer
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Anale seksdate
Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
Dieter 45 jaar Antwerpen - Berlaar
Geestesgenote
Een geestesgenote vinden. Een zoektocht die niet vanzelfsprekend is, maar daarom niet minder belangrijk. Een dame die op zoek is naar een connectie, samen wil genieten van een (hopelijk ooit terug) zonnig terras of een sauna. Die geniet van een goed gesprek over alles wat er in de wereld omgaat, maar bovenal gedreven wordt door haar diepgewortelde passie en lust. Iemand die seks ziet als een dagelijks deel van haar bestaan en daarbij verlangt naar alles wat niet mag. Een dame tussen 30 en 50 met de juiste rondingen die samen met een grote, slanke en niet onknappe man in een open relatie haar laatste remmingen overboord wil gooien en af en toe enkel nog wil genieten. Die graag zou genieten van een trio, een clubbezoek en nog zoveel meer. Durf jij je diepste verlangens waarmaken?  
Frederik 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Aftrekken
Op zoek naar een geile meid die me lekker hard maakt en me eens heerlijk wil aftrekken. Laat maar horen indien interesse.  
Single man 60 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Zk lief single of geh vrwtje tss 50-63 jr die priv & discr een erotische massage wil beleven
Welk lief vrouwtje tussen 50 en 63 jr, die gerust wat mollig mag zijn, wil wel eens of regelmatig een erotische massage beleven, prive en discreet bij mij thuis. Dit kan zowel overdag als 's avonds. Is met echte massageolie. Zowel voor single als nog gehuwd vrouwtje. Is uiteraard zonder financiële bedoeling, je daarna douchen kan perfect. Wil je daarna eventueel ook lang gelikrt worden wil ik dat zelf graag doen, jij beslist tot hoever je wil gaan, heb ook speeltjes enz. Welk vrouwtje heeft zin in zo'n deugdoende massage eventueel gevolgd door tal van orgasmes.Ik ben totaal niet opdringerig en zal me steeds aan je wensen houden. Hygiëne en discretie verzekerd  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10