Zoeken naar genieten vanavond

Uw zoekactie voor genieten vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Saunaganger 50 jaar Antwerpen - Herentals
Saunamaatje
Wie wil me zaterdag 1 juni vergezellen in de sauna. Ik kijk uit naar openminded dame voor een respectvolle gezellige dagje samen genieten van een fijne babbel, de opgietsessies, een glaasje wijn, een etentje, enz. Na de sauna ieder weer zijn eigen weg naar huis. Bij interesse, mail me vrijblijvend ter nadere kennismaking. Groetjes!  

Saunamaatje
eddy 64 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Samen Genieten
Welke dame of jonge dame wil deze namiddag langs komen voor een paar uurtjes puur plezier met alles erop en eraan. Heel discreet en met respect horen ,zien en zwijgen. Heb nog supergoeie uithouding met zalige hoogtepunten. Wil je een vluggertje onder middagpauze ook welkom. Kom maar langs in alle discretie  
Nice2u 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Geil maatje meer...
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Geil maatje meer...
Serge 52 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Sportieve goed opgevoede man zoekt dame.
Verzorgde sportieve man zoekt dame voor een sensuele ontmoeting , leuk gesprek met een luisterend oor ,sensuele massage en belangrijk echt genieten!.Dames met een maatje meer dan welkom en is niet leeftijds gebonden.Dit kan eventueel op vrijdag 31 mei in de namiddag regio west en oost Vlaanderen.  
Mister Right 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vrouwtje voor parenclubs gezocht
Welk vrouwtje zoekt een knappe en verzorgde heer van 51 jaar om haar te vergezellen naar parenclubs en privé-feestjes. Discretie en respect staan voorop. Naast volop genieten natuurlijk. Geen fake aub.  
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes, deze primeren) . Je bent aangenaam gezelschap, je weet wat je wil, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Affligem en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Meer info na je eerste reactie.Tot snel. Fakers niet welkom.  
Jurgen 49 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Stijlvolle 60+ dame voor FWB
Hallo, Ik ben slanke sportieve eind veertiger met niveau en wens graag een leuke zestiger-zeventiger dame te daten om respectvol te genieten. Ik rook niet, ben vrij van tatoos/piercings,1m82, 78kg en hecht heel wat belang aan netheid en discretie. Enkel reageren 60+ aub.  
Maxim 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
AtYourService 57 jaar West-Vlaanderen - Sint-Andries
Genieter zoekt dame of koppel.... voor erotische verleiding
Zijn jullie dat verfijnde stelletje (of die leuke dame) dat naast opwinding ook wel enige klasse en niveau zoeken? Genieten van sensuele verleiding en het langzaam opdrijven van de spanning om op het juiste moment over te gaan tot de verkenning van die contouren onder het textiel.. een vingertop die speels langs een hals of open rug de grenzen van dat kleedje opzoekt.... spelend langs die rand tot aan dat ene plaatsje dat uitnodigt om ook wat onder het textiel zit te verkennen zonder daarom het sensuele en verleidelijke te verliezen... Zelf een hoger opgeleide, stijlvolle, respectvolle en verzorgde genieter die graag een vast contact zou vinden voor regelmatig en voor langere tijd. Deze goed gebouwde, intiem geschoren niet-roker stuurt steeds een antwoordje... de zoektocht kan lang zijn...maar ik zoek niks vulgair maar verfijnde speelse erotische verleiding zonder direct alles te ... Voel jij/jullie je aangesproken reageer gerust  
Franky 51 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Dagje welnessen, massage, sex..... of doe zelf een voorstel!
Welke openmindende vrijgezel/getrouwde dame(35-65) heeft zin om te genieten van zalige momenten met 51-jarige ongebonden man. Zeer veel is mogelijk zolang er wederzijds respect is en mijn motto is 'go with the flow'. Ik hou van een dagje welnessen daarnaast hou ik van massages. Heb een massagetafel lekker masseren met warme olie in een sfeer met kaarsjes en relaxmuziek. Hou ook zeer veel van knuffelen, zoenen, erotiek en sex. Op sexueel vlak sta ik voor zeer veel open. Elkaar verwennen elkaar laten genieten is het allermooiste wat er is in het leven. Liefs xxx  

Dagje welnessen, massage, sex..... of doe zelf een voorstel!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10