Zoeken naar beetje te

Uw zoekactie voor beetje te leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek vrouw om deze avond uitgebreid klaar te likken
Hoi, ik zoek een eerlijk verzorgde vrouw om deze avond uitgebreid klaar te likken en meer. Lekker strelen, vingeren en uitgebreid beffen. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 single eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Ik kan ontvangen. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto. Liefst op regelmatige basis.  

Zoek vrouw om deze avond uitgebreid klaar te likken
10 dagen
Jens 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Soft cardate
Ik ben jou taxi. Welke vrouw wil Terwijl ik je naar je bestemming voer me leeg rukken of pijpen. Mss beetje rare fantasie maar ja.  
10 dagen
Mystery Dreams 33 jaar Limburg - Lummen
Discrete date
Opzoek naar een leuke geile dame die houd van spanning en avontuur of die net als ik in een relatie zit waar alle spanning zoek is om samen een afspraakje te beleven op mooie luxe locatie. Ben zelf een verzorgde man, normaal gebouwd en netjes geschoren overal met nodige tattoo's natuurlijk, beetje bad boy type zoals ze zeggen. Mocht je intresse hebben in een stomende date waar genot centraal staat met alle hygiene en discretie, dan hoor ik zeer graag wat van je en wie weet tot snel...  
11 dagen
Ward 45 jaar Vlaams-Brabant - Herent
The time is now
Ik ben een ervaren, zachtaardige "daddy Dom", slank, hoogopgeleid, momenteel single en op zoek naar een nieuw beginnend subje om te verwennen, trainen, bewonderen, belonen en/of straffen :) Heb je al ervaring, of bleef het tot nu toe bij fantasie: dit is je kans! Stuur me een berichtje en we kunnen bespreken wat je zoekt of verwacht. Als je een beetje interesse hebt in bondage en spanking, moet je zeker reageren. Hygiene en discretie vind ik vanzelfsprekend en ik verwacht van jou hetzelfde. Be good...  
Anoniempje 37 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Dame gezocht
Hey hallo, ik ben een man van 37 jaar, 175cm, 72 kg, 17x5 en ik woon in Tienen. Ik ben momenteel op zoek naar een éénmalig of meermailg sensueel/seksueel contact met een toffe dame. Leeftijd speelt voor mij geen belangrijke rol. Eens een babbeltje doen, iets drinken en een beetje knuffelen en kussen vind ik eens leuk om te doen. Massages geven en krijgen doe ik ook graag. En indien gewenst kan er nog meer natuurlijk. Niets moet maar alles kan. Het belangrijkste vind ik dat de vrouw verwend wordt zoals ze wilt. Wederzijds respect is hier ook zeer belangrijk. Reageer zeker bij interesse. Ik kan ontvangen thuis.  

Dame gezocht
Hannes 34 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Leuke kennismaking en date, eventueel met een fantasie
Ben een lieve man die geniet van het leven. Had graag eens op een leuke en respectvolle manier kennis willen maken met een toffe vrouw. Iemand die openstaat voor een leuke babbel en die open ingesteld is. Een vrouw waar er toch een bepaalde klik mee kan opgebouwd worden. Al dan niet om eens een fantasie van mij te laten uitkomen. Een date moet leuk en ontspannend zijn en waar je allebei van geniet. Zoek je beetje hetzelfde kunnen we zeker contact houden en het allemaal samen bekijken.  

Leuke kennismaking en date, eventueel met een fantasie
12 dagen
Genieter 53 jaar Antwerpen - Edegem
Een beetje plezier in het UZA?
Iemand zin in wat friemelwerk in het UZA? Ik ben hier voor onderzoek. Ben niet ziek en volledig mobiel. Misschien samen wat plezier beleven op je kamer of in een toilet? Zeg het maar. 53/188/95/13×5..  
13 dagen
Bonapart 60 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Dame gezocht
Hallo, Hierbij zoek ik lieve dame voor deze jong van geest die door het leven gaat als man met leeftijd 59 jaar , normaal gebouwd , met een beetje vormgeving des goede levens. Ben gehuwd en mijn echtgenote is hiervan op de hoogte. Zoek hierbij dame als FWB om samen evt te genieten, dit kan van gesprek ( evt via mail , voor degene die mij niet willen zien ) tot lichamelijk genot zijn , alles staat open als er maar een klik is . Hierbij speelt leeftijd geen rol, maar liefst rond de 50- 60 jaar , omdat iemand van deze leeftijd meer weet wat we willen, is toch mijn ervaring. Andere mogen proberen mij te overtuigen. Sta positief in het leven en wil dit zolang mogelijk aanhouden , met ieder die mijn pad kruist, dus zoek iemand die gelijk van aard is in het leven. Iemand die in een kasteel woont en met een grote dikke wagen rijd hebben mij voorkeur , hihi. ( dit bedoel ik figuurlijk natuurlijk ) Alle ander mogen ook een mailtje sturen . Hierbij groet deze heer allen .  
13 dagen
Kogelvisje 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Hallokes allemaal
oedendag, ik heb eens een vraagje Zijn er hier ook vrouwen die eens zin hebben om te chatten/smsen met een getrouwd man, mijn huwelijk staat al jaren op een heel laag pitje, en mis toch dat beetje aandacht enzo, ik weet dat dit niet mooi is van.mij maar we hebben al vele keren hier over gepraat en niet uitgekomen uit deze situatie. Ikzelf ben een zachte ,lieve verlegen man van 46j, ben zwaarder gebouwd. En zoek dus voornamelijk iemand om met te chatten, leeftijd en uiterlijk onbelangrijk. Discretie gevraagd en geboden, Groetjes Ps als je iets wil vragen mag je altijd sturen x  
13 dagen
diet 50 jaar Antwerpen - Lier
welke dame zoekt leuke gesprekspartner?
Hallo, is deze dame hier te vinden ? Deze nette zeer verzorgde jongeman met inhoud zoek langs deze weg een leuke opgewekte dame.Van een fijn gesprek houden en op deze manier elkaar leren kennen.Ik voorzie de bubbels en op deze manier kunnen we van start gaan.Ben een man 52 j jong 84 kg en 180 cm.Ben al jaren actief in de vastgoedwereld en ben gewoon om met mensen om te gaan.Voel jij je als dame aangetrokken om dit leuk gesprek aan te gaan? vAN WELKE DAME MAG IK EEN LEUKE MAIL ONTVANGEN, ? Je kan me vinden via mail of ontdek mijn nr zelf zero/ cuatro/ siete/ cuatro///////cinco/dos/uno/siete/ocho/siete. jou eertse les is al achter de rug en je kan me bereiken???Beetje spanning is altijd leuk  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10